Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Mai 23, 2003 22:09 Teema: sipsik animena
|
|
|
v6imendi poolt postitud link oli piisavalt huvitav et selle kohta eraldi teema luua. kuidas suhtuksite teie, kallis lugejaskond, sellesse kui meie kallist armsast sipsikust loodaks anime? mida te seal näha soviksite, mida kindlasti vältida võiks?
mina isiklikult oleksin kerge patriootilise hinge tõttu meelitatud sellisest asjast, kuid oleks äärmiselt tore näha head vana tuttavat täisanimatsioonina ning ma tean et jaapanlased on võimelised looma tõeliselt häid adaptsioone (minu jaoks oli muumide anime väiksena vähemalt erakordne kogemus).[/url] _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
V6imendi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Mai 25, 2003 10:31 Teema:
|
|
|
tjah, nii kaua kuni edgar valteril veel elu sees on vast midagi väga jubedat juhtuda ei saa, kui ta just mingisele väga kahtlasele lepingule oma allkirja ei anna : ) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Püh Märts 12, 2006 16:06 Teema:
|
|
|
See oleks lahe küll kui Sipsikust saaks anime. Aga kas keegi teab kust ma saaksin lugeda sipsiku sisukokkuvõtet, sest ma ise pole seda raamatut lugenud _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Püh Märts 12, 2006 18:18 Teema:
|
|
|
üks esimestest raamatutest mida lugesin ja seisab siin mul kodus riiulil kui Tartu kanti sattud siis kui vaja võin laenata. Aga mine viska pilk peale raamatukogudest kah usun seal neid ikka eksisteerib  _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
LIFE=A Big And Confusing Place Were You Just Get Draped In.
Remember never to look back " Its Gone Just Let It Be!" |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Märts 13, 2006 00:06 Teema:
|
|
|
idee on huvitav ju, eks siis näeb kui midagi tuleb |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Esm Märts 13, 2006 05:46 Teema:
|
|
|
huvitav mis stiili teha kas Anime või Manga?  _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
LIFE=A Big And Confusing Place Were You Just Get Draped In.
Remember never to look back " Its Gone Just Let It Be!" |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Märts 17, 2006 13:03 Teema:
|
|
|
JohnyB kirjutas: | huvitav mis stiili teha kas Anime või Manga?  |
mis neil stiilidel vahet on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 00:21 Teema:
|
|
|
äkki ma olen loll. ja se pole sugugi vähetõenäoline, aga minuni on jõudnud info, et anime on nn multikas ja manga on raamat. kas ma olen valesti aru saanud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 20:24 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | äkki ma olen loll. ja se pole sugugi vähetõenäoline, aga minuni on jõudnud info, et anime on nn multikas ja manga on raamat. kas ma olen valesti aru saanud? |
Stiil on rohkem nagu joonistusstiil vast.
Pealegi kui sA j2rele vaatad, siis n2ed, et topicu nimi oli sipsik ANIMENA. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 22:45 Teema:
|
|
|
minule ei pea sea seda mitte ütlema, mina reageerisin kellegi küsimusele omapoolse üllatusega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 23:15 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | minule ei pea sea seda mitte ütlema, mina reageerisin kellegi küsimusele omapoolse üllatusega. |
Anime on animatsioon ja manga on koomiks, kuid joonistatakse ju neid samamoodi. Või kuidas? Mõni inimene kutsub seda mangastiiliks, teine animestiiliks. Stiili ühed tunnused on siis suured silmad, pikad jalad ja loodusseadusi eiravad juuksed : P Vahe on aind selles, kuidas keegi anime- või mangastiilis joonistab. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 11, 2006 23:38 Teema:
|
|
|
huvitav mis stiili teha kas Anime või Manga? ???
nii ütles meile johnny b.
sellest tingituna tekkis mul kahtlus, et ehk olen aastaid valearusaamaga, et tegu on ERI KUNSTILIIKIDEGA elanud, ja tegu on hoopisgi stiilidega. nagu näiteks, väga laias laastus, on filmi stiilid mustvalge, värviline, helitu, heliga jne.
see, et eri inimesed mangasi erinevalt joonistavad peaks, ma usun vähemalt, igaühele selge olema. muidu poleks kunstnikul mõtet, piisaks koopiamasinast.
eksole.
selgus siiski, et õnneks ei ole ma suutnud aastaid maailma valesti aduda vaid ilmselt, sest muidu ei oleks siin selliseid vastuseid, mis sisaldavad minu sõnu, nii plaju tehtud, sain valesti aru hoopis johhny küsimusest, või olen lihtsalt vähesetaibuline. kõik on võimalik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
metsavana

|
Postitatud: Teis Veeb 03, 2009 17:14 Teema:
|
|
|
Hehe, vabandust ,et vana teema nii arhiivi sügavusest välja kisun aga minuarust pole härra kes artikli autoriks tutvunud veel ühtede animesse väga sobilike ja nunnude tegelastega nagu Olimar Kallase Ulmik, Noonius, Krahv ja Pontsik või mis nad olidki. Kuigi nunnumeeter on ikkagi Sipsikul võimsam on neist juba manga nö joonistatud millel Eestis paljud põlvkonnad ka üles kasvanud. Minulegi on Miyazaki vanemaid asju vaadates näiteks tulnud paar korda Olimar Kallase suht fantastilised masinad meelde. Seiklus sekontias või Proovisõit võiksid animekujul ikka tohutult vinged ja fantastilised multikad olla.
 _________________ full-metal-metsavana.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 10:45 Teema:
|
|
|
omg seda ma küll ette eikujutaksXD _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 11:02 Teema:
|
|
|
sipsikust anime? whoa.. nääh, ma ei tea - mulle ilmselt ei meeldiks, sest minu kujutasin küll sipsikut ette nagu edgar valter teda joonistas. mangasilmadega ei usu, et nii kihvt oleks.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|