Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
goldenboy

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 14:51 Teema: Kui MIRC-ist tõmmatud animet arvuti ei tunnista!
|
|
|
Asi järgmine:
Tõmbasin mirc- ist hunniku animet, kuid kuulsin vaid heal juhul ainult häält (või siis jooksis arvuti kohe kinni)!
lugege alt, seal on mõistlikum lahendus kui ma algul välja pakkusin!
Viimati muutis seda goldenboy (Laup Sept 25, 2004 23:33). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinnas liiga baka

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 15:13 Teema:
|
|
|
divx? divx3.11? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mysticel

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 15:15 Teema:
|
|
|
Väga huvitav . Arvutil pole koodekseid peal ja ta ei mängi Animet. Sellepeale, et need peale ei oska vist mitte keegi ise tulla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
goldenboy

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 15:41 Teema:
|
|
|
Mysticel kirjutas: | Väga huvitav . Arvutil pole koodekseid peal ja ta ei mängi Animet. Sellepeale, et need peale ei oska vist mitte keegi ise tulla. |
no ma mässasin ikka mitu päeva, enne kui õiged koodekid leidsin ning asja mängima sain, seepärast pakkusingi ühe võimaliku lahenduse välja! Mitte kõik inimesed pole nii targad ja taibukad nagu näiteks sina ja "mina" ja veel seal keegi!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 16:17 Teema:
|
|
|
Kui nad xvidi kasutavad, siis on see tavaliselt ka failinimes kirjas. Vähemalt paremate gruppide poolt.
Ja üldse, miks nii pikalt. Aitab puhtalt xvidi installimisest (näiteks Koepi uusim versioon: http://roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml) ning seejärel lihtsalt failile klikkida. Windows Media Player saab selle avamisega täiesti iseseisvalt hakkama. Muideks, soovitaks kasutada mõnd teist programmikest- kas Media Player 6.4-a, ZoomPlayerit või siis BSplayerit.
Heheheee, ja ma tahaks teada, mis nali siis toimub, kui sa mõned dual audio .ogm-id kätte saad ning kead endale riburadapidi vajalikke progresid tõmbama hakkama. :p _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 17:15 Teema:
|
|
|
fddshow ja AC3 audiocodecs..
kax asja.. ja mplayer classic..
totaalselt piisab et mängida ka kõigeuuemaid asju..
veel powerDVD et mängida videoCD'si ja midagiganes.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
goldenboy

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 17:25 Teema:
|
|
|
Võtsin ühe tühja arvuti ette ja proovisin, pilti polnud!
Su aadress lahendas ära vaid hääle probleemi:(( XviD-04102002-1.exe (411kb) ))
http://roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml
Kuid kui siis veel selline codec peale tõmmata siis näitab pilti ja tuleb ka häält (eeldades et eelnv programm arvutis on!)
http://download.divx.com/divx/DivXPro505GAINBundle.exe
No nii arvan, et lahendus sellele probleemile on leitud! Ja üks suur suur aitäh teile selle hinnalise info eest!
:wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 18:10 Teema:
|
|
|
Niih. Nii Xvid kui ka DivX on vaid videokoodeksid. Heli olemasolu need ei mõjuta, selleks on teised, nagu näiteks AC3.
Kui sul peale Xvidi installimist pilti ette ei tulnud, oli järelikult tegemist DivX endkoodinguga. Ühtegi faili pole endkooditud nii Xvidis kui ka DivXs korraga, nii et sinu probleemi lahendas alles DivX-i installimine.
Kusjuures, korraliku otaku arvutis peaks olema nii divx kui ka xvid, lisaks veel AC3, VobSub, Orbise filtrid ja vel paar asja, mis töö käigus selguvad. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 22:19 Teema:
|
|
|
a üldiselt kokkuvõtteks ütleks nii, et kui mingi taoline probleem on, siis piisab tavaliselt ainult ühest aadressist - http://www.divx-digest.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 22:26 Teema:
|
|
|
ok..
nagu ma juba ütlesin..
aitab..
ärge toppige omale hunnikutes mõttetuid koodekeid..
ärge si**uge oma hinge.. ja masinat..
siin kax asja mida vaja läheb..
palun
[ FFDShow ]
[ AC3 Audiofilters ]
Märge: minu antud jubinad on siis mõeldud aint *.avi failide ja VCD'de vaatamisex.. *.ogm'i nad ei tunnista nagu just kontrollitud sai.. st.. peate veel lisama juurde Ogg' koodeki..
tervitades..
manic |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Reede Apr 14, 2006 20:37 Teema:
|
|
|
Mul oli ka üks jama koodekitega..... Ma leidsin ühe hästi hea codeck packi
Gordian Knot rippack 0.35.0 pack2 - downloadi mirrorid _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Apr 22, 2006 02:42 Teema:
|
|
|
Peaks mainima, et anime vaatamiseks on mõttekas ainult CCCP(http://www.cccp-project.net/) installida ja peaks kõike vaadata saama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Esm Apr 24, 2006 23:42 Teema:
|
|
|
Vana hea( või siis uus või juba olnud) cccp (sssr-kurat see on tutav kuskilt, aga kust no ei tea ei kolise ikka veel) ikka aitab nagu omal ajal see oli. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
lenny666

|
Postitatud: Teis Apr 25, 2006 00:13 Teema:
|
|
|
Tore ka jälle üle pika aja sõna võtta.....
niisiis.....mina soovitaks seda eelpool mainitud GSpot-i kasutada sest see näitab enamusel avi failidel coodecid ära ja ka selle kas sul vastav codec installitud on. Ja vaatamiseks kasutan minagi BSPlayerit, kuid igaks juhuks on mul ka arvutisse installitud selline asi nagu VLC Player, mis hämmastaval kombel mängib tavaliselt ka igasuguseid kahtlaseid/problemaatilisi faile.
Nagu eelpool mainiti......ei ole tõepoolest hea kui mingi ilge hunnik codeceid arvutis on sest (nagu ma omal nahal kogenud olen) osad codecid ei sobi kokku (segavad üksteise tööd). Mul õnnestus selline codecite pakk ükskord peale panna mis keeras pilidi tagurpidi ja tegi kiiremaks
Hetkel kasutan K-Lite Mega Codec Pack 151 _________________ .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|