Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 08:19 Teema: power of kung-fu
|
|
|
minu arvates üks silmapaistvamaid kung-fu filme on
iron monkey
et kõik aasia kung-fu filmide austajad ja niisama filmi vaatajad postitage siia endale kõige rohkem silma jäänud selle ¾anri esindajaid. (suudaksin siis paremini otsustada, mida vaadata mida mitte ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Exb phonescooled

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 08:53 Teema:
|
|
|
House of Flying Daggers ..Kogu filmi vältel kumab võitlustseenide vahelt läbi hea ent eriti kurva lõpuga lugu. Kindlasti vaatamist väärt.
 _________________ *smoking is worst way to commit suicide* |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 08:59 Teema:
|
|
|
kung fu madin- terve film kumab võitlussteenidest ning on samas ka komöödiline.
[/img]
The lost samurai- väga tõsine ja tagamõttega film 
Viimati muutis seda nosferatu (Reede Aug 05, 2005 13:17). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 09:40 Teema:
|
|
|
nosferatu kirjutas: | The lost samurai- väga tõsine ja tagamõttega film |
Äkki hoopis The Last Samurai? Ehkki kung fu-ga on tol filmil küll küsitaval määral pistmist...
Lisaks juba mainitud Iron Monkey'le soovitaksin omalt poolt filme Legend of the Drunken Master - peaks sobima isegi nendele, kellele tavaliselt Jackie Chan liiga kergekaaluline tundub - ja Fist of Legend - Läänes superstaaristumise eelne Jet Li minu meelest ühes lisaks tippkoreograafiale ka päris hästi näideldud osatäitmistega filmis. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Viimati muutis seda Vabarnamees (Esm Aug 01, 2005 09:53). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nibu
|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 09:48 Teema:
|
|
|
The Evil Cult on ikke kõige lahedam
Ei tegelt mulle meeldivad kõik Wire-Fu filmid |
|
Tagasi üles |
|
 |
lenny666

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 11:31 Teema:
|
|
|
House of the Flying Daggers oli jah lahe film. Sama käib ka Kung Fu Hustle-i kohta.
Jet Li filmidest võiks esile tuua Twin Warriors ja Invincible Shaolin.
PS: Jet Li-l tuli see aasta uus film välja nimega Unleashed (aka Dannly the Dog), mis on kah suht lahe, kuigi seal võiks rohkem võitlemist olla.....kuid siiski päris lahe film on. _________________ .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 12:55 Teema:
|
|
|
Ühinen eelkõnelejaga "Iron Monkey" asjus, aga soovitaks ka klassikat aastast 1978 - "36th Chamber of Shaolin". Peaosas Gordon Liu, keda võis hiljuti suurel ekraanil näha filmis "Kill Bill" kehastamas pika valge habemega kung fu masterit.
Aga samuti soovitaks "Once Upon A Time In China" esimest filmi, kus peaosas on Jet Li. Järgnevad osad olid kuuldavasti nõrgad, aga ise pole neid vaadanud.
Veel võiks mainida filmi "Eight Diagram Pole Fighter", mis tervikuna ehk pole kõige parem, kuid lõpuvõitlus see-eest on üsna vaatemänguline. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 13:11 Teema:
|
|
|
Iron Monkey ruulib. ma armastan donnie yeni.
ega siin halbu filme seni nimetatud polegi, lisaks omalt poolt Hero - ideoloogia võib mitte meeldida, aga storytelling on neetult briljantne.
ma pole kindel, kas Ong Bak käib kung fu alla, aga vaadata võiks küll.
tulevatest asjadest on teatud ootused Mo gik'i (The Promise) suhtes... hiroyuki sanada...
Tsui Harki Seven Swords vist ei roki nii väga kui promovisuaalia põhjal arvata võiks. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Teis Aug 02, 2005 22:35 Teema:
|
|
|
once upon a time in china 1 on üks parimaid. väga efektne ning isegi sisu on mingil määral olemas iron monkey ka päris hea. evil cult kicks ass!! big times! üks mu lemmikuid kindlasti! hmm, mis veel? noh, muud eelmainitud on ka vahvad, kung fu madin jne. shaolin soccer on ka muideks päris naljakas film
aga jah uuematest vist on Hero kõige parem. mõtlemapanev värk ja eriti ilus. house of flying daggers oli ilus ja hea, aga sisu poolest jäi herole ikka kõvasti alla. lõpp oli ka pisut kehva. kahju igatahes, ma lootsin pisut enamat härra Zhangilt. kuigi ilus oli küll. põrgulikult ilus. eriti see bordellistseen alguses. mmmm...
siis veel - mitte küll päris kung-fu värk, aga Musa oli päris spets. oda on üks mu lemmikrelvasid. eriti kui sellega päid maha raiutakse siis kindlasti tsui harki The Blade. klass omaette. wong kar wai Ashes of time oli ka päris hea, aga pisut liiga keeruline. samas nauditav (kuigi rohkem "film" kui "kung-fu film").
vanakoolikad mulle isegi eriti ei istugi. kui, siis jaapani omad, aga need pisut teine teema. hiina/hongkongi vanakoolikad on imho kahjuks kõik üsna odavad. välja arvata ehk bruce lee - sel mehel oli stiili. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Aug 03, 2005 03:30 Teema:
|
|
|
vanakoolikate kohta on endal suht sama arvamus. mingi aeg võtsin kätte ja hakkasin suht huupi vaatama, aga miski ei pakkunud eriti meelelahutust. kung-fu filmides lihstalt peab olema hea koreograafia ja võitlustseenid ńauditavad. vanemates kung-fu filmides jäin ma lõputuna näivate võitluste ajal kohati lausa tukkuma. kuigi mõned olid siiski päris head ja väga naljakad (eriti inglise keeles dubleeritult ). nt five element ninja ja one armed boxer |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Aug 03, 2005 08:44 Teema:
|
|
|
jep, täpselt. kuskil 80-ndate alguses hakkas kung-fu filmides see asi juba paika tiksuma, enne seda kippus üsna igav olema. nende kõrvale kontrastiks võiks tuua 60-ndate jaapani filmid, nt yojimbo ja dai-bosatsu toge (sword of doom). sealsed võitlusstseenid on vaat-et muljetavaldavamad kui kaasaegsete filmide omad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 12:11 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | nosferatu kirjutas: | The lost samurai- väga tõsine ja tagamõttega film |
Äkki hoopis The Last Samurai? Ehkki kung fu-ga on tol filmil küll küsitaval määral pistmist...
|
einoo tegelt ma mõtlen ikka the lost samurai'd, mul oli sellest nagu ka pilt aga ei tea miks ta mul nüüd ruudukest näitab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 12:26 Teema:
|
|
|
Meeldetuletamisel abiks: millist neist filmidest silmas pead? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Notso

Liitunud: 19 Apr 2005 Postitusi: 5 Asukoht: Pronksi tänava block
|
Postitatud: Esm Aug 15, 2005 11:14 Teema:
|
|
|
Master of Flying Guilliotine sellise saundiga filmi polegi ennem kuulnud... isegi kui tyyp sõrme liigutab käib mats... kindlasti soovitan. _________________ Jonny Depp makes guys turn gay |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Esm Aug 15, 2005 11:52 Teema:
|
|
|
ei tea,mul oli see pilt saksakeelse textiga ''Und wo fechtelst du?'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Aug 15, 2005 22:12 Teema:
|
|
|
nagu www.kungfucinema.com lahkesti teatab, on Seven Swordsi ametlikul kodukal http://www.sevenswordsthefilm.com/ lõpuks ka treilerid väljas. paari nädala pärast avatakse sellesamaga Veneetsia filmifestival. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Aug 16, 2005 18:05 Teema:
|
|
|
arvan ka et House of Flying Daggers oli üsna hea. kuid minu arvates olid selle filmi juures kõige ilusamad ikka kaadrid(loodus, kostüümid, võitlusstseenid jne.) mitte sisu. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|