Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 12:59 Teema:
|
|
|
nii nagu praegu (et menüüs vaid vajalikud asjad, st ülevaated, foorum) on jumala okei. ülevaadete funktsioon peab kindlasti jääma nagu ka foorumi oma, ning neid ühendada pole mõtet. visuaali ja muu osas - kui pealehakkamist on, andke tuld, selle bb väljanägemise muutmine pole midagi ületamatut. kui aga pole, vahet ju pole - saame oma jutud kõik ka sellise välimusega foorumis ära räägitud. mind vähemalt ei häiri. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Laup Sept 24, 2005 12:45 Teema:
|
|
|
Praegu ju täitsa OK kujundus. Pealeg nii harva kui mina siin käin ongi hea ei pea millegi uuega harjuma.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmo
|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 18:54 Teema:
|
|
|
Eelnevad isikud omavad tõenäoliselt tunduvalt suuremat autoriteeti, aga kuna teema on avatud kõigile baka.ee kasutajatele, mida ma olen olnud juba üle aasta, siis otsustasin sõna võtta.
Nõustun siin mitme eelkõnelejaga, et disaini muutmine ei too värsket verd. Emakeelne koduleht võimaldab ainult eesti keelt kõnelevatel inimestel seda kohta kasutada ning külastada, mis paneb mõtlema meie väiksele rahvaarvule ja sellele, kui paljud neist üldse teavad animest midagi?
Eelnev lõik ei ole mingi uudis inimestele ja kindlasti ei olnud mu taotlus hävingut kuulutada 8) Tahtsin tähelepanu juhtida faktile, et uuenenud disain võib parandada välisfassaadi, aga seest jääb ju kõik ikkagi mädaks.
Baka.ee seltskond peaks sisemise struktuuri ümber organiseerima. Präegused ülevaated peaksid säilima, aga kogu tegevus võiks ümberkolida foorumi (nagu ka mainitud). Keda huvitab tõesti anime, leiab ka mujalt ülevaateid ( näiteks anime-source). Foorum oleks lihtsalt ühise tegevuse organiseerimiseks ja suhtlusplatvormiks.
Kogu jutt on ilus ja kõik, aga suurem küsimus peitub selles kust raha leida, et kogu seda kadervärki ülevalhoida?! Ja sellele ei oska mina vastust anda.
(peaks.. peaks.. peaks.. zz) |
|
Tagasi üles |
|
 |
treasure

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 11:06 Teema:
|
|
|
Mina isiklikult ei näe mingit p6hjust, miks baka.ee ei v6iks senisel kujul jätkata. Väline külg väliseks küljeks; nagu Ulmo eelmises postis ja ka m6ned teised mainisid, pakub väline uuendus hetkelise rahulduse selle tegijatele ning värsket silmailu senistele kasutajatele, sealjuures sisuliselt mitte midagi muutmata. Ülevaated v6iks jääda nagu nad on, foorumis hakkavad nad ehk liiga kodukootud muljet jätma; mulle isiklikult meeldib ülevaadete senine üsna minimaalne, kuid esinduslik väljanägemine.
Aga minuarust k6ige parem küsimus siin teemas on see:
acousmatique kirjutas: | Ja, ffs, millal siin viimati üldse anime üle arutati?
| |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 21:10 Teema:
|
|
|
baka on tore... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2005 08:28 Teema:
|
|
|
insa asjane võiks need originaal-ikoonid (post reply, msn) rohkem bakamaks teha.
üldse ma ei sali seda skini, aga see on minu friiki maitse  _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2005 22:35 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ja, ffs, millal siin viimati üldse anime üle arutati?
|
noh, animet me ju vaatame, sellest ei piisa või?. kas peale vaatamise peame sellest rääkima ka veel? |
|
Tagasi üles |
|
 |
treasure

|
Postitatud: Püh Okt 02, 2005 07:58 Teema:
|
|
|
no sel juhul teen ettepaneku jäta baka.ee´st alles ainult esileht, kus on üks lause -- "Me vaatame animet". Peaks ju piisama, või kuidas? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Okt 02, 2005 11:30 Teema:
|
|
|
kui nii tundub mõistlik, siis laske käia.
tegelikult ma lihtsalt imestan, et vaatamata praegusele olukorrale, kus midagi erilist ei toimu ning kandvat jõudu ei ole, inimesed ikka suudavad midagi leida millele näpuga osutada, samas ise mitte midagi selle parandamiseks tehes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Esm Okt 17, 2005 20:28 Teema:
|
|
|
Puhastustuli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 12:15 Teema:
|
|
|
minu arvamus oleks selline, et ei tasuks hakata mingit uut bakat tegema..usun et kõik on vana/praeguse bakaga harjunud ja see on neile armasaks saanud.
miks see ei võiks jääda selliseks nagu see on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 11:50 Teema:
|
|
|
Nääh... eesti keelsed animede ülevaated ja eelvaated on baka vaat et kõige praktilisem ja üldse parim külg. Ärge seda küll ära kaotage. Mitte et ma inglise keelt ei mõistaks, aga kaasbakalaste arvustused on justkui midagi muud, neid võib niiöelda usaldada.
Üldse peaks arvustuste kirjutamisega rohkem kasutajaid tegelema, kui bakas kõik laabub, siis kindlasti pakkuge seda tööd paljudele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 12:38 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | Üldse peaks arvustuste kirjutamisega rohkem kasutajaid tegelema, kui bakas kõik laabub, siis kindlasti pakkuge seda tööd paljudele. |
... _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 17:14 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | Üldse peaks arvustuste kirjutamisega rohkem kasutajaid tegelema, kui bakas kõik laabub, siis kindlasti pakkuge seda tööd paljudele. |
Iga inimene võib saata oma arvustuse. Kui arvustus sobib (Vabarnamees ja hjarg kontrollivad üle), siis pannakse see üles.
Edit: ma ei pannud tähele, et fushi juba lingi andis  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 18:01 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | uplink kirjutas: | Üldse peaks arvustuste kirjutamisega rohkem kasutajaid tegelema, kui bakas kõik laabub, siis kindlasti pakkuge seda tööd paljudele. |
Iga inimene võib saata oma arvustuse. Kui arvustus sobib (Vabarnamees ja hjarg kontrollivad üle), siis pannakse see üles.
Edit: ma ei pannud tähele, et fushi juba lingi andis  |
Tegelikult ma juba teadsin seda. Mu idee oli selline, et bakas võiks olla mingi grupp kasutajaid (eelkõige siis selliseid kompetentsemaid), kes umbes iga nädal, iga kahe nädala tagant ühe arvustuse kirjutaksid, lisaks tavakasutajatele. Nagu väike ülesanne. Juhul muidugi, kui keegi sellega nõus oleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Niora

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 22:08 Teema:
|
|
|
kaheldav, et kellelgi selleks aega on. korraliku arvustuse kirjutamine, ja seda veel iga nädal...brrrr. mina ei saa isegi ühe artikliga kahe nädala jooksul hakkama *nutt ja hala* _________________ *to be continued* |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 20:29 Teema:
|
|
|
Niora kirjutas: | kaheldav, et kellelgi selleks aega on. korraliku arvustuse kirjutamine, ja seda veel iga nädal...brrrr. mina ei saa isegi ühe artikliga kahe nädala jooksul hakkama *nutt ja hala* |
No aga siis võiks selliseid kasutajaid kuidagi motiveerida.
Kindlaid ideid mul praegu pole, aga mingi ajurünnaku võib ju kunagi sel teemal korraldada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 01:15 Teema:
|
|
|
kokkuvõttes suht ainuke asi mida baka vajab on aktiivsemaid kasutajaid, ja just teadjamaid, kes oskaksid arvustusi kirjutada. Ma oleks selle juba ammu ette võtnud, aga ma süüdistan iga kord oma puudulike teadmisi anime kohta. Tõsi küll, kolmest poolest aastast animevaatamisest peaks võibolla juba piisama. TEIE meeleheaks võin selle ette võtta.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 10:39 Teema:
|
|
|
Jaa, võta ette ja tee
Sellise suure registreerinud kasutajate arvu juures peaks tõesti siin rohkem vahelduslikumaid teema arutlusi olema. Hetkel peetakse siin lihtsalt lahinguid. Ühel pool baka eliit, nimiosa ca kahekümnest aktiivsest kasutajast, teisel pool... teistsugused või ka lihtsalt võhikud. Seda animet ja mangat on siin tõesti murdosa ainult, silma hakanud. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
crazyn00b

Liitunud: 28 Aug 2006 Postitusi: 18 Asukoht: kuskil sealkandis
|
Postitatud: Püh Sept 10, 2006 19:59 Teema:
|
|
|
mul poleks selle vastu absoluutselt mitte midagi  _________________