Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 22:09 Teema: SaiKano mängufilm 2006. aastal
|
|
|
Kelle jaoks vana uudis, kelle jaoks mitte. Kuna siin foorumis sellest veel juttu pole olnud, siis teen otsa lahti: niisiis, Saishuuheiki Kanojo teemaline mängufilm, elusate näitlejatega, õige pea (link ametlikule lehele). Teie (eel)arvamused? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 10:54 Teema:
|
|
|
Mingi nõme jseebikas tuleb nagunii. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 12:10 Teema:
|
|
|
Mhmh, võib juhtuda küll. Vast isegi sama nõme kui näiteks Stari vastus. Samas, võib ka hea tulla. Anime oli vähemalt mulle meele järele
Muideks, natuke offtopicuna: aasta-kaks tagasi räägiti ka NGE filmist, aga enam pole midagi kuulda olnud. Mis nad on selle asja katki jätt? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 14:35 Teema:
|
|
|
Noh las üritavad, kritiseerida võib ju siis, kui asi valmis tehtud.
Aga tõesti, ega see vist nii lihtne pole - näiteks "Battle Angel Alita" filmi kohta kuulsin ka, et see lükkus edasi. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 15:32 Teema:
|
|
|
Veel üks link, mina ka ei tea, kumb neist rohkem või vähem ametlik on. Sellel on igatahes rohkem pilte. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 16:06 Teema:
|
|
|
Mulle on see seriaal meeldejäänud eelkoige ühest baka kokkutulekult pörit videost, kus genkyl selle nime hääldamisega raskusi tekkis, ma ei teagi miks. Ma ise vaatasin teda neli osa ja siis loobusin, sest ma ei suutnud seriaali teatava sentimentaalsusega kaasa minna. Oli üle jõu minu jaoks, nö.
Kubozuka Yosuke on meespeategelane ! Kui te olete Jaapani filme üksjagu vaadanud või doramasid veidi jälginud, olete teda ka arvatavasti näinud. Ta meeldib tüdrukutele väga, olen ma aru saanud !
Ja... ma usun, et selles filmis saab olema palju CG'd. Sisetunne ütleb mulle seda. Sestap ma seda arvatavasti vaadata ei kavatse.
Ja Star on cool. Ütleb oma arvamust selgesti ja konkreetselt. +1 punkt !
Edit:
Vabarnamees kirjutas: | Veel üks link, mina ka ei tea, kumb neist rohkem või vähem ametlik on. Sellel on igatahes rohkem pilte. |
Whoa ! Seal lõpus on hästi ilus lugu. Kerige allapoole ja kuulake ! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 21:33 Teema:
|
|
|
Mina ka ei suutnud lõpuni vaadata seda. Ta on mul küll olemas endiselt, aga juba üle poole aasta pole vaadanud. Tundus kuidagi liiga tõsine anime olevat minu jaoks, sarja alustamisel polnud tuju midagi sellist vaadata ja pole siiani sellist tuju leidnud. Ehk kunagi vaatan lõpuni ära. See asi tundub aga film tulevat... selle vast vaataksin isegi ära, sest filmi vaatamine võtaks kõvasti vähem aega kui terve seeria. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Okt 20, 2005 00:12 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ja... ma usun, et selles filmis saab olema palju CG'd. Sisetunne ütleb mulle seda. |
olles sarja vaadanud ei näe ma mingit põhjust, et miks seal peaks eriti CG-d olema. ainukesed kohad võiksid olla need kus Chiset relvana näidatakse ning neid kohti polnud üldsegi nii kohutavalt palju. seega mida selle suure hulga CG-ga seal tehtaks?
ja kuigi film peaks välja tulema 02.2006, on Tokyo International Film Festivalil 30.10 kell 19:45-21:45 special screening: The last love song on this little planet. kes tahab väga näha võib sinna minna  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Okt 20, 2005 02:28 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | olles sarja vaadanud ei näe ma mingit põhjust, et miks seal peaks eriti CG-d olema. ainukesed kohad võiksid olla need kus Chiset relvana näidatakse ning neid kohti polnud üldsegi nii kohutavalt palju. seega mida selle suure hulga CG-ga seal tehtaks? |
Ma ei pidanud palju all silmas seda kui tihti seda seal on, vaid seda kui domineeriv see teatud stseenides olla võib Chise olemuse tõttu ( ma spekuleerin, loomulikult, aga siiski ).
CG muutumine domineerivaks liikuvaks elemendiks kaadris on piisav, et terve filmikogemus minu jaoks ära rikkuda, olgu see moment kuitahes lühike. Ma lihtsalt ei salli CG'd, kuna selles puudub igasugune loomulikkus, või noh, minu jaoks piisav loomulikkus. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Okt 20, 2005 07:42 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | ja kuigi film peaks välja tulema 02.2006, on Tokyo International Film Festivalil 30.10 kell 19:45-21:45 special screening: The last love song on this little planet. kes tahab väga näha võib sinna minna  |
Minu andmetel on see eriline seanss hoopis 29. oktoobril kell 19.30 kohaliku aja järgi. Võib-olla vahepeal on ajad muutunud, see on igatahes uusim info. Et siis teaksite (lennu)pileteid osta.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Okt 20, 2005 22:21 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Minu andmetel on see eriline seanss hoopis 29. oktoobril kell 19.30 kohaliku aja järgi. |
tundub jah. paistab, et öösel ei olnud näppude ja aju koostöö päris sünkroonis. mis aega puutub, siis on mõlemal õigus: film hakkab 19:45, seanss 19:30
acousmatique kirjutas: | Ma lihtsalt ei salli CG'd, kuna selles puudub igasugune loomulikkus, või noh, minu jaoks piisav loomulikkus. |
noh, siis sa pead Sailor Mooni taoliste vahtkummist (või tont teab millest) asjadega läbi ajama. eks ka niimoodi saa ulmelist hõngu filmidesse lisada... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|