Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 14:04 Teema: Head jaanipäeva!
|
|
|
Ilusaid vorstikesi, palju õlut, sooja ilma ja suurt lõket kõigile!
PS! Ärge istuge rooli purjust peaga! Ning ärge liiga palju pudelipõhja poole piidelge! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 17:24 Teema:
|
|
|
aitäh... ehkki ma vorstikesi ei söö, õlut ei joo ja esimest korda mu mäletamise jooksul oleme silmitsi olukorraga, kus jaanitule tegemine võib kõrgendatud tuleohu tõttu üldse ära jääda, on sesoonsed tervitused much appreciated. ja soe ilm meeldib mulle väga.
head jaani kõigile. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Laup Juun 24, 2006 13:48 Teema:
|
|
|
öka jaanipäev oli  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Juun 24, 2006 15:37 Teema:
|
|
|
de facto jaanipäev ju alles käib... mis jaaniLAUpäeva puutub, siis tlna lähedal oli päris fine, päike paistis jne, kuigi tiba soojem oleks võinud olla. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Juun 24, 2006 18:23 Teema:
|
|
|
Ostsime seitse pätsi saia, pedaalisime mere äärde, söötsime luiki. Pärast sõime jäätist ja vaatasime filmi. Hea jaan oli. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 00:43 Teema:
|
|
|
Head jäänipäeva. Aga jah...vorstikesi ma ka ei söö ja õlu ma ka ei joo.Tuli tuli nati nigel kuid muidu täitsa norm. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 11:03 Teema:
|
|
|
Ei jah mul oli küll tore jaan. St. olin ainuke kes vihma pärast lõkke juurest ära ei läinud ja mul oli küll tore. Nüüd on jälle vahukommidest kõrini kuni järgmise jaanini . Loodetavasti oli ka teil kõigil sama tore. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 13:30 Teema:
|
|
|
Ma hulkusin mööda linna ringi, sattusin mingisugusele peole kusagil mahajäetud hoones, vahetasin ühe tüdrukuga huulepulkasid, jooksin temaga ringi ja...
... ja jõudsin taas koju. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 17:55 Teema:
|
|
|
Eelnev jaanipäevakirjeldus päästis seekordsed Jaanid minu igikestvast pahameelest Eesti kliima ja ebatervete inimloomuste tõttu. Aga muidu oli tore  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 21:43 Teema:
|
|
|
minu jaanipäev oli täitsa inimlik, mitte midagi loomaliku.
Sai liha sai juua ja uue ühiskonnaga tutvuda.
No mis seal ikka , juba paistab kodulinn Tallinn, kõrgrd tornid ja löömamehed kallid. Pärnusse jõudes peksa ei saanud vaid nokkisin kärnu ja Haapsalus seal pürgikasti taga oigasin valus, Alaskivil mööda pead lendas telliskivi. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 21:46 Teema:
|
|
|
suht igav oli tglt mul jaanipäev ...tuju oli kuidagi sitt (nagu suurem osa tähtpäevade ajal) .... sõin muidu nagu ropult ..... ja suutsin uuesti veenduda selles, et osale eestlastest on jaanipäev järjekordne ettekääne ennast täis juua... _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 22:07 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: | ... ja suutsin uuesti veenduda selles, et osale eestlastest on jaanipäev järjekordne ettekääne ennast täis juua... |
Jaanipäev on vanahea joomis pidu, kus juuakse kuni jook on otsas. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|