Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mr Cinnamon

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 147 Asukoht: Uchuu Senkan Yamato!
|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 21:50 Teema: Von Krahl + Kontsert + mina ja kinnas = funfunfun
|
|
|
Et jah mina ja kinnas oleme siin Von Krahlis... ja siis on nagu yks väga lahe kontsert ja oi kui lahe kuvar oi jumal kui lahe kuvar
just lõpetas LITS (lost in the supermarket) oma esinemise ja järgmine on Anarch, kui ma ei eksi. ma võin eksida.
Oi jumal siin on lahe
LITSi bassist omab. Tõsiselt. baih. Nüüd me lähme tagasi oma kohtadele joome oma piima edasi ja postitame peale Anarchi esinemist. _________________
Avatar tehtud Mr Cinnamoni poolt, suured tänud talle.
I was a VIP at a Trance party! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pardike666 banned

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 22:10 Teema:
|
|
|
küsi neilt, kas neile the clash meeldib? selles mõttes, et nimi onju nende loost.
ahpohh.
 _________________ ShadowofGoth wrote:
Sina tegid minuga esimesena tegemist, mina lihtsalt avaldasdin oma arvamust. Ja ausalt, tänu sellele, et elu on raske puudub mul igasugune huumorimeel. Inimesed võiksid arvestada sellega, et on ka inimesi kellel puudub igasugune huumori meel |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinnas liiga baka

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2003 23:27 Teema:
|
|
|
niih.. nüüdseks juba kodus. lühike kontsert oli.. hakkas tund aega hiljem kui pidi : /
igastahes, Anarch omas. Nad oli hoopis teistsugused kui ma ette kujutasin. Ma arvasin et sellised nahas, kette kandvad elukad.. aga ei.. nagu täiesti suvalised inimesed tänavalt, samas kui muusika.. oli midagi erilist : ) neil oli äste lahe trummar kes mängis äste kangelt, lausa robotlikult.
ja suitsumasin oli neil ka. Vahepeal oli lavalt ainult jalgu läbi tossu näha : )
täiesti kõrvaline aga väga tähtis märge: von krahlis on piim ainult 5 krooni ^___^
plumpsu, kahjuks ei näinud me su vastust õigeaegselt ja seega jäi küsimus esitamatta : (
P.S. ma kusesin samas kabiinis kus pärast kuses LITS'i bassist. Suudelge maad mis mu jalge all on. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Apr 18, 2006 20:13 Teema:
|
|
|
litsi trummar oli mikk vää?? või ei olnud+ ma ei mäleta ka enam