Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Nelj Mai 11, 2006 22:35 Teema:
|
|
|
Võibolla siis kui PS3 sama palju maksab kui PS2 praegu.
Aga ega see PS2 kallis pole, ma omasin selle alles hiljuti 2500 K-Arvutist, kuna mul ei meeldi arvutidaga mängida.
Aga kuskilt ma lugesin, et selle hinnaks pidi tulema 6000, see vist oli viimasest digi ajakirjast, võin ka eksida. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Reede Mai 12, 2006 18:48 Teema:
|
|
|
veidi offtopic aga siiski:
OSTAN nintendo64, psone või "vana hea kollaste kassettdega" mängukonsooli. vajalik on hea seisukord, kõik vajalikud(mitte võimalikud) jupid ja tore oleks ka mõni pela, aga se pole oluline.
ootan VÄGa pakkumisi |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Teis Mai 23, 2006 13:50 Teema:
|
|
|
Mängin : Final F. X , ragnarok, maple story, one piece, Cocoon of Evo... ,
Mystic Hero, Dragonball z bodukai 1, dragonball bodukai 3, monster rancher, Samurai warriors, ja mõnda teist ka ma kogun anime graafikuga playstation mänge Aga eriliselt meeldib mulle Splinter Cell-id kaifilt lahedad mängud  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Mai 30, 2006 16:34 Teema:
|
|
|
on keegi mänginud hiljuti gunz online'i......ja kui on kuidas sa selle tööle said ?  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Püh Juun 04, 2006 01:15 Teema:
|
|
|
Mina mängin Trapti, sest väga naljakas ja lihtne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Kolm Juun 07, 2006 22:09 Teema:
|
|
|
Mulle istuvad kõige rohkem fighting või rpg ¾anrid.
Omalt poolt soovitaks Naruto huvlistele Naruto: narutomett hero 1,2,3 (ps2)... täitsa lõbus(ad) võitlusmäng(ud) .
Dead or Alive 2 on ka suurepärane võitlusmäng, kuigi on nüüdseks graafikaliselt üsna vananenud (ps2). Võitluse sujuvus ja liigutused on minu arvates paremad kui möödunud aastal ilmunud Tekken 5-s. Sellest on ikka väga kahju, et DOA seeria xbox-le üle kolis .
Eelpool käis kellegi tekstis Magna Carta nimi läbi. Selle kohta ütleks niimoodi, et art work, mis mööda netti ringi ujub on väga ilus... aga mäng ise ei kõlba tõesti kuhugi, nii kahju kui see ka pole . Graafika pole just kõige kenam, väga lahja story, tegelaste ülimalt puised liigutused ja ebardlik võitlussüsteem ja sellega kaasnev pikk loading time (ps2). Eriti on just see viimane, mis mõjub eemaletõrjuvalt.
Hetkel on käsil Ace Combat Zero: The Belkan War (ps2, Namco) ja vahelduseks Sengoku Basara, USA pealkirjaga Devil Kings (ps2, Capcom). _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
karu
|
Postitatud: Esm Juun 12, 2006 13:09 Teema:
|
|
|
Mängin enamasti ainult FF seeriast mänge, kuid olen ka teisi proovinud.
Eriti meeldib FF VII PSx peal . Kahjuks ei lugenud ta 3CD peal mingit asja välja ja ei saanudki mängu lõpetada . Rääkides sellest, kui keegi teab või kui kellegil on müüa FF VII originaali võtke kontaki, soovitavalt Tartust või selle lähistelt . |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 20:34 Teema:
|
|
|
olen ise mõnda aega sellist korea asja nagu Silkroad mänginud.
üldse loovad korealased iga aasta paar uut MMO'd, millest küll vähesed ka inglisekeelse kasutajaliidesega. väga ilusad asjad. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 21:23 Teema:
|
|
|
ma olen ka seda silkroadi mänginud kusjuures
hetkel on väike paus sisse tulnud, sest asi läks ikka jubedaks grindimiseks ära, aga üldiselt väga ilus mäng ja artwork ja kõik jumala tiptop
ja tundub, et kui sa viitsid ennast kuskile keskpärasele levelile ära klõpsutada, siis läheb mäng täitsa mõnusaks. gildide süsteemid ja erinevad ametid mida sa mängus pidada saad on täitsa lahedad |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 21:41 Teema:
|
|
|
hetkel tahaks ma jaapani mängudest mängida Granado Espadat..... näeb tõeliselt lahe välja... kahju et see jaapani keeles... nad võiks teha inglise keelse varjandi... kuid jah...silkroad on jah suht lahe...kuid kahjuks pole mul eriti püsivust saada üle lvl 17 _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Juun 27, 2006 02:22 Teema:
|
|
|
Granado Espada on Korea mäng, FYI. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juun 27, 2006 12:00 Teema:
|
|
|
Love hina online sim date game.
Ülimalt naljakas, soovitan ka mängida.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Juun 27, 2006 13:10 Teema:
|
|
|
Woops...on jah Granado Espada Korea mäng....aga ikkagi tahaks mängida.... ..... _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maarika

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 13:42 Teema:
|
|
|
Minu lemmikud jaapani mänguseeriad:
Silent Hill
Final Fantasy
Metal Gear Solid
Kahjuks tulevik pole enam nii tore, sest enamus uusi väljalaskeid ilmub erinevatel konsoolidel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 14:03 Teema:
|
|
|
Noh, vähemalt nende kolme seeria uued mängud ilmuvad kõik PS3'l (MGS'i ja FF'i puhul on see kindel, SH uus osa pidi ilmuma "parimal" masinal, seega...)
Kuidas sulle Metal Gear Solid 2 meeldis (see on tähtis küsimus)? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maarika

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 21:22 Teema:
|
|
|
Ma pole uuemate FF mängudega enam kursis, viimane, mis mängisin oli FFX ja mulle tundus, et peale seda läks asi kahtlaseks.
SH5 peaks minu andmetel uuele Nintendole tulema.
MGS2 oli tore, kuigi mulle ei meeldinud, et pool mängu asendati Snake Raideniga. MGS3 oli minu arvates palju parem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Juul 13, 2006 11:04 Teema:
|
|
|
nice ....tglt paljudeds mängudes armuvad inimesed üksteisesse väga ära
a sa mängid FFXI'i we ... _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enzan

Liitunud: 12 Veeb 2006 Postitusi: 18 Asukoht: Galaktikast nimega linnutee oled kuulnud
|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 01:14 Teema:
|
|
|
Chrono Triggerit sai veidike aega tagasi mängitud. Kuradi hea mäng ma ütlen. _________________ Light and Darkness are often thought to be opposites in a good and evil sense. Well, without darkness, light cannot survive. The light defeats the darkness, and the darkness casts out the light. Without one, the other is plunged into chaos. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 07:27 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: | nice ....tglt paljudeds mängudes armuvad inimesed üksteisesse väga ära
|
Loomulikult... ja juhtub igasugu kummalisi asju... näiteks:
http://www.outofmana.com/index.php?itemid=4&catid=1
YAR YAR HUMP HUMP!!! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|