Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
elajas
Liitunud: 24 Apr 2005 Postitusi: 41 Asukoht: elukate salajane urg
|
Postitatud: Esm Mai 30, 2005 15:18 Teema: Kust saada eDonkey´t ja kuidas kasutada?
|
|
|
Vajan abi, palun aidake. _________________ Eluks ajaks elajas |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Mai 30, 2005 20:43 Teema:
|
|
|
Jessas.
www.google.com on sinu parim sõber. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
elajas
|
Postitatud: Teis Mai 31, 2005 07:15 Teema:
|
|
|
Abi on küll tänulik, aga just sealt ma midagi ei leidnud vähepõhjaliku otsimise tulemusena.Praegu ootasin ma täpset aadressi. _________________ Eluks ajaks elajas |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Mai 31, 2005 07:21 Teema:
|
|
|
Võttes arvesse, et link "täpsele aadressile" on esimene vaste, kui oled google'isse sisestanud sõna "edonkey" ja vajutanud nupule "otsi", siis on asjaolu, et sa midagi ei leidnud, tunnusmärk sellest, et sa väga tõenäoliselt ei oskaks selle programmiga niikuinii midagi peale hakata. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
elajas
|
Postitatud: Kolm Juun 01, 2005 15:30 Teema:
|
|
|
Jep.Sellest ka pealkiri:kust saada ja kuidas kasutada. _________________ Eluks ajaks elajas |
|
Tagasi üles |
|
 |
elajas
|
Postitatud: Kolm Juun 01, 2005 15:32 Teema:
|
|
|
Vahest keegi ka vastaks mulle, kes viitsib vastata.
Näiteks mis versioon eDonkey ja muu pask, millega end vaevata. _________________ Eluks ajaks elajas |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Juun 01, 2005 16:02 Teema:
|
|
|
Las siis keegi vastab, kes viitsib. Mina viitsin niipalju veel lisada, et no pain, no gain. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ghh
|
Postitatud: Kolm Juun 01, 2005 19:20 Teema:
|
|
|
Ei saa ikka nii,inimest tuleb hädas aidata,siit saad selle asja,kasutada on lihtne ja töötab ilusti,veidi katsetad ja ongi selge. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Kolm Juun 01, 2005 19:58 Teema:
|
|
|
üldiselt on küll nii et igasugused eeslid ja muulad ei kõlba kuskile. kui ikka midagi ja kiiremini tahad sis DC++ alati abiks _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Nelj Juun 02, 2005 09:21 Teema:
|
|
|
Tähendab aadressil http://www.edonkey2000.com/downloads.php saab edonkey omale, kuid see on tasuline ja suhtelist mõttetu siis maksta. Mina soovitaksin sulle emule versiooni, et selle saab tasuta ja on siis seal otse võimalik tõmmata ka edonkey versioon tasuta. Emule ja edonkey töötavad samal baasil nagu kazaa ja morpheus jms jama. Kuid emule ei sisalda spyware ja on tasuta. Ühesõnaga tõmba omale emule ja see ei riku sinu arvutit!
Emule saad omale sikutada aadressilt:
http://emule.de/versionen/eMule44b-v16-webcache.exe _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Juun 02, 2005 11:35 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | üldiselt on küll nii et igasugused eeslid ja muulad ei kõlba kuskile. kui ikka midagi ja kiiremini tahad sis DC++ alati abiks |
nojah, kui sinu filmihuvi piirdub vaid mõne populaarse animega ja hollywoodi filmiga, siis on jah ilmselt dc++ parim variant, kui aga on soov millegi pisut pikantsema järgi, nt 70-ndate jaapani tv-seriaalid ja filmid, siis ma hästi ei usu, et emulest midagi paremat on. vähemalt siiamaani pole ma leidnud. ning ega seal ka _kõike_ ei ole, aga ikka märksa rohkem kui dc++'s.
pealegi vähemalt mind tüütas ära see, et pead seal inimestega lobisema, et mingit mäda saada ja siis ka on oht, et mees läheb offline ja dl jääb poolikuks. ning mõttetult suurt sharet tahavad seal samuti saada suurem osa servereid... |
|
Tagasi üles |
|
 |
elajas
|
Postitatud: Nelj Juun 02, 2005 14:46 Teema:
|
|
|
Tänan! _________________ Eluks ajaks elajas |