Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 09:16 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Üldjoontes on 99% koomiksifännidest ikkagi tagasihoidliku keskmise välimusega ja nende pärast ei istu ükski tibi/beibe 'nohikute' seltskonnas... |
Õnneks olen vähemalt mina siis see erand, kes elegantselt reeglit kinnitab. * vaatab peeglisse ja * _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 09:31 Teema:
|
|
|
Okei, aga sellisel juhul töötab see asi ka vastupidi - st kui hommikul pärast romantilist ööd tahad üksi olla, siis lööd mangad lauda ja paned anime käima ja tibi kõnnibki rahulikult minema. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 13:33 Teema:
|
|
|
Kõnnib minema küll, aga kui rahulikult just
vabarnamees kirjutas:
Tsiteerin:: | Õnneks olen vähemalt mina siis see erand, kes elegantselt reeglit kinnitab. * vaatab peeglisse ja * |
Ära nüüd solvu, aga olles sind face-to-face näinud, tahaks vägisi küsida, et mis peegel see oli?  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 13:40 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Okei, aga sellisel juhul töötab see asi ka vastupidi - st kui hommikul pärast romantilist ööd tahad üksi olla, siis lööd mangad lauda ja paned anime käima ja tibi kõnnibki rahulikult minema. |
mangasid ei soovitaks, neil on teadupärast peaaegu 50/50 appeal... varu sellisteks puhkudeks parem mingeid liibuvates eredavärvilistes trikoodes ameerika lihakehasid. tõenäoliselt lahkutaks jooksuga, mitte rahulikult
erick kirjutas: | Üldjuhul siiski enamus naisi jooksevad minema, kui teed neile ettepaneku õhtul romantilisele koomiksilugemisele tulla |
aga miks kohe nii sirgjooneliselt lähenema peaks? kutsu hoopis filmi vaatama ja jäta mõni shoujo manga nähtavale kohale...
[uitmõte: huvitav, mis sellest piltilusast koomiksihuvilisest blondiinist saanud on, kes kunagi Peda kunstiosakonnas käis...] _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 14:20 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Ära nüüd solvu, aga olles sind face-to-face näinud, tahaks vägisi küsida, et mis peegel see oli?  |
Solvusin küll. Ma pole harjunud, et minult vägisi küsitakse. Ei ole ju raske ilusasti viisakalt küsida, ega ma suu pihta löö.
Peegel oli muide igati aus tumedaks peitsitud puidust raamiga nõukaaegne esikupeegel. Isegi nüüd, kui ma selle vaatepildi peale tagasi mõtlen, siis .
Ei tea, millest see ninaverejooks nii vara hommikul tuli, igatahes toppisin kohe vati ninna. Ja aitas.
Lisatud:
doujimasan kirjutas: | mangasid ei soovitaks, neil on teadupärast peaaegu 50/50 appeal... varu sellisteks puhkudeks parem mingeid liibuvates eredavärvilistes trikoodes ameerika lihakehasid. tõenäoliselt lahkutaks jooksuga, mitte rahulikult |
Ja jälle on erandeid reeglile õnneks. Ma pole küll teinud mingeid erilisi jõupingutusi, varjamaks teismelisepõlves varutud sadakonda Marvel Comicsi üllitist, mis minu jaoks endiselt teatud nostalgilist väärtust omavad (rääkimata muidugi sellest, et osa neist on neetult head koomiksid, eelarvamustega ninakirtsutajad be damned) - siiski ei ole minu kodust veel ükski naisterahvas sel veidral põhjusel varem lahkunud. Ja kui ka lahkuksid, head teed neile minu poolt. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 15:52 Teema:
|
|
|
mulle tõi viimati üks neiu transmetropolitani ning laenas tank girli  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Nov 04, 2005 01:33 Teema:
|
|
|
mulle laenas viimati üks noormees craig thompsoni "carnet de voyage'i" ja võttis samas "blanketsi" tagasi (äää... ).
(transmetropolitan mul eriti ei klikka. andke 100 bullets'it või midagi) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Nov 04, 2005 12:38 Teema:
|
|
|
Ärgem nüüd seda selliseks teemaks muutkem, kus arutatakse mangade laenutamisega kaasnevaid hinge- ja muid hädasid :wink:
Pigem naaskem niisama hinge- ja muude hädade juurde, mis võivad, aga ei pea olema mangadega otseselt seotud. Üleüldse tunnen ma puudust teemaalgataja osavõtust. Kes võiks meile lahkamiseks jälle mõne toreda pildikese ette visata.
doujimasan, kuna tundub, et sa loed hoogsalt ka lääne koomikseid, ei suuda küsimata jätta: Sandman läbi loetud? :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Nov 04, 2005 14:01 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: |
doujimasan, kuna tundub, et sa loed hoogsalt ka lääne koomikseid, ei suuda küsimata jätta: Sandman läbi loetud? :wink: |
muidugi... millegagi peaks enda pretensioone spetsialisti tiitlile ju põhjendama või nii. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Nov 04, 2005 14:15 Teema:
|
|
|
Rääkides millest. Mis on teie lemmik Sandman'i nö episood? Minu oma on "A Dream of a Thousand Cats". Ehkki eraldiseisev ja ülejäänud müütose suhtes nullilähedast mõju omav, jättis see siiski kõige sügavama jälje mu mällu. Konkurendina nimetaksin teist iseseisvat lugu "Calliope". _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Nov 04, 2005 15:46 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | mangasid ei soovitaks, neil on teadupärast peaaegu 50/50 appeal... varu sellisteks puhkudeks parem mingeid liibuvates eredavärvilistes trikoodes ameerika lihakehasid. |
Vabarnamees kirjutas: | Õnneks olen vähemalt mina siis see erand, kes elegantselt reeglit kinnitab. * vaatab peeglisse ja * |
erick kirjutas: | Üldjuhul siiski enamus naisi jooksevad minema, kui teed neile ettepaneku õhtul romantilisele koomiksilugemisele tulla |
erick kirjutas: | Üleüldse tunnen ma puudust teemaalgataja osavõtust. Kes võiks meile lahkamiseks jälle mõne toreda pildikese ette visata. |
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Nov 04, 2005 19:44 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Rääkides millest. Mis on teie lemmik Sandman'i nö episood? |
Dream Hunters.
okei, koomiksist rääkides, osade summa mu meelest on Sandmani puhul parem kui elemendid eraldi. Calliope on vist suhteliselt tipp puhtalt loona, aga väline pool, konkreetne kunstnik pluss digitaalse värvimise eelne aeg jne, ei meeldi eriti. raamatuna on teistest rohkem meeles Wake.
edit: veel tuli meelde "Soft places" - kui oli sellise nimega osa. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Nov 05, 2005 16:11 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: |
doujimasan, point siis oli, et sina oled erand naissoo seas. Üldjuhul siiski enamus naisi jooksevad minema, kui teed neile ettepaneku õhtul romantilisele koomiksilugemisele tulla :wink: |
Mulle see ka väga meeldiks...õhtul sooja teki all ning koomiksite virn juures...
ja siis sellele võiks järgneda tekkeni mängimine...kus loodetavasti oleks ikka minu võit...aga mitte liiga tihti...sest siis läheb asi igavaks...  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Laup Nov 05, 2005 20:43 Teema:
|
|
|
acousmatique, enamik Adachi teostest? _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 00:27 Teema:
|
|
|
Hämmastav, aga mu maitse ühtib antud juhul totaalselt Vabarnamehe omaga. 'A Dream of a Thousand Cats' siis. Paar lemmikut oli veel, aga kuna mu Sandmani plaat (ojaa, pdf powwa 15" ekraani peal all the way) on hetkel laenus, siis ei hakka nonde novellide nimede meenutamisega riskima
Chiisan kirjutas:
Tsiteerin:: | Mulle see ka väga meeldiks...õhtul sooja teki all ning koomiksite virn juures... :wink:
ja siis sellele võiks järgneda tekkeni mängimine...kus loodetavasti oleks ikka minu võit...aga mitte liiga tihti...sest siis läheb asi igavaks... |
Praegu on tegu on ühe harva korraga neist, kui mulle tundub, et ka 5 aastat noorem ja single olemisel võiksid oma potentsiaalsed plussid olla...
Btw, I play a mean game of beat-'em-up. Vabarnamees võib tunnistajaks olla
Ärme seda button-mashimise side-effecti, mis mu winning style'i kõrvalnähe on, siinkohal maini  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 03:43 Teema:
|
|
|
Masendav buttonmasher oled jah.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 11:03 Teema:
|
|
|
Oled küll jah Vähemalt mulle jäi asi nii meelde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 11:51 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Btw, I play a mean game of beat-'em-up. Vabarnamees võib tunnistajaks olla  |
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2005 12:50 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Masendav buttonmasher oled jah. |
Tsiteerin:: | Oled küll jah Vähemalt mulle jäi asi nii meelde. |
No mida ma just ütlesin??! Algas sõnaga 'Ärme...'
Aga ma võin teile selle väikese apsaka andestada - ilmselgelt pole kaotuskibedus teist isegi peale 4 kuud veel kadunud  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|