Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kui palju vaatate nädalas animet??? |
3 tundi |
|
25%
|
[ 8 ] |
6 tundi |
|
25%
|
[ 8 ] |
12 tundi |
|
6%
|
[ 2 ] |
20 tundi |
|
16%
|
[ 5 ] |
või rohkem veel |
|
25%
|
[ 8 ] |
|
Kokku Hääli : 31 |
|
Autor |
Teade |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Kolm Mai 31, 2006 22:04 Teema: Kui palju animet nädalas???
|
|
|
Et tekkis huvi sis kui palju animet rahvas nädalas umbes ka vaatab
Endal tuleb umbes 12h minimaalselt ehk sis naruto,bleach ja mingisugune 26 episoodine kuid kui leian midagi huvitavat või on rohkem aega sis isegi on läinud üle 30h kah
see jänku on nii nummi _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
lenny666

|
Postitatud: Kolm Mai 31, 2006 23:54 Teema:
|
|
|
no mul on ikka mingi 3-4 tundi ikka päevas vaja animet vaadata......vahel ka rohkem....sõltub palju aega ja viicimist on. (ning kas midagi head vaadata on)
Hiljuti liitusin hakkasin 5 dollari eest yhe saidi super memberiks (1 kuu)....ja sain ligipääsu umbes 50 anime sarjale......oo jaaa.....nii et vaatamist jagub.... _________________ .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juun 01, 2006 00:05 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Hiljuti liitusin hakkasin 5 dollari eest yhe saidi super memberiks (1 kuu)....ja sain ligipääsu umbes 50 anime sarjale......oo jaaa.....nii et vaatamist jagub....
|
ma lihtsalt ei mõista seda - kui on olemas torrentid, emule, baka-updates, anidb.net ning isegi mirc. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Juun 01, 2006 10:21 Teema:
|
|
|
Sõltuvalt täiesti olukorrast. Kui ma Pärnus olen ja tööd ei tee, siis vaatan päevas mingi 5 tundi ikka. Nädalas seega umbes 20 tundi vast kokku. Vot. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Nelj Juun 01, 2006 13:28 Teema:
|
|
|
Hetkel nii umbestäpselt 0 tundi nädalas.
Pole aega lihtsalt, ega viitsimist uusi veel vaatamata sarju tõmmata.
Eks suvi on see U-pöörde koht. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Nelj Juun 01, 2006 14:35 Teema:
|
|
|
Ausalt ei teagi...kui muusikavideod loevad siis... ei teagi
Siis kui aega on ja isu. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Reede Juun 02, 2006 20:16 Teema:
|
|
|
Tegelikult oleneb nädalast. Mõnikord on aega ja tuju rohkem, mõnikord vähem. _________________ kin'en |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 14:34 Teema:
|
|
|
Igal hommikul vaatan 3 episoodi animet, ehk umbes 1h. Siis lähen tööle. Kui lõunapaus tuleb, lippan kodust läbi ja vaatan veel 2 episoodi, umbes 50 minutit. Lähen tööle tagasi. Kui õhtul töölt koju jõuan, vaatan ka kusagil 2-3 episoodi. Ütleme 1h 10 mintsa. Kokku siis päevas 3h. Nädalavahetustel veidi rohkemgi ehk.
Niiet üle 20 tunni nädalas  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 15:16 Teema:
|
|
|
Kuna ma peale Suzumiya Haruhi midagi ei vaata, siis tuleb kokku ~22 minutit nädalas, seega...
Aga ma loen seeriate kohta palju. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 18:28 Teema:
|
|
|
viimasel ajal üldse mitte. no ei ole aega, noh. aga mõni õhtu nädalas loen siiski töötegemise asemel mangat... ja seda hetke, kui vaba aega tekib, ootab "kino no tabi" box  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 20:22 Teema:
|
|
|
Rahvas, te mandute
Huvitav, kes see teine oli, kes ka nädalas üle 20h animet vaatab?  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 20:26 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | viimasel ajal üldse mitte. no ei ole aega, noh. aga mõni õhtu nädalas loen siiski töötegemise asemel mangat... ja seda hetke, kui vaba aega tekib, ootab "kino no tabi" box  |
häbi-häbi...Kino puhul peaks kohe arvuti taha tormama ning kõik muu jätma... Ta oleks seda väärt
PS: muidu on minu ja anime suhted sellised..hmm...ka et, üks nädala vaatan..siis palju korraga..ja siis tuleb jälle mingi vahe sisse. Eelistan korraga terve seriaali ära vaadata va. erand juhtudel (näiteks vaatad midagi koos sõpradega..või su õde otsustab su plaadid ära peita) _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 21:02 Teema:
|
|
|
Viimasel ajal üle 20h nädalas, sest mul lihtsalt on seda aega, kuid mitte oluliselt üle selle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 13:31 Teema:
|
|
|
tavaliselt oleneb sellest kui plaju ma viitsin otsida... _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
EroSennin

|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 16:43 Teema:
|
|
|
umbes 3h päevas
vahedega , mudu viskab yle |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 18:45 Teema:
|
|
|
No eks ikka nii palju, kui torrent'id tõmbavad ... mingi 2h vast päevas hetkel ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShouGun

|
Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:13 Teema:
|
|
|
varem, kui veel keskkoolis käisin siis sai vist ikke 3-4 h päevas. Praegu ülikool+töö, eks 1-2 korda nädalas saab paar-kolm tundi vaadatud. tegelt usun, et enamik huvitavaid animesid on juba ära vaadatud (koguarv läheneb 170le). Hetkel hoian silma peal sarjadel nagu ergo proxy, eureka 7, capeta, tokko, blood+, angel heart, zegapain, black lagoon, witchblade. eks see tundide arv sõltub sellest palju neid uusi osasid välja tuleb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 11:49 Teema:
|
|
|
Love Hina läks ikka iga päev 4-5 osa niikaua kuni kõik läbi said vaadatud. neon genesis Ebangelion läks ka sama rada, mitu osa jutti kuni läbi sai. Hellsingiga nii kiiresti kui eMule tirida jõudis. Nüüd olen juba teist nädalat täiesti ilma. Pole aega, tahtmist ja ausalt öeldes ei oska midagi vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fostex

|
Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 22:57 Teema:
|
|
|
hetkel vaatan naruto osasid ennem uurisin beachi veidike aga jah naruto ennem ja siis bleach ja ülejäänud animed ...
muidu päevas vaatan mingi 2 - 4 h kindlalt |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 23:33 Teema:
|
|
|
Minu puhul oleneb päevast. Kui on selline päev, kui midagi targrmat teha ei ole ja tööle ei pea minema ning arvutis hakkab ruumi väheks jääma, siis ma lihtsalt teen listi, haaran veel midagi suubisteks, teen koha mugavaks ja hüppan teleka ette, et teha üks vägev animepäev.
Kui mul on see võimalus, et olen täitsa üksi ja välja ei viitsi, siis on mingi 12h kindlasti, kui lastakse(segavaid faktoreid võib mõnikord nii palju olla, eriti mul kellel on keskendus probleemid).
Arvuti taga vaatan vaid siis kui tahan väga vaadata(rõhutan sõna 'väga') ja neid on vähe(1-3, healjuhul 5 osa järjest), mida vaadata.
Kuid kui anime keskmine pikkus on 30 minutit siis on see suht vähe (24 osa, ütleb minu mat. kui 12h-d). Muidugi on ka erandeid nagu filmid või spe. osad. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|