Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kaiser

|
Postitatud: Kolm Juul 06, 2005 19:29 Teema: .Hack Sign vajaks natuke abi...
|
|
|
Mul on selline probla et ma olen hack signi juba 14 osa vaatanud ja mulle hakkas meeldima aga ma ei leia 15 alatest enam osasi aidake pliis... :I ja soovitage mulle filme nagu hack või midagi sarnast..... _________________ Viruta paar korda mõõgaga kui ei aita siis :anna jalaga: ja pane jooksu...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Exb phonescooled

|
Postitatud: Nelj Juul 07, 2005 14:36 Teema:
|
|
|
Ma küsiksin nii.. huvi pärast.. mis valemiga jõudsid ära vaatata 14 osa sellist animet? Ma nimelt olen seda mingi 5 osa vaadanud(täpselt ei mäleta) & otsustasin ülejäänu kahetsuseta kustutada(nii ma siis ka toimisin). Et, kui mingi ime kombel suudab see sisukamalt edasi areneda, sealt kuhu mina pooleli jäin, siis võin mõelda see endale uuesti hankida.
Küsimus mille esitasid on hell teema siin foorumil, seepärast ei söenda siin ka mingisugust vastust andma hakata.
Edu _________________ *smoking is worst way to commit suicide* |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juul 07, 2005 15:13 Teema: Re: .Hack Sign vajaks natuke abi...
|
|
|
Kaiser kirjutas: | Mul on selline probla et ma olen hack signi juba 14 osa vaatanud ja mulle hakkas meeldima aga ma ei leia 15 alatest enam osasi aidake pliis... :I ja soovitage mulle filme nagu hack või midagi sarnast..... |
suhteliselt lihtsalt saaksid sa need osad sedasi, et tee endale www.anidb.net-i kasutaja. ja siis mine sellele lehele http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=24 .
ja siis sisse logitult on sul võimalik sealt kõiki neid osasid selle rohelise noolekese peale vajutades omastada
aga see eeldab seda, et sul on olemas selline programm nagu emule või siis edonkey. kust seda saada ja kuidas kasutada saad lihtsalt teada siit http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=3 (vaata hjargi esimest postitust).
põhimõtteliselt tõmba sealt endale see programm ja pärast installeerimist piira upload ära ja siis ongi suht korras kõik. siis saad anidb.net-ist kõike lihtsalt tirida.
Tsiteerin:: | Ma küsiksin nii.. huvi pärast.. mis valemiga jõudsid ära vaatata 14 osa sellist animet? Ma nimelt olen seda mingi 5 osa vaadanud(täpselt ei mäleta) & otsustasin ülejäänu kahetsuseta kustutada(nii ma siis ka toimisin). Et, kui mingi ime kombel suudab see sisukamalt edasi areneda, sealt kuhu mina pooleli jäin, siis võin mõelda see endale uuesti hankida.
|
oi sa meeldid mulle  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Exb phonescooled

|
Postitatud: Reede Juul 08, 2005 10:43 Teema: Re: .Hack Sign vajaks natuke abi...
|
|
|
kammerer kirjutas: |
oi sa meeldid mulle :) |
Siis oled ju haruldus meil.. _________________ *smoking is worst way to commit suicide* |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Reede Juul 08, 2005 10:47 Teema: Re: .Hack Sign vajaks natuke abi...
|
|
|
Exb kirjutas: | kammerer kirjutas: |
oi sa meeldid mulle  |
Siis oled ju haruldus meil.. |
Ja neid võib aina juurde tekkida, va haruldusi
Ma ei mäleta enam, mis osa pealt ma pooleli jätsin selle, ka võib-olla pärast esimest viit  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Reede Juul 08, 2005 12:14 Teema:
|
|
|
Mina eelistan rohkem torrenti ja seepärast soovitaks seda paika>>> http://www.boxtorrents.com
Kasutamiseks tuleb enne registreerida. Kui see tehtud, siis kirjuta searchi alla "hack" (ilma jutumärgideta) ning peaksid ilmuma kõik hack'i hooajad.
Client'de poole pealt soovitaks Azureusi (nõuab uusima java olemasolu) või BitSpiritit.
PS. Pole samuti hack seeria austaja  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaiser

|
Postitatud: Laup Juul 09, 2005 04:11 Teema:
|
|
|
Ma arvan et mulle pole vaja mingit lameimist siia kyll vaja...et nagu vajan nagu ikka abi mitte mingit et mis mulle meeldib ok....Rahu onju _________________ Viruta paar korda mõõgaga kui ei aita siis :anna jalaga: ja pane jooksu...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Kolm Juul 13, 2005 15:46 Teema:
|
|
|
kaiser, kas said abi?
kui ei, siis priva, ma arvan, et ma saaks sind aidata
kuigi lehekülgi enam ei tea, kust sain, peaks mul nad cd`l olemas olema, niisiis saaksin sulle nad kuhugi üles riputada, kui soovi on =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Prospero

|
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Reede Juul 29, 2005 11:56 Teema:
|
|
|
võiks öelda et Hack Sign on täiesti vaadatav, nende inimeste jaoks kes suudavad jälgida tegelaste vahelist vestlust. No tõesti pole seal actionit, mechasid, kenade kehavormidega noori neide ja misiganes ka mõndade jaoks vajalik on. Taustamuusika Yuki Kajiura poolt on üks õnnestunumaid mis kuulnud olen (mul senimaani OSTd olemas ja kuulan neid tihtilugu). Story küll edeneb suhteliselt aeglaselt, huvitav peaks olema kõigile kes vähemalt teab mis MMORPG (sinna alla käib ka runescape ja muu sodi). Mulle see sari täiesti meeldis, vaatasin ka sinna otsa .Hack\\Liminality ja .Hack\\Dusk (Legend of The Twilight Bracelet).
muidugi inimeste jaoks keda absoluutselt arvutiteemalised asjad ei meeldi jääb selle sarja sisu ja point väga ebahuvitavaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Juul 29, 2005 12:05 Teema:
|
|
|
Ikkagi, kõige parem on see, kuidas täisvirtuaalset MMORPG-d juhitakse keskmise Playstationi puldiga  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Esm Aug 01, 2005 12:29 Teema:
|
|
|
Huvitav, mina jätsin selle seeria just muusika pärast pooleli. Tundus täiesti kohatu ja ei läinud tegevusega kokku. Ka oli taustahelide kujundus väga nõrk. Kuna tegevus toimus virtuaalses mängumaailmas, siis võib seda lugeda taotluslikuks, aga minu jaoks see ei töötanud. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|