Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Märts 08, 2006 23:03 Teema:
|
|
|
JohnyB kirjutas: | lol Luffi kus selle nime ta sai? |
Asi on nii, et sa ei tea muffigi, nagu järgneval saidil kirjas, on piraadi kuninga nimi Monkey D. Luffy
Monkey D. Luffy damn _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Nelj Märts 09, 2006 05:36 Teema:
|
|
|
Kui korrigerida tohib siis ikka tuleb ette et igas erinevad keeles on ta saanud viidud erineva häälduse alla Nagu sakslasted on mul kohe meeles et see oli Ruffi vaatasin just hiljuti selle tean  |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Reede Märts 10, 2006 16:10 Teema:
|
|
|
JohnyB kirjutas: | Kui korrigerida tohib siis ikka tuleb ette et igas erinevad keeles on ta saanud viidud erineva häälduse alla Nagu sakslasted on mul kohe meeles et see oli Ruffi vaatasin just hiljuti selle tean  |
Ma tean panin ise ka seda tähele, niiet see on ok. _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Reede Märts 10, 2006 21:21 Teema:
|
|
|
Pole Hullu  _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
LIFE=A Big And Confusing Place Were You Just Get Draped In.
Remember never to look back " Its Gone Just Let It Be!" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Black Nothing
|
Postitatud: Kolm Märts 22, 2006 08:31 Teema:
|
|
|
One Pice on hea jh mul on juba koik osad olemas : D nii palju kui valjas on vahemalt |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Reede Märts 31, 2006 14:49 Teema:
|
|
|
Yugi kirjutas: | sidam kirjutas: | mulle one piece meeldib mul on ka uks mäng ka one piecest  |
Kas see mäng on "One piece grand battle" ? Või on mõni muu? |
Mul on PS1 grand battle _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 18:01 Teema:
|
|
|
Ok, mis see siis on, aasta ja umbes 5 kuud vana teema, aga uue tegemine oleks veel halvem.
Ma olen vaadanud siis praeguseks hetkeks kõik osad ära ja ma tahan öelda, et mul olid suured kõhklused enne selle vaatamist ja 3. episoodist edasi jõudmisega läks paar kuud või vähem kui kuu, ma ei mäleta, suvi oli, aga kui ma korra vaatama hakkasin oli see multikas kõigest hoolimata väga hea. Joonistusstiil on küll vist vähe kole, aga mulle meeldib see, see meenutab midagi mu lapsepõlvest. Aga nagu ennegi ütlesin, peale sisu ei loe miski kui seda multikat vaatama hakata. Ma vanema inimese suhtumist sellesse ei tea, minu, 15-aastase poisi jaoks on see igatahes väga hea, aga loodaks, et ma tulevikus ei mõtle sellele nagu paljudele teistele asjadele, et "Oi, kuidas ma seda p***a vaatasin?".
Ja tegelikult ei tahtnud ma mingit pooleteiseaastavanust teemat üles kaevata, et öelda, kui väga see multikas mulle meeldib, ainult. Ma tahtsin seda inimestele soovitada, eriti neile, kes on mõelnud, et miks mõned tüübid seda multikat kuskil netis taevani kiidavad kuigi see näeb nii kole välja ja lugu tundub nõme ja sa oled sellest halba kuulnud. Sest täpselt sellise suhtumisega hakkasin ma seda multikat vaatama, aga ma ütlen, et ei ole vaja karta, see on minu maitse järgi kindlasti parim shounen ja paljudest teistest multikatest parem. Võibolla isegi parim kõigist neist mida ma seni vaadanud olen, aga sellisel mõõtmisel pole eriti mõtet.
Kogu mu posti võiks kahe lausega kokku võtta: Mulle meeldib see multikas väga. Ma soovitan seda vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 18:18 Teema:
|
|
|
Kavatsen ka millalgi vaadata kummimehikese seiklusi piraatide kuningaks saamise teekonnal!! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
Mul ka selline plaan, aga enne pean midagi muud ära vaatama ja kustutama, et kõvakettal ruumi juurde teha.. Jälle on täis saanud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 21:07 Teema:
|
|
|
Ka mina liitun trendiga. Panin 10 esimest osa tõmbama, rohkema jaoks polnud praegu ruumi. Eks siis nende osade põhjal otsustan mis edasi. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 06:25 Teema:
|
|
|
hehe hetkel 324. osa juures  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 13:14 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Ka mina liitun trendiga. Panin 10 esimest osa tõmbama, rohkema jaoks polnud praegu ruumi. Eks siis nende osade põhjal otsustan mis edasi. |
Ma ütleks, et ära väga karmilt hinda, ma vist hakkasin One Piece friigiks umbes 20. osa ringis, aga ma ei mäleta ka, vist isegi varem... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 18:02 Teema:
|
|
|
vaatamata sellele et One Piece venib nagu Bold and Beatiful...on see ikkagi suht armas anime  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 20:29 Teema:
|
|
|
Minu suhtumine on seni olnud, et hea asi venigu palju tahab, aga see oli selle pärast, et mul oli mingi paarsada osa tõmmatud ja ainult vaatamise vaev, 3 osa kuus võib natuke tüütuks ootamiseks minna... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evelin
|
Postitatud: Püh Sept 30, 2007 20:30 Teema:
|
|
|
Haha,eriti naljakas anime
Ise olen umbes 200 osa juures ühe nädalaga  _________________ Santoryuu,Roronoa Zoro. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Okt 08, 2007 21:31 Teema:
|
|
|
Hakkasin One Piece'i uuesti vaatama ja küsin,
kas Ocean's Dream arc(Episodes 220-226) oluline või mitte?
See on see kus kõik mälu kaotavad, ma mõtlen, et kas on mõtet seda vaadata, kuna see filler? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2007 23:33 Teema:
|
|
|
No võib avaldada midagi mida varem ei teadnud või siis lihtsalt ~3h raisatud anime vaatamis aega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 06:42 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | No võib avaldada midagi mida varem ei teadnud või siis lihtsalt ~3h raisatud anime vaatamis aega  | OOt mida? <ei saanud su lausest aru. Lihtsalt küsin, et kas on huvitav või mitte? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 07:41 Teema:
|
|
|
Eriti huvitav ega naljakas see ei olnud, aga vaadata peaks kõlbama küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 08:25 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | tõrvik kirjutas: | No võib avaldada midagi mida varem ei teadnud või siis lihtsalt ~3h raisatud anime vaatamis aega  | OOt mida? <ei saanud su lausest aru. Lihtsalt küsin, et kas on huvitav või mitte? | Ei mäleta kas ise vaatasin või mitte. Kui vaatasin siis ei mäleta mis seal oli. Ise olen 325 osa juures nii et see on kauges minevikus . |
|
Tagasi üles |
|
 |
|