Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2003 12:23 Teema: Jaapani keele õppimine
|
|
|
Nii mitmedki meist on vist mõelnud seda teed jalge alla võtta... ja mõned juba õpivadki, higipull otsa ees.
Igaks juhuks aga soovitaks ennem selle läbi lugeda:
http://www-unix.oit.umass.edu/~thoureau/japanese.html
 _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2003 12:45 Teema:
|
|
|
well.. mulle piisas ühest loengust.. et ma akkasin veel rohkem tahtma jaapani keelt õppida..
niiet.. olgu kui raske ta tahes..
mina akkan õppima |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2003 13:06 Teema:
|
|
|
manic kirjutas: | mina akkan õppima |
Aga kõigepealt eesti keel...  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xelene hentai-baka

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2003 14:09 Teema:
|
|
|
jah, loengutes on meil kyll kõik ästi sõbralikud ja tore on, aga ega see keele struktuuri kergemaks ei tee, isegi raskemaks, ja see sait on väga väga õige.
ma ei soovita kellegil õppida jaapani keelt, kel pole plaanis tulevikus mingite keeltega seotud värki õppida jne.. _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawaii :)
|
Postitatud: Kolm Apr 02, 2003 12:45 Teema:
|
|
|
nojah, aga ega ise kodus õppides küll palju selgeks ka ei saa...
*kahjuks*
aga kui kedagi ikkagi nii-nii väga see huvitab, siis:
http://hot.ee/celion/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xelene hentai-baka

|
Postitatud: Kolm Apr 02, 2003 15:10 Teema:
|
|
|
pole just kõige asjalikum _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Kolm Apr 02, 2003 15:24 Teema:
|
|
|
algajatele nagu rohkem vaja polegi. kui need selged siis võib juba keerulisemaid "asju" väljendeid või kuidas neid nimetatigi õppida. keerulisemat grammatikat.... aarghh whatever _________________ blah blah blah blah |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shark

Liitunud: 2 Veeb 2003 Postitusi: 178 Asukoht: Kadrioru saunapeo peakontor
|
Postitatud: Nelj Apr 03, 2003 16:25 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | http://www-unix.oit.umass.edu/~thoureau/japanese.html |
Heh...teksti lõpp oli päris hää ...
See jut hirmutas küll jaapani keelt õppimise soovi minust ära....  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kafa Külaline
|
Postitatud: Nelj Apr 03, 2003 17:46 Teema:
|
|
|
Minuarust on see kawaii antud sait algajate kohta täpselt see mida vaja. Alguseks kõik kõige vajalikum on väga ilusasti välja toodud. Kui sa ikka pole elus kordagi jaapani keelt rääkinud (näiteks nagu mina) kuid üritad seda õppima hakkama (näiteks nagu mina ) siis on see leht väga sobiv. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinnas liiga baka

|
Postitatud: Nelj Apr 03, 2003 18:00 Teema:
|
|
|
lollid lollid lollid : (
milleks on vaja teil jaapani keelt? raiskate oma aega. te teate küll et kuu või vähema pärast te viskate oma välja prinditud õppematerjalid, tähestikud ja muud vidinad nurka ja vaatate tõlkeid mida teist püsivamad inimesed on valmistanud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Apr 03, 2003 18:56 Teema:
|
|
|
kinnas kirjutas: | lollid lollid lollid : (
milleks on vaja teil jaapani keelt? raiskate oma aega. te teate küll et kuu või vähema pärast te viskate oma välja prinditud õppematerjalid, tähestikud ja muud vidinad nurka ja vaatate tõlkeid mida teist püsivamad inimesed on valmistanud. |
ehh, sulle, kinnas, meeldib selline suhtumine, et alla anda ilma proovimiseta? isegi kui ei saa korralikult keelt selgeks ja pole kindlat eesmärki ning püsivust, ei tee natuke õppimist kunagi paha. saab vähemalt keelest natukenegi rohkem aimu, sõnad selgeks ning lihtsamast tekstist mingil määral ise aru. ja ei pea olema täiesti sõltuv teistest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Nelj Apr 03, 2003 19:19 Teema:
|
|
|
hm. jaapani keelt õppida?
aww. tundub raske =/ _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Reede Apr 04, 2003 21:54 Teema:
|
|
|
mhh .. usun, et see jutt on õige, et raske, ajuvaba ja mis iganes veel, kuid olen piisavalt haige inimene, et tahaks seda õppida.
http://my.tele2.ee/eja
ka midagi eesti keeles. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 06:55 Teema:
|
|
|
minul isiklikult oleks soov lissalt hakata aru saama. täpselt samamoodi nagu ma saan aru saksa keelest. ma olen vaadanud ja mitte kusagilt mujalt õppinud saksa keelseid kanaleid ja see lissalt hakkab mällu süvenema....jaapani keelega on sama lugu. see tekst hakkab kõigepealt tuttav tunduma ja siis hakkavad üksikud sõnad meelde jääma ja lõpuks isegi terved laused...mina lissalt ei suuda õppida paberilehepealt tuimalt sõnu pähe...ma pean seda keelt ise kuulma kahh...kui keegi vastu vaidleb siis on oma süü aga ma seletasin asja enda seisukohast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 10:03 Teema:
|
|
|
Iva on sees jah. Ma nii õppisingi, telekat vaadates, saksa keele ära. Kuid ainuüksi animed vaadates, ei õpi jaapani keelt. Olgu, sa hakkad mingitest fraasidest ehk mingit aimu saama, kuid ära sa seda keelt nii ei õppi. See keel on lihtsalt niivert ajuvaba Sul peab ikka mingi kirjalik osa ees olema, mingi juhtnöör.
Oi jah .. kui animed vaadates õpiks keele selgeks .. ... mõnel meist oleks see juba päris heal tasemel  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hina

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 10:38 Teema:
|
|
|
T6est, ega see keel alguses v2ga kerge pole, kuid mida rohkem 6pid seda loogilisemana see tunduma hakkab. Ise olen jaapani keelt 6ppinud vaid lyhikest aega. Praeguseks on inimeste arv klassis kahanenud t2pselt poole v6rra, alles on j22nud nees need, kes teavad miks nad seda 6ppima hakkasid. Teistele tundus see vist liiga raske...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 10:48 Teema:
|
|
|
Ma olen sinuga Geki täiesti nõus. Mis saksa keelde puutub, siis olen ma selle samuti telerist ära õppinud ning nüüd võin selles keeles juba väga vabalt suhelda . _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 11:23 Teema:
|
|
|
tundub et päris paljud on telekast keeli õppinud. ja vanemad veel ajavad, et "jälle sa vahid neid filme! sati peaks üldsegi ära võtma, siis hakkad sa õppima kah!"
õppima....
emm.... noh, midagi muud võibolla küll
heh.. _________________ blah blah blah blah |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 11:38 Teema:
|
|
|
Minu vanemad igatahes sellist juttu enam ei aja. Nad on aru saanud, et sellest teleka vahtimisest on mulle palju kasu olnud . See jutt on siin nüüd vist veidi peateemast kõrvalekaldumine, aga noh... _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 13:10 Teema:
|
|
|
lähme siis peateema juurde tagasi..... jahh, jaapani keel ON tõesti raske.... kui kaugele keegi siis juba jõudnud on? _________________ blah blah blah blah |
|
Tagasi üles |
|
 |
|