Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 19, 2006 21:31 Teema: korter needed
|
|
|
kui keegi otsib tartus üliõpilasest korterikaaslast või teab kedagi, kes otsib, siis oleksid pm-id teretulnud. suhteliselt pakiline asi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Esm Veeb 20, 2006 01:48 Teema:
|
|
|
Võib soovitada ka ühikat. st sedasamust kus mina praegu elutsen. asub sis võru kastani nurgas. sõbrakeskus 20 meetrit eemal. vaba tuba üks veel on, olemas köök ja muud sanitaar asutused. asi puhas jne üür 1200+ 250 kommunaale, kui netti vaja sis lisandub 75.- nett on 4.3 mega üles ja alla.
kui vaja sis annan numbri et saaks asju ilma vahendajata ajada. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 20, 2006 13:12 Teema:
|
|
|
Antud korteriotsijal on ära teeninud acousmatique seal of approval'i, mis on väga hea. Ja tähtis. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Veeb 20, 2006 22:00 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Võib soovitada ka ühikat. st sedasamust kus mina praegu elutsen. asub sis võru kastani nurgas. sõbrakeskus 20 meetrit eemal. vaba tuba üks veel on, olemas köök ja muud sanitaar asutused. asi puhas jne üür 1200+ 250 kommunaale, kui netti vaja sis lisandub 75.- nett on 4.3 mega üles ja alla.
kui vaja sis annan numbri et saaks asju ilma vahendajata ajada. |
võiksid anda küll numbri
Tsiteerin:: | Antud korteriotsijal on ära teeninud acousmatique seal of approval'i, mis on väga hea. Ja tähtis. |
kersten on ainus inimene kelle puhul ma kasutaksin avalikult tiitlit kawaii |
|
Tagasi üles |
|
 |
|