Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Mai 02, 2006 17:07 Teema: jaapani, korea mängud...
|
|
|
mõtlesin, et kuna meile kõigile meeldin manga ja see on jaapanist, koreast, hiinast pärit (ma täpselt ei tea kust, aga ta seal kolmes riigis tglt on see poulaarne)....et kas te mängite siis mõna jaapani, kore, hiina arvuti mängu ?... |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Teis Mai 02, 2006 17:15 Teema:
|
|
|
Back into your recycle bin Nerd, hop-hop ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Mai 02, 2006 17:33 Teema:
|
|
|
uplink, miks nii tõre?
Ise olen mänginud kümneid jaapani mänge, aga reeglina mitte arvuti, vaid erinevate konsoolide peal. Kui sul on huvi ka sellistest mängudest pikemalt rääkida, siis ütle. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 19:33 Teema:
|
|
|
Ega ma ise ka nii väga palju pole neid mänginud, kuid plajud on silma hakanud nt: Granado Espada (RPG)...Mis nägi tõesti hea välja, kuid kahjuks oli Korea keeles. Ise olen mänginud nt: Silk Road mis on tglt suht lahe (ma ei tea mis teie sellest arvate, sest olen kuulnud palu erinevaid arvamusi), vahepeal proovin ka Gunz online'i mängida, kuid mingil põhjusel ei hakkanud tööle , siis olen muidugi mänginud MU online'i ja Lineage2'te (Lineage2 peaks ju olema jaapani või kore mäng ?!). Olen ka proovinud Goonzu online ja RAN online kuid need suht mõtetud minu arust...Goonzu oli isegi suht naljakas ....
PS peal olen mänginud mõnda capcom'i ja namco mängu nagu nt: Dino Crisis 2 ja mõnda Resident Evil'i osa, Ridge Racer type 4 + arvatavasti veel mõnda...
Üks PS2 mäng mida tahaks mängida on Soul Calibur....  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 22:39 Teema:
|
|
|
Final Fantasy seeria on see kuld. Kahjuks uuemaid osasid PC peal mängida pole võimalik.
Aga soovitangi uurida just vanemaid osasid. Enda lemmik on kindlalt VI osa, vahel viidatakse sellele kui Final Fantasy III (sest 3 esimest mängu tulid välja vaid jaapanis ja jäid tõlkimata). Mäng tehti siis super nintendo jaoks; teadagi snesi emulaatorid ja mängud on netist vabalt kättesaadavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Reede Mai 05, 2006 07:17 Teema:
|
|
|
Final Fantasy VIII on täiesti hea-hea (minu lemmik). Final Fantasy X pole ka paha, on isegi võimalik arvutil mängida, kui emulaator on (võibolla oli ka PC versioon kohe olemas). _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Mai 05, 2006 09:58 Teema:
|
|
|
Kui aega oleks, siis võibolla mängiks. Aga kui tahad mängida ja keelest aru ei saa, siis peaks abiks olema "Oh! Text Hooker" nimeline programm http://ohhara.sarang.net/ohthk/index.html . Ei ole ise testinud küll seda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Reede Mai 05, 2006 11:25 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | Final Fantasy VIII on täiesti hea-hea (minu lemmik). Final Fantasy X pole ka paha, on isegi võimalik arvutil mängida, kui emulaator on (võibolla oli ka PC versioon kohe olemas). |
Minu teada PS2`st mingit töötavat ja korralikku emulaatorit pole olemas !? |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Laup Mai 06, 2006 10:14 Teema:
|
|
|
viimastel andmetel seda tõesti ei ole  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Mai 07, 2006 00:08 Teema:
|
|
|
PS2 emu pole jah veel töötavat leidnut selle pärst on olemas konsool, kuna PS2 on üsna uus veel, aga mis puutub mängudesse on väga hea Resident Evil-i seerjad neid on enamus ka PC-le saadavad, endal hetkel käsil Resident Evil 4 PS2, aga see on ka juba PC saadaval, nii et jah, otsige.
Muidugi ei suuda ära kiita FF seerjat, eriti minu lemik FF 8.
Aga on olemas palju muid jaapani mänge, nagu näiteks Suikoden, Dragon Quest, Drakengard, FF 9, FF 10( X ) FF 10-2( X-2 ) FF 11, FF 12 jne.
Olen ise kogenud FF X ja võin õelda, et päris mängitav.
Sama ka Drakengard 2 kohta.
Muidugi veel Silent Hill-i seerjad nréid on 4, aga täis horrorit.
Siis veel midagi uut nagu Rogue Galaxy, Okami, Manga Carta: Tears of Blood, Stella Dues: The Gate of Eternity.
Nii et jah, otsige. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 07, 2006 09:33 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | ...aga see on ka juba PC saadaval... |
Ei. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Mai 07, 2006 10:45 Teema:
|
|
|
endal niuksed idamaised mängud PS2-l on Tenchu:fatal shadows,
tekken 4, tekken 5, SVC Chaos:SNK vs Capcom, PS1-l on aind tenchu 1 ja Star Ocean ning veel Metal gear solid.
üleüldiselt on resident evil-i seeriaid vaid 2: resident evil 3 nemesis ja resident evil outbreak file #2,
läbi mängitud peale nende veel VeronicaX.
Hetkel pelan ainult WWE:SmackdownVSRaw.
liiga pull mäng:D
PS2 emu kohta oskan vaid öelda, et enne PS3 välja tulemist seda kindlalt ei tule.
Ma tean et olemas on mingi N64 ja niuksed vanemate konsoolide emud.
N64 soovitan soojalt kel on soovi olnud nt. kuulsaid Zelda mängujärge mängida.
''Lets not forget the coolest of all, the GBA!'' _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Püh Mai 07, 2006 17:28 Teema:
|
|
|
Vädan vastupidi Vabarnamees.
Vaata ise kui mind ei usu, et RE4 on PC: http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html?q=resident%20evil%204
Jah ega eriti Resident Evil-it PS2 ole kui veel mainida RE: Survivor ja Veel RE 2 on PS versioon ning ka esimene outbreak on PS2-le ja Resident Evil: Dead Aim. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 07, 2006 23:05 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | ...aga see on ka juba PC saadaval... |
Gamespot kirjutas: | Release Date: May 25, 2006 | _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Mai 08, 2006 09:16 Teema:
|
|
|
nosferatu kirjutas: | viimastel andmetel seda tõesti ei ole  |
No miks siis ei ole, on ikka - http://ngemu.com/ps2/pcsx2.php. Saab mängida isegi mõningaid mänge, kui sa ennast aegluubireziimi lükkad ja lepid kiirusega mõni FPS  |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Esm Mai 08, 2006 11:00 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | yuna kirjutas: | Final Fantasy VIII on täiesti hea-hea (minu lemmik). Final Fantasy X pole ka paha, on isegi võimalik arvutil mängida, kui emulaator on (võibolla oli ka PC versioon kohe olemas). |
Minu teada PS2`st mingit töötavat ja korralikku emulaatorit pole olemas !? |
Ma kunagi leidsin kuskilt, noh ta ei olnud muidugi selline täiesti okay, aga käis küll.. mingiks ajaks  _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Esm Mai 08, 2006 17:05 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: |
Jah ega eriti Resident Evil-it PS2 ole kui veel mainida RE: Survivor ja Veel RE 2 on PS versioon ning ka esimene outbreak on PS2-le ja Resident Evil: Dead Aim. |
Mismõttes eriti? PS2-l on RE Outbreak 1 ja 2, RE4, RE Code Veronica X, RE Dead Aim lisaks siis võimaldab ka mängida PS RE 1,2,3 ning RE Survivorit. Ma ütleks ikka, et rohkem kui ühelgi teisel platvormil. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 00:24 Teema:
|
|
|
Game cube-ile on kõige rohkem resident evil-it, on olemas palju RE mis on ainult jaapanis ja kuna nintendo omab RE õigusi.
RE 4 oli see jama, et pidi jääma ainult GC. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ops

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 07:27 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Game cube-ile on kõige rohkem resident evil-it, on olemas palju RE mis on ainult jaapanis ja kuna nintendo omab RE õigusi.
RE 4 oli see jama, et pidi jääma ainult GC. |
Ehk räägid natuke täpsemalt nendest "RE mis on ainult jaapanis". _________________ Opinions are like assholes - everybody has one |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 09:27 Teema:
|
|
|
njha
arvutimängudest (jaapani siisw) ei ole eriti sillas