Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Kolm Juun 21, 2006 22:16 Teema: Gun X Sword
|
|
|
saanr: Adventure, Drama, Mecha, Shounen
Miks ta mulle meelidb ???
No vist sellepärast et ta on juba lõpuni jooksnud ja ma ei pea kyysi närima ning ootama uut osa ja siis loomulikult ka sellepärast et ta on selline Trigunilik tegevus toimub maailmas mis on ilmselt yle eland mingi katastroofi et on olnud mingi kürge tsiviliseeritusetasemega ja siis on mingi katastroof olnd ja nyyd nyyd nyyd inimesed vaikselt koguvad end ja hakkavad maailma uuesti yles ehitama no niipalju taustast.
Peategelane on selline isiklikku vandetat ajav kuju kellel on maailmast poogen vähemalt ta laseb nii välja paista kaaslaseks on tydruk kes lubas taga abielluda (irw) ja aegajalt esineb ka yks rinnakas brynett.
Peaaegu juba hakkasin spoilerit kirjutama (9 kord käib juba lugu the one)
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 12:15 Teema:
|
|
|
Kui palju huumorit on? Ja kui huumorit on, kas ta on siis hea ka? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 12:34 Teema:
|
|
|
Huumorit on natuke. Sinu jaoks kindlasti rohkem, sest seal on lahedaid viiteid ja paroodiaid vanade mecha-animete kohta  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 12:45 Teema:
|
|
|
Kõlab hästi, peab vaatama. Mul on siiras kavatsus kõik c0eni soovitatud animed ära tsekata kuna ta on hero. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 12:47 Teema:
|
|
|
Kuule erick, kas sa tahad ka oma nime alla personaalset kirjeldust? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 13:18 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Kõlab hästi, peab vaatama. Mul on siiras kavatsus kõik c0eni soovitatud animed ära tsekata kuna ta on hero. |
Mul tuli ka selline tuline soov, kuid juba ammu-ammu. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2006 17:46 Teema:
|
|
|
ja mina juba arvasin et olen ainuke kes kirjutab siia midagi  _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Juun 23, 2006 22:11 Teema:
|
|
|
acousmatique, meeleldi  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Juun 24, 2006 00:04 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | acousmatique, meeleldi  |
Nagu 7ndas klassis. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|