Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Juun 13, 2006 11:28 Teema: baka.ee foorumi uuendus!
|
|
|
Tere, kallid kasutajad!
Võib-olla on teil juba tekkinud küsimus, miks on foorum hetkel nii veider ja mitteesinduslik? Aga sellepärast, et selle nädala jooksul teostame foorumile põhjalikku tehnoloogilise (ehkki küll mitte kujundusliku) uuenduskuuri. Seetõttu loodame, et andestate meile praeguse ebaesteetilise kujunduse(tuse) ja suhtute ajutistesse ebamugavustesse mõistvalt.
baka.ee tiimi nimel, _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Viimati muutis seda Vabarnamees (Reede Juun 16, 2006 12:09). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Juun 13, 2006 11:39 Teema:
|
|
|
Lisaks veel minu poolt:
kul kellelgi on häireid foorumi töös, saatke mulle kas privaatsõnum või siis email aadressile hjarg ättt baka punkt ee _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Juun 14, 2006 18:11 Teema:
|
|
|
Mina omaltpoolt kustutasin just kolm bännitud IP'd maha -- MySQL'is! Sest paar päeva varem oli keegi mu IP miskipärast ära bänninud ning ma ei saanud foorumilegi ligi
Ega kellegil teist salajast vimma mu vastu pole? naf naf
Ning mulle meeldiks kui praegune font-size säiliks. Hea ja suur. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Juun 14, 2006 19:15 Teema:
|
|
|
No kui sa oma vabast ajast spambotte siia lisad, siis võis juhtuda küll  _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Juun 15, 2006 11:37 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib praegune font-size väga, ärme teda väiksemaks muuda IMO. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Juun 15, 2006 13:42 Teema:
|
|
|
Tundub jälle nagu vana hea baka olevat!
Viimane asi veel: kõigil, kellel foorumi keeleks on inglise oma, paluks see eestimaiseks ümber muuta.
hjarg out. _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Juun 15, 2006 15:24 Teema:
|
|
|
Viimane asi veel:
Teostasin ka foorumi suurpuhastuse. Läks enamik 0-postitusega kasutajaid, spämmbotte, lõpetamata registreerimisega kasutajaid jne. Lühidalt vähenes ka kasutajate arv umbes poole võrra.
Aga reaalne põhjus, miks ma seda kirjutan: ma küll üritasin seda vältida, aga võib juhtuda, et ma kogemata kombel kustutasin ära mõne aktiivse lurkeri. Sellisel juhul tuhat vabandust! Muidugi olete oodatud uuesti registreerima ja lurkimist jätkama. Veel parem, tehke ka mõni postitus. Viimane üleskutse kehtib muideks ka allesjäänud lurkeritele!  _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |
|