Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 22:15 Teema: Paypal
|
|
|
kujutan ette, et trobikond inimesi peab kohe vajalikuks võtta sõna teemal, et nemad teavad seda värki küll juba sada aastat jne, aga noh, mina kogu oma netishoppamise-praktika juures enne tänast ei teadnud, et Eesti on nüüd Paypali-kõlbulik riik. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 22:42 Teema:
|
|
|
Haha, ma tean seda värki küll juba vähemalt kolm kuud. pwned!
Aga tõsiselt. Enam-vähem lahe, mis? eBay rullub nüüd ka eestlaste jalge silme ees lahti nagu tõotatud maa.
Täiendatud: Olen seal päris mitu ostu teinud juba, peamiselt retro-videomänge ja nendega seonduvat. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 22:47 Teema:
|
|
|
njah, jõudsin vahepeal välja selgitada, et üllatusmoment tuleneb ilmselt kriitilisel ajahetkel Eestis mitteviibimisest... doh
aga see ei tee asja põrmugi vähem lahedaks.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 08:56 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Täiendatud: Olen seal päris mitu ostu teinud juba, peamiselt retro-videomänge ja nendega seonduvat. |
Sama siin. Nii et kui keegi juhtumisi ei julge kohe oma rahaga seal mängima hakata, siis võib meie käest ka nõu küsida ( see ei ole eriti keeruline ega riskantne, tegelikult ). _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|