Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 19:57 Teema:
|
|
|
doujimasan, sinu ettepanekut võtan ma kui isiklikku komplimenti minu tavalisele pea igapäevasele tegevusele libakasutajate kustutamisel. Tundub, et olen nõndavõrd edukas olnud, et alles siis, kui nädalajagu päevi seda nüri tegevust vahele jääb, keegi probleemist teada annab.
Libakasutajad, you say? No shit. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 20:03 Teema:
|
|
|
okei, tunnistan, et see gotxanax kadus siit tõesti hämmastavalt kiiresti... _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 20:13 Teema:
|
|
|
Üldiselt ei meeldi mulle kasutajaid kustutada ning teen seda ainult siis, kui tõesti kõik märgid viitavad sellele, et tegemist on nahaalsel kombel paljuneva reklaamipostiga. Kasutajad, kelle nimes juhtub olema palju numbreid või täheühend "teengirl" või kes juhtuvad märkima oma elukohaks näiteks Albuquerque, ei ole sellepärast kohe veel automaatselt ära teeninud, et neile trääsa näidatakse. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 20:25 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | ...ei ole sellepärast kohe veel automaatselt ära teeninud, et neile trääsa näidatakse. |
[heldib] milline humaansus! ...  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Reede Apr 29, 2005 20:34 Teema:
|
|
|
njh,siin trtus on riiam2el autotee l22dale mingi roti graffiti kha tehtud,nu see ajab n2rvi ... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Apr 30, 2005 11:18 Teema:
|
|
|
nosferatu kirjutas: | njh,siin trtus on riiam2el autotee l22dale mingi roti graffiti kha tehtud,nu see ajab n2rvi ... | jah ma nägin ka. ikka mõtetu jama küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2005 18:40 Teema:
|
|
|
Baboom: http://www.npnk.ee
Ja saaga on lõppenud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|