Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Okt 30, 2005 16:29 Teema: ?
|
|
|
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Okt 30, 2005 16:35 Teema:
|
|
|
huh?  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Okt 30, 2005 17:24 Teema:
|
|
|
Sellest võib midagi huvitavat jälle kujuneda  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Okt 30, 2005 18:08 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | huh?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Okt 30, 2005 21:34 Teema:
|
|
|
Ei see ajab kohe naerma ja kohe südamest naerma ....ja põhiline on ikka
Im a MA-A-AN! _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Okt 30, 2005 21:41 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Sellest võib midagi huvitavat jälle kujuneda  |
arvad? teed ehk ise algust näiteks temaatiliste piltide postitamisega või spekuleerimisega acousmatique mõtetest, tunnetest ja põhjustest teema loomisel. või arvamisega, et kumb ülaloleval pildil on acousmatique...
varsti aasta möödas ja peaks vaatama, et kas olen ikka veel põrgu kuuendal levelil ( http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-test.mv ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 00:27 Teema:
|
|
|
Noh, kui sina pole, siis testi põhjal vähemalt mina olen
Mitte ei mõista, kuidas saab üks keskmine common sense'i kasutav inimene sattuda kohe pauhti 6ndale tasemele...
Muide acousmatique'i viimane pilt näib pigem viitavat huvile naisi ligi meelitada... müstilised mehed seda ka tihti teevad, kuid järeleproovitud praktikas mitte kunagi (õnnestunult) koomiksitega :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 01:04 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Muide acousmatique'i viimane pilt näib pigem viitavat huvile naisi ligi meelitada... müstilised mehed seda ka tihti teevad, kuid järeleproovitud praktikas mitte kunagi (õnnestunult) koomiksitega :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 01:43 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Muide acousmatique'i viimane pilt näib pigem viitavat huvile naisi ligi meelitada... müstilised mehed seda ka tihti teevad, kuid järeleproovitud praktikas mitte kunagi (õnnestunult) koomiksitega |
võin viimase väite ümber lükata. praktikas järele proovitud... lausa korduvalt, kui päris aus olla
ja kas üldse keegi mujal on kui 6. ringis? _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 05:58 Teema:
|
|
|
ma kunagi ammu olen seda teinud ja siis olin mäletamist mööda neljandas ringis. aga see personality disorder test, mille lingi võib ka samalt lehelt leida on hoopis huvitavam. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 09:50 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas:
Tsiteerin:: | võin viimase väite ümber lükata. praktikas järele proovitud... lausa korduvalt, kui päris aus olla |
Tahaks täpsustust - kas sina meelitasid mehi koomiksitega ligi või nemad sind? :wink:
Sest sind personaalselt, ma kujutan ette, pole meestel üldse eriliselt raske koomiksitega ligi tõmmata. Ja seda me juba teame vast kõik, kui lihtne on naistel mehi koomiksitega meelitada, siin teemaski on paar eriti raskekujulist juhtumit, kes kindlasti alluksid säärastele meetoditele  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 11:21 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | siis olin mäletamist mööda neljandas ringis |
erick kirjutas: | siin teemaski on paar eriti raskekujulist juhtumit, kes kindlasti alluksid säärastele meetoditele  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 12:53 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: |
Tahaks täpsustust - kas sina meelitasid mehi koomiksitega ligi või nemad sind? :wink:
|
[mõtleb oma fanboy'de hordidele ] ilmselt mõlematpidi, aga antud juhul tahtsin osutada teisele variandile...
erick kirjutas: | Sest sind personaalselt, ma kujutan ette, pole meestel üldse eriliselt raske koomiksitega ligi tõmmata. |
siiski tugevalt sõltub konkreetsetest koomiksitest, ütleks. ja üldse, asi pole mitte niivõrd koomiksites kui maitses kuni loomingulisuses kuni üldises lugemuses, mis nende kaudu väljendub. või siis ei väljendu. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 13:26 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | asi pole mitte niivõrd koomiksites kui maitses kuni loomingulisuses kuni üldises lugemuses, mis nende kaudu väljendub. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 14:48 Teema:
|
|
|
acousmatique, kas sa tead midagi, mida meie ei tea?
doujimasan, point siis oli, et sina oled erand naissoo seas. Üldjuhul siiski enamus naisi jooksevad minema, kui teed neile ettepaneku õhtul romantilisele koomiksilugemisele tulla :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 16:22 Teema:
|
|
|
Aga tuletagem meelde sarja "Genshiken" - seal ei jäänud tibil muud üle kui oma tüübiga igal pool mangaklubis ja vastava teemalisel messil jne hängida. Et see on nagu üks pakett - võta või jäta. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 19:51 Teema:
|
|
|
Ütleme nii, et see kutt, kes pani tsiki The Society for Modern Visual Arts'is istuma, korvas säärase maitselageduse oma välimusega & see tsikk oli vähemalt alul piisavalt pinnapealne et mitte hoolida millestki peale kauni välimuse :wink:
Nii et see ei loe. Üldjoontes on 99% koomiksifännidest ikkagi tagasihoidliku keskmise välimusega ja nende pärast ei istu ükski tibi/beibe 'nohikute' seltskonnas... _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Okt 31, 2005 21:08 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | BukonoNugashi kirjutas: | Sellest võib midagi huvitavat jälle kujuneda  |
arvad? teed ehk ise algust näiteks temaatiliste piltide postitamisega või spekuleerimisega acousmatique mõtetest, tunnetest ja põhjustest teema loomisel. või arvamisega, et kumb ülaloleval pildil on acousmatique...
|
Vabandust...
erick kirjutas: | Nii et see ei loe. Üldjoontes on 99% koomiksifännidest ikkagi tagasihoidliku keskmise välimusega ja nende pärast ei istu ükski tibi/beibe 'nohikute' seltskonnas... |
Nii ta on... olen omamoodi elav näide. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 02:32 Teema:
|
|
|
okei, see vestlus sumbus nii kurblikul noodil, et vist peaks meesbakalaste kollektiivsele enesehaletsusmeeleolule vastukaaluks mainima (ja ma arvan, et teised kohalikud XX-d backivad seda):
mehed, kes on harjunud elus ainult välimuse najal läbi saama, on talumatult tüütud. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 08:20 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | mehed, kes on harjunud elus ainult välimuse najal läbi saama, on talumatult tüütud. |
Ega sama või ka naise kohta öelda? Muideks, nii kõrvalmärkusena, kahju et manic siin enam tegutseda ei viitsi. See mees loeks ja irvitaks  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|