Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Haku

|
Postitatud: Teis Juun 14, 2005 11:37 Teema: Algajast supermänniks?
|
|
|
Et eile võtsin julguse kokku ja hakkasin ka mangasid joonistama (proovima). Arvutis sellised leheküljed, kus õpetab naisi joonistama. Tegelikult järgijoonistamine on üsna lihtne ja ma tahakski teada, et kas sellest tulevikule mingit kasu ka on, et kunagi ise mangasid joonistama hakata?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Juun 14, 2005 13:44 Teema:
|
|
|
Mangasid küll vast mitte Aga kõike muud, kus vaja loovust ja osavat kätt Halba kindlasti ei teeks. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Teis Juun 14, 2005 20:54 Teema:
|
|
|
Einoh see harjutab ikka kätt väga kõvasti ja pikemat aega maha joonistades hakkavad pildid juba iseenesest tulema. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Prospero

|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 00:40 Teema:
|
|
|
Aegajalt joonistada on tore aga manga joonistaja elukutset ära omale küll ainult vali , selle järgi kuidas nad iseennast kujutavad mangades ja animedes on nende üldpilt, üksikud omas mullis elavad inimesed, kes veedavad oma vaba aja kõik laua taga vusserdades. _________________ http://www.animenfo.com/myanimedb.php?userid=70420 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 07:16 Teema:
|
|
|
Prospero kirjutas: | Aegajalt joonistada on tore aga manga joonistaja elukutset ära omale küll ainult vali , selle järgi kuidas nad iseennast kujutavad mangades ja animedes on nende üldpilt, üksikud omas mullis elavad inimesed, kes veedavad oma vaba aja kõik laua taga vusserdades. | jah...midaiganes |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 12:02 Teema:
|
|
|
Prospero kirjutas: | Aegajalt joonistada on tore aga manga joonistaja elukutset ära omale küll ainult vali , selle järgi kuidas nad iseennast kujutavad mangades ja animedes on nende üldpilt, üksikud omas mullis elavad inimesed, kes veedavad oma vaba aja kõik laua taga vusserdades. |
Mai ei usugi et keegi elukutseliselt eriti mangat joonistabki,
see vast rohkem hobbi mille kõrvalt natuke raha teenida. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Prospero

|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 16:49 Teema:
|
|
|
opaa, neid elukutselisi manga artiste on terve Jaapan täis, me räägime ikkagi 6 miljardi dollari eelarvega majandusharust.
ja midaiganes suhtumisega inimesed, kes pole üheski animes kohanud vihjeid manga artistide eludele, vaadake näiteks Jakitate! Japani, Excel Sagat... või visake väike pilk Ghibli animestuudio rahvale, lühanimedes: Ghiblies ja Ghiblies 2 _________________ http://www.animenfo.com/myanimedb.php?userid=70420 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Juun 17, 2005 16:54 Teema:
|
|
|
Mulle tundub, et nosferatu pidas oma lausega pigem silmas "manga joonistamisega" tegelevaid huvilisi Eestis. Loomulikult võin ka eksida, aga selline konktekstuaalne mulje jäi. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 10:32 Teema:
|
|
|
Ei sa eksinud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 13:50 Teema:
|
|
|
Prospero kirjutas: | Aegajalt joonistada on tore aga manga joonistaja elukutset ära omale küll ainult vali , selle järgi kuidas nad iseennast kujutavad mangades ja animedes on nende üldpilt, üksikud omas mullis elavad inimesed, kes veedavad oma vaba aja kõik laua taga vusserdades. | aga kui nad ise endale selle elu valivad siis peaks nad ju sellega ise rahul olema ja ma arvan, et selles osas pole sul neile midagi ette heita. pealegi pole kõik elukutselised ühesugused ju |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 00:18 Teema:
|
|
|
ei saanud üle soovist illustreerida seda threadi temaatilise episoodiga surematu Usamaru Furuya surematust Short Cutsist
 _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 10:56 Teema:
|
|
|
Viimase peal lahe  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Haku

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 16:10 Teema:
|
|
|
Ega ma tegelikult ei mõelnudki elukutseliseks manga joonistajaks hakata, aga joonistamine on mulle alati meeldinud ja nüüd kui avastasin anime (manga sealhulgas) suure maailma, mõtlesin, et miks mitte proovida.
Mangade joonistame võiks jah siiski esialgu jääda professionaalide hooleks 8) |
|
Tagasi üles |
|
 |
momo
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2005 00:16 Teema:
|
|
|
Paistab, et põhiasi on originaalse või huvitava ideega välja tulla, aga kas see pole mitte igalpool sama ju? Kasvõi raamatu või filmigi tegemisel.
Aga oma lõbuks joonistada võib igaljuhul ja kui vahepeal ka mingi huvitav idee sellest välja koorub, siis seda parem  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Esm Juun 20, 2005 10:53 Teema:
|
|
|
Kui endal idee puudub, siis võib alati pöörduda juba kirjapandu poole. Novellid sobivad vist kõige paremini (pikkuselt). Algul võiks siis lugeda üle ja kirja panna kõik selle, mida tegelaste välimuse kohta öeldud on ja siis neid selle järgi joonistada paar päeva, nii kaua, kui nad juba enamvähem samasugustena välja tulevad. Järgmisena võiks mingi käsikirja teha ja ebaolulised või liiga venivad kohad välja visata, midagi ehk muuta. Ja siis hästi ettevaatlikult pihta hakata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidburn13
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2005 23:20 Teema:
|
|
|
Usu mind Manga joonistamin pole nii lihtne nagu ta välja näeb, enne õpi inimkeha joonistama. Ma ostsin sellise huvitava raamatu Viru keskusest ,,How to Draw Manga,, see aitas mind kõvasti  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Juun 21, 2005 11:23 Teema:
|
|
|
acidburn13 kirjutas: | Usu mind Manga joonistamin pole nii lihtne nagu ta välja näeb, enne õpi inimkeha joonistama. Ma ostsin sellise huvitava raamatu Viru keskusest ,,How to Draw Manga,, see aitas mind kõvasti  | nõme et tartus midagi sellist ei müüda ja tallinna ka nii tihti ei satu ju...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidburn13
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2005 11:56 Teema:
|
|
|
Vaata RahvaRaamtust, ma käisin ka seal öeldi et praegu on otsas( see oli kuu tagasi). Nyyd peax kyll olema  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Juun 21, 2005 21:28 Teema:
|
|
|
acidburn13 kirjutas: | Vaata RahvaRaamtust, ma käisin ka seal öeldi et praegu on otsas( see oli kuu tagasi). Nyyd peax kyll olema  | vaataks kui teaks kus see on äkki aitad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Juul 15, 2005 13:39 Teema:
|
|
|
Mimmu kirjutas: | nõme et tartus midagi sellist ei müüda ja tallinna ka nii tihti ei satu ju... |
aga proovi siis sattuda kriso.ee-sse. seal on mida kõike ja nad otsivad välja ka asjad, mida neil esmapilgul ei ole, kui ISBN numbri ja pealkirja-autori järgi otsida palud. suhteliselt brooo pood. nagu ma aru saanud olen, nad suuresti vahendavad seda, mis amazon pakub, samas hinnatase on kuidagi väga optimaalne võrreldes omal käel amazonist tellimisega. ei mingeid postikulusid, maksad siis, kui raamatud Eestis on, endale sobival viisil (lisaks krediidile cash, ülekanne vms) & saad lasta endale ukse taha tuua.
teiseks, väike linnuke oksal siristas kõrva, et netis on näiteks "How to Draw Manga" sarjast piraskänne ka piisavalt saadaval...
rahva raamat muidu on tln-s draamateatri vastas ja viru keskuses. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|