Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Aug 05, 2005 15:29 Teema: arvutist on jura mangasid lugeda eksole ?
|
|
|
huvi präast küsiksin et millega keegi mangasid arvutist loeb ?
selle topicu tegin ka selle präast, et avastasin hiljuti enda jaoks täiesti geniaalse programmi. CDisplay. see on minu arvates kõige mugavam programm arvutist koomiksite lugemiseks. hea variant on ka see, et .rar formaadi saab lihtsalt .cbr-iks ümber muuta ja niimoodi loeb see programm põhimõtteliselt kõiki mangasid, mis sul on, juhul kui sa nad win rariga kokku pakid ja formaadi ära vahetad.
tegelikult kindlasti enamus inimesi siin foorumis juba teab seda programmi jne, aga tunnen mingit veidrat kohustust igaksjuhuks oma leide teistega jagada. võibolla selle präast, et olen siit bakast ise enda jaoks nii plaju kasulikku leidnud vms |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Aug 05, 2005 17:45 Teema: Re: arvutist on jura mangasid lugeda eksole ?
|
|
|
kammerer kirjutas: | huvi präast küsiksin et millega keegi mangasid arvutist loeb ? |
Ma kasutan sellist programmi nagu PicWalker, mis on minu kogemuste põhjal palju kiirem kui CDisplay ning loeb automaatselt nii rare kui zippe ilma konvertimata (lihtsalt parem klõps hiirel > Send To > Picwalker ja ongi kõik). Mul endal ei ole cbr faile hetkel kettal, nii et ma ei tea kas ta neid ka loeb, kuid cbrina lastakse enamasti ainult USA koomikseid välja.
PicWalkeriga on üks kummaline häda, nimelt ametlikul lehel asuv versioon 4.2 ei ava minul peaaegu ühtegi rar faili korralikult, sellal kui versioon 4.1 seda vabalt teeb. Ka ei meeldi PicWalkerile tihti igasugu aasia tähemärgid, aga rename'mine ei ole eriti raske protseduur.
PicWalker 4.1 download
Enne kasutamist minge korra optsioonidesse ka ja pange nupud sobivaks. Mul on nt 'Space' +1lk, 'BackSpace' -1lk (nagu IrfanViews) ning '.' ja ',' liiguvad foldri piirides arhiivide seas ringi. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Aug 05, 2005 22:27 Teema:
|
|
|
LView Pro "multiple openi" variant... ei ole eriti rafineeritud, aga mustast taustast ja 1 nupuvajutusega pildi vahetamisest minusugusele dumbuserile täiesti piisab. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Aug 05, 2005 22:55 Teema:
|
|
|
Keegi võiks teha mingi topicu, kus ta tutvustaks mõningaid mangasid, mida ta lugenud ja mis talle muljet avaldasid. Ma liituks siis ka.
Uhh.
acousmatique
Ei loe ainult PreCure futa-doujineid _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Aug 06, 2005 10:04 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Keegi võiks teha mingi topicu, kus ta tutvustaks mõningaid mangasid, mida ta lugenud ja mis talle muljet avaldasid. Ma liituks siis ka. |
Tegin topicu ära ^_^
Mina loen mangasid sellise programmiga nagu ACDSee _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Laup Aug 06, 2005 11:12 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Keegi võiks teha mingi topicu, kus ta tutvustaks mõningaid mangasid, mida ta lugenud ja mis talle muljet avaldasid. Ma liituks siis ka. |
Tegin topicu ära ^_^
Mina loen mangasid sellise programmiga nagu ACDSee |
Kui mul neid (mangasid) olema juhtub, siis kastuan ma sama programmi  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Laup Aug 06, 2005 18:38 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | genky kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Keegi võiks teha mingi topicu, kus ta tutvustaks mõningaid mangasid, mida ta lugenud ja mis talle muljet avaldasid. Ma liituks siis ka. |
Tegin topicu ära ^_^
Mina loen mangasid sellise programmiga nagu ACDSee |
Kui mul neid (mangasid) olema juhtub, siis kastuan ma sama programmi  |
sama ka siin, vahepeal on ka Adobe Reader 7.0 ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Aug 11, 2005 12:58 Teema:
|
|
|
erick kuulub ka ACDSee gruppi  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Aug 11, 2005 15:00 Teema:
|
|
|
kusjuures ma kasutasin ka acdsee-d, kuid just selle programmi teatud külgede soovida jätmine pidurdasgi mu mangade ja koomiksite lugemist. minu alandliku arvamuse järgi on misiganes comic readerid ikka acdsee-st peajagu üle |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Aug 13, 2005 12:28 Teema:
|
|
|
kammerer, äkki täpsustad, mille poolest comic readerid ACDSee'st üle on? Seleta, äkki mul tekib ka siis tahtmine midagi uut proovida  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Püh Aug 14, 2005 22:58 Teema:
|
|
|
irfanview ajab asja ära. klikk ja järgmine lk. klikk ja eelmine lk. mida sa hing veel ihkad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Aug 16, 2005 02:28 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | kammerer, äkki täpsustad, mille poolest comic readerid ACDSee'st üle on? Seleta, äkki mul tekib ka siis tahtmine midagi uut proovida  |
mm noh kõik on seal palju lihtsam ja selgem, kuna comicreaderid ongi koomiksite lugemisele spetsialiseeritud ju. põhimõtteliselt proovi mõnda koomiksite lugemise programmi, nt seda mida ma seal üleval soovitasin ja siis sa saad ise ka aru, miks see paljupaljupalju parem on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiigirl
Liitunud: 14 Jan 2006 Postitusi: 3 Asukoht: The kingdom of Clow...
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Erza

Liitunud: 27 Mai 2006 Postitusi: 9 Asukoht: Under your bed! Muahahahaa...
|
Postitatud: Püh Mai 28, 2006 19:26 Teema:
|
|
|
Ma loen kah tavaliselt internetis juba üleval olevaid mangasid... Ainult vahel harva tõmban kah. _________________ Kurjus ja soov kurja teha on kaks erinevat asja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
terraomegamon

|
Postitatud: Kolm Juun 14, 2006 16:19 Teema:
|
|
|
ei ole .kui sul windows XP,siis on väga lihtne mangat lugeda.lihtsalt next ja previous. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 15:31 Teema:
|
|
|
Mulle isiklikult arvutis neid lugeda ei meeldi, kuna mulle meeldib neid ikka ise käes hoida ja hiljem ka kapil omada ja vaadata taas lugeda jne. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Crisux

Liitunud: 11 Märts 2004 Postitusi: 47 Asukoht: Tartu//Viljandi
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 10:19 Teema:
|
|
|
isegi leoks neid heameelega käes hoides aga ma'i tea kuis teistega on, kuid minu jaoks on nad praega veel natuke liiga kallid... mingi 10 eksemplari on vist riiulitel (pole kaks aastat vist enam ühtegi ostnud)
ja mangad mida praegu loen koosnevad mingi 30+ volume'ist et ei tasu ästi nagu ära...
kasutan irfan view'd või siis aeg-ajalt loen ka online mangasid... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 16:45 Teema:
|
|
|
Mina loen arvutist, sest sissetulekuta õpilasele muud võimalust eriti pole. Kindlasti plaanin tulevikus neid osta, kuid mitte veel. Berserki kogu maksaks hetkel 6k ligi, pole sellist raha võtta kusagilt... või täitsa aus olles - ei ole tahtmist raha raisata, kuigi leiaks.
CDisplay on tõesti väga hea, kas just parim - ei oska öelda, sest teisi programme pole proovinud. ACDsee? Mida te selles näete, see on võrreldes CDisplay'ga 100 korda ebamugavam, ma kasutaks ennem Windows Picture & Fax Viewerit zuumiga.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Crisux

Liitunud: 11 Märts 2004 Postitusi: 47 Asukoht: Tartu//Viljandi
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 21:12 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | ... ma kasutaks ennem Windows Picture & Fax Viewerit zuumiga.  |
seda kannatab täica kasutada vähemalt mina olen siiamaani hakkama saand kui pole midagi muud käepärast olnud |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 13:38 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | Mulle isiklikult arvutis neid lugeda ei meeldi, kuna mulle meeldib neid ikka ise käes hoida ja hiljem ka kapil omada ja vaadata taas lugeda jne. |
Kahju et ma Haapsalus mangasid näinud pole, deem Haapsalu on ikka üks ****** koht küll Pean vist ikka arvutis neid edasi vaatma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|