Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 19:41 Teema:
|
|
|
Pepsi or choke, härra erick? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 22:22 Teema:
|
|
|
Hehee. A good one
Btw, päev pärast üritust oli minu pöial samasugune nagu sel vennal seal koomiksis  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Nov 07, 2005 19:11 Teema:
|
|
|
Aga sa ju oledki buttonmasher, pole ime kah et näpp taoline pärast oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Nov 07, 2005 19:38 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Hehee. A good one
Btw, päev pärast üritust oli minu pöial samasugune nagu sel vennal seal koomiksis  |
Siis oleks sul kergem turboga pult osta...säästaksid näppe...
NB: buttonmasherite vastu aitab enamasti block...( suured kogemused väikese vennaga, millest on välja kujunenud butttonmasherite vastanestrateegia ) _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Nov 07, 2005 20:44 Teema:
|
|
|
erick! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Nov 07, 2005 20:47 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Aga sa ju oledki buttonmasher, pole ime kah et näpp taoline pärast oli. |
Noh, see on hind, mida ma olen nõus maksma selle eest, et esimest korda mängu proovides ära teha neile, kes seda aastaid mänginud on. Pealegi, ma pole lihtsalt buttonmasher, ma olen buttonmasher strateegiaga. Värisege :wink:
EDIT: Tea, kas peaks avalikult väljakutse esitama või midagi? Beat the hated buttonmasher in any beat 'em up. Kes enne 10 järjestikuse võiduni välja jõuab, võidab. Ainus tingimus on, et saan mängu vähemalt tund aega enne võitlust proovida. Vajadusel võin oma puldi muretseda (PS-i puhul näiteks)  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Nov 07, 2005 21:05 Teema:
|
|
|
Mina näiteks polnud küll vist varem ühtegi mängu mänginud, mida too õhtu sai mängitud. Seega sa oled lihtsalt parem buttonmasher kui mina ntx. Su strateegia tõesti töötas vähemalt ja alguses oli isegi huvitav, kuid pärast hakkas häirima vaikselt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 09:17 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | EDIT: Tea, kas peaks avalikult väljakutse esitama või midagi? Beat the hated buttonmasher in any beat 'em up. Kes enne 10 järjestikuse võiduni välja jõuab, võidab. Ainus tingimus on, et saan mängu vähemalt tund aega enne võitlust proovida. Vajadusel võin oma puldi muretseda (PS-i puhul näiteks)  |
Väljakutse on vastu võetud!
*rahvamass on ooteärevil... kesse võidab, kas ericku labane buttonmasheri oskus või hjargi elegantne, rafineeritud nuppudetagumine*
Nüüd tuleb veel kusagilt mõni beat-em-up muretseda ja ka mõni konsool, mille peal seda jooksutada. On pakkumisi?  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 11:38 Teema:
|
|
|
Selleks on vist vaja ikka väga erilist tüüpi, kes julgeb oma kalli konsooli usaldada kahe PC-mehe kätte (o horror), kellest üks veel pealegi pultidele armu ei anna :wink:
Muidu mõte on hea. Pidingi sulle ka veel ühe DVD tagastama. Siis on nagu topeltpõhjus maha istuda. Ja nagu vanad sõbrad muiste, üksteise virtuaalseid nägusid tampida  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 12:48 Teema:
|
|
|
Tõmmake mõni hea tasuta doujin-kaklusmäng PC-le, nt see, seejärel ostke endale oma valu ja vaevaga teenitud raha eest puldid, mida lõhkuda, ning andke tuld. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 14:40 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Selleks on vist vaja ikka väga erilist tüüpi, kes julgeb oma kalli konsooli usaldada kahe PC-mehe kätte (o horror), kellest üks veel pealegi pultidele armu ei anna :wink:
|
Aaa, sellest rääkides, Vabarna... laena oma kuubikut
Muideks, kumb see meist on, kes pultidele armu ei anna? _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 14:50 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Muideks, kumb see meist on, kes pultidele armu ei anna? |
No äkki see, keda on eelmised 1,5 lehekülge buttonmasheriks sildistatud?
Tsiteerin:: | Tõmmake mõni hea tasuta doujin-kaklusmäng PC-le, nt see, seejärel ostke endale oma valu ja vaevaga teenitud raha eest puldid, mida lõhkuda, ning andke tuld. |
No kui me juba PC peal oleme, milleks need puldid?? I'll take a keyboard over a grab-by-the-knobs any day 8)
EDIT: Kas 'see' ei armasta Windows XP SP2 süsteeme?? Annab mulle käivitamisel errorit  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Viimati muutis seda erick (Teis Nov 08, 2005 14:54). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 14:52 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Aaa, sellest rääkides, Vabarna... laena oma kuubikut  |
Kui sa mu eelmisest peenest vihjest aru ei saanud, siis - ei. Isegi mitte siis, kui sa hullust peast tõesti endale "Fire Emblemi" ostad. Tuled minu poole ja mängid ilusasti Vabarnamehe valvsa silma all. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 15:03 Teema:
|
|
|
No ja arvad, et ma parem olen?
Aga klaviatuuriga ei saa nii head buttonmashimist teha... Pult on selleks palju parem.
Ning Vabarna, ma sõnastan küsimuse ümber. Kas sa laenad mulle oma korteri võtmeid ja ütled, millal teid kodus pole  _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Nov 30, 2005 09:02 Teema:
|
|
|
Nonii, peale väikest buttonmashimist tekib mul tunne, et me ei saanud asja veel piisavalt selgeks ja tuleb rematch teha. Õigus? _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Nov 30, 2005 09:48 Teema:
|
|
|
Never again. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Dets 09, 2005 18:46 Teema:
|
|
|
Vabarnamehe masin jäi buttonmasheritest suht puutumata muideks
Me lõpuks, siis kui hjarg juba magas, leppisime kokku, et nii buttonmasherid omavahel kui ka teised loomad jäid enamvähem viiki.
Siis tuli aga kohale acousmatique who whipped everybody's ass
Me paneme selle esialgu ettevaatlikult tema märksa treenitumate pöidlate arvele, sest buttonmasherite leeris nõuti juba viinakompresse, sellal kui acousmatique oma nupumalakaid alles soojaks ajas :wink:
Aga rematch igal juhul. Puhkame pöidlad sirgeks ja siis võtame acousmatique jälle ette  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Dets 09, 2005 19:00 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Siis tuli aga kohale acousmatique who whipped everybody's ass  |
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Dets 09, 2005 20:21 Teema:
|
|
|
Tundub, et pidin lahkuma enne seda ass whipping osa  |