|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas alltoodud video on või ei ole parim vanaaasta jäänuk? |
Muidugi! |
|
40%
|
[ 12 ] |
Nah! |
|
60%
|
[ 18 ] |
|
Kokku Hääli : 30 |
|
Autor |
Teade |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 16:03 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: |
*(Selgitus) Exb'i rafineeritus:
Vanus - 21
Alkoholi & suitsu puutumata, neitsi, omal valikul. |
Kas see kõlab teile kuidagi tuttavalt? Kuskilt kaugest lähiminevikust. Lühike poiss, puhas ja tugev, võitis hetkeks isegi Genky südame, siis aga murdus ning jõi viina, kui mulle oli pikapika loengu maha pajatanud, kui väga ta pole alkoholi ning suitsu poolt. whew, pikk lause aga tegus .) Tuli meelde? Anybody? Ma hakkan tasapisi uskuma ümbersündi. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 16:37 Teema:
|
|
|
Exb kirjutas: | Ausalt üteldes ei salli kui minu loogikas kaheldakse. |
nagu näha on meil siin inimene kelle loogika on ainuõige ja seega ka alati õige. kahju ainult, et ta ainuke on kes sellest loogikast aru saab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Exb phonescooled

|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 18:00 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Exb kirjutas: | Ilus & kaunis? Ehk vaataksid teinekord tänaval vastutulevat samasoolist kaunist inimest & määratleksid kui seksikas ta sulle näib.
|
Nüüd ei saa mina aru... mis see samasoolisus siia puutub? Üldiselt ma ei hinda mehi ilu järgi ega piilu ilusaid poisse. Sorri, tõesti ei oska adekvaatselt hinnata, kas meesterahvas on ilus või seksikas ning ei tunne ka vajadust. |
Siin pole minuga midagi tegemist nagu BukonoNugashi ma ei teagi millest ennustab. Vaid pidasin silmas, et noormees hjarg ei vaata tõepoolest ilmselt teisi omasoolisi & kui hjarg peaks teisele härrasmehele ütlema, et too kena välja näeb ei juhtuks midagi, erinevalt sellest kui ta prooviks ütelda kui seksikas too välja näeb. See üksik lause oleks pidanud olema piisavalt selgitav, et leida suur erinevus sõnade; kena, ilus & sekikas vahel mida hjarg suht innukalt üsnagi üheselt võtta tahab.
Seichi kirjutas: | Tsiteerin:: |
Vanus - 21
Kas see kõlab teile kuidagi tuttavalt? Kuskilt kaugest lähiminevikust. Lühike poiss, puhas ja tugev, võitis hetkeks isegi Genky südame, siis aga murdus ning jõi viina, kui mulle oli pikapika loengu maha pajatanud, kui väga ta pole alkoholi ning suitsu poolt. whew, pikk lause aga tegus .) Tuli meelde? Anybody? Ma hakkan tasapisi uskuma ümbersündi. |
Mina mitte!
"Alkoholi & suitsu puutumata..." St. siiani!
ruri kirjutas: | Exb kirjutas: | Ausalt üteldes ei salli kui minu loogikas kaheldakse. |
nagu näha on meil siin inimene kelle loogika on ainuõige ja seega ka alati õige. kahju ainult, et ta ainuke on kes sellest loogikast aru saab. |
Minu sallivus oma loogika kriitikasse ei mõjuta selle õigsust. _________________ *smoking is worst way to commit suicide* |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 18:45 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Vabandage minu dramaatilisust, kuid sealne "taustamuusika" on ehk kõige häirivam detail mis tekitab väärkujutuse, nagu alaealised tüdrukud(vähemalt esmahinnangul) on säärase mõtteviisi omaks võtnud. (jättes kõrvale selle, et video iseenesest suht mõtetu näib olevat). |
aga millise mõtteviisi siis exp ? mõtteviisi et nad on äärmiselt seksikad ? minu arvates olidki |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 19:18 Teema:
|
|
|
Exb kirjutas: | Minu sallivus oma loogika kriitikasse ei mõjuta selle õigsust. |
vähemaltki seegi hea, et niimoodi arvad, kuid minu arust ei paranda see asjaolu, et siiski on sind kogu aeg näha rõhutamas enda loogika õigsust samas kui sellest tavaliselt ainult sina ise aru saad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 19:52 Teema:
|
|
|
Exb kirjutas: | Alkoholi & suitsu puutumata, neitsi, omal valikul.
|
Kas sa pole kunagi joonud kefiiri (alkoholisisaldus kuni 0,6%)? _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 20:24 Teema:
|
|
|
tsiteerin ja nõustun 156%
Tsiteerin:: | ja see näitab niiniinii hästi, et autoritel polnud mitte midagi mõttes ja kuidas siis vaatajad 'suurt mõtet' otsivad.
koolis peame koguaeg kuulsate autorite töödest 'suurt mõtet' otsima | |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Jan 05, 2006 22:48 Teema:
|
|
|
äkki saaks mõnel mõtestatumal teemal vaielda? vahelduse mõttes?  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Reede Jan 06, 2006 00:05 Teema:
|
|
|
Jah, võib, ei ole vastu.
.D _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elizabeth
|
Postitatud: Laup Jan 07, 2006 08:38 Teema:
|
|
|
ma küll ei tea, kui tahtlikult seda alguses levitati, lihtsalt juhuslik pealesattumine ja siis jõudis see ka siia. aga noh, jah, kaebuseid pole vist siiamaale tulnud.
geki jõudis küll ette, aga jah, Exb, kui sa millegi kallal ilgud, siis veidikenegi võiksid selle kohta teada. kuigi on ka täiesti võimalus, et neiud tantsisid ja keegi lihtsalt leidis loo, mis sinna täiuslikult taha sobis. vaesed neiud. mõelge ometi neiude peale. ja siis teise videoga veel, täpselt samamoodi! no kuramus, miks mõnel inimesel lihtsalt ei vea : (
aga jah, te nägite mind läbi ja tõepoolest, läks küll kõvaks, jah, täiega.
editina mainiks siis ka seda, et Seichi, kuule, äkki peaks mõlemad puhtad ja tugevad inimesed omavahel tuttavaks tegema? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 13:15 Teema:
|
|
|
Krt ma vaatasin ja kuulasin seda videot mingi 10 korda järjest läbi ja mida rohkem ma seda vaatan ja kuulan seda paremaks lääb SEe lugu kutsub kuidagi rahvast üles oma seksuaalsuse ja seksuaalorientatsiooni näitamisele ja mida rohkem neid neide siin videos vaatad seda ilusamaks nad lähevad , muidugi esimene kord olid nad kah juba :wink: _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Jan 09, 2006 16:11 Teema:
|
|
|
Jah, siin ma tsiteeriks Woody Harrelsoni Larry Flint'ist tehtud filmist.
Tsiteerin:: | Arvamused on nagu s*******d, kõigil on üks. |
Hoidke kõvad .D _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 08:21 Teema:
|
|
|
Väsimatud .) Mõlemad videod olid lihtsalt toredad ja mina arvasin, et sellist toredust võiks jagada .) Pluss, kes veel mäletavad, siis kunagi olid gekil lühikesed juuksed ja nüüd (videotes) pikad ja ilusad. Ma polnud küll mõelnud sellele, et keegi võib nende meistriteoste peale ka meile avada, kuid pole häda, müts maha exb'i ees, kes oma avatuse ja julgusega hämmastas meid kõiki ning päästis ühised keelepaelad valla (piltlikult öeldes). _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 10:14 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | Tsiteerin:: |
Vanus - 21
Kas see kõlab teile kuidagi tuttavalt? Kuskilt kaugest lähiminevikust. Lühike poiss, puhas ja tugev, võitis hetkeks isegi Genky südame, siis aga murdus ning jõi viina, kui mulle oli pikapika loengu maha pajatanud, kui väga ta pole alkoholi ning suitsu poolt. whew, pikk lause aga tegus .) Tuli meelde? Anybody? Ma hakkan tasapisi uskuma ümbersündi. |
Nagu WTF See pole neko. Neko on juba 22 ja sellist juttu ta suust välja küll ei ajaks. Tema suhtuks videosse hoopis teistmoodi ;P Ja minu teada tunneb Edvin gekit...ma küll ei mäleta, aga noh...vist tunneb. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 11:38 Teema:
|
|
|
Neko O.o
Edvin?! .O
Geki hurmav pikk juus...
Ma haistan intriige õhus.
.D _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 13:18 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Neko O.o
Edvin?! .O
Geki hurmav pikk juus...
Ma haistan intriige õhus.
.D |
Mis intriige?
Ära liialda XD _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Kolm Jan 11, 2006 03:28 Teema:
|
|
|
ikupoiss teispoolsusest. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Kolm Jan 11, 2006 15:48 Teema:
|
|
|
Olen üliärevil...
XD _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Nelj Jan 12, 2006 04:41 Teema:
|
|
|
Exb kirjutas: |
Minu sallivus oma loogika kriitikasse ei mõjuta selle õigsust. |
Ei ole olemas minu loogikat ja sinu loogikat, on ainult üks loogika, mida võid minna ja õppida mõnes ülikoolis reaalainete seas (või mine raamatukokku ning võta ja loe mõnda sellealast raamatut). Ainuüksi see, et sa räägid "oma loogikast" näitab, et sinu väited on algusest peale suure tõenäosusega valed ning lähtuvad mingisugustest sinu isiklikest arusaamistest, millel pole tegeliku loogikaga mingit pistmist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Jan 12, 2006 09:04 Teema:
|
|
|
zork kirjutas: | Ei ole olemas minu loogikat ja sinu loogikat, on ainult üks loogika, mida võid minna ja õppida mõnes ülikoolis reaalainete seas (või mine raamatukokku ning võta ja loe mõnda sellealast raamatut). Ainuüksi see, et sa räägid "oma loogikast" näitab, et sinu väited on algusest peale suure tõenäosusega valed ning lähtuvad mingisugustest sinu isiklikest arusaamistest, millel pole tegeliku loogikaga mingit pistmist. |
Väga huvitav teema! Põhimõtteliselt nõustun, kuid ka loogikal on väga mitmeid erinevaid harusid. Zork vist mõtles formaalset loogikat.
Osadel juhtudel aga tuuakse näiteks tõenäosus ka sisse. Või siis näiteks selline asi nagu "fuzzy logic", kus eeldatakse, et väited ongi täis müra, puudujääke, ebatäpsusi, kuid siiski tehakse õige järeldus. Inimese aju töötab ka üldjuhul üsna sarnaselt.
Üldiselt, kuna loogika on inimese poolt välja mõeldud, siis ei saa võtta seda kui absoluutset asja, vaid kui midagi sellist, mis hetkel on inimvõimete piires. Kõik see aga areneb koos inimkonna ja keskkonnaga. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|