Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Reede Märts 11, 2005 19:27 Teema:
|
|
|
Tass meega teed ning mõni võileib (leivapealne oleneb tujust). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elizabeth
|
Postitatud: Laup Märts 12, 2005 15:54 Teema:
|
|
|
2-3 sigaretti.
ja siis paar tundi hiljem karbikesega kaasa võetud puder või makaronid. kui isu on. kui ei ole, siis järgmised sigaretid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Püh Märts 13, 2005 10:56 Teema:
|
|
|
tavaliselt see mis kapis on..helbed piimaga on kõige sagedasem.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Märts 14, 2005 19:52 Teema:
|
|
|
mul kipub hommikusöögiks midagi söödavat olema, kuigi veel uuritakse mis see täpsemalt on, sest see varieerub tuju, aja ja alibi järgi
aga teadlesed on avastanud et viimasel perioodil on selleks võileib ja mingi asi mida saab peale juua, see pidavat olema keerulise koostisega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Teis Märts 15, 2005 12:54 Teema:
|
|
|
2 sooja juustusaia, pool tassi kohvi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Teis Märts 15, 2005 17:34 Teema:
|
|
|
Hommiku söök oleneb täpselt sellest, et mis eelmisest õhtust alles on jäänud aga selle juurde käib tee _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
moon`n_stars

|
Postitatud: Kolm Märts 16, 2005 08:42 Teema:
|
|
|
noh, kui midagi külmikus leidub sis söön
ja tavaliselt on selleks ikka võileivad ja kohvi pääle  _________________ i wonder....what`s in the dark? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 19:46 Teema:
|
|
|
võileivad ja mahl. mõnikord midagi muud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mil
|
Postitatud: Püh Mai 01, 2005 08:06 Teema:
|
|
|
Tavaliselt kerkib minu köögilauale hommikul pudru, igasuguseid reinevaid pudrusi, peale joon muidugi täiesti hõrgutavat teed, pakiteed muidugi.
Ja peale seda on tuju hea ja saab õue jalutama minna.
Aga siin paistab meeletult ebatervislikke inimesi olevat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Mai 01, 2005 12:47 Teema:
|
|
|
Võileib või jogurt. Mõlemad korraga küll mitte. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Püh Mai 01, 2005 18:53 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | mil:
peale joon muidugi täiesti hõrgutavat teed, pakiteed muidugi.
|
Sellest ma küll aru ei saa, kuidas pakitee hõrgutav saab olla. Juba ainuüksi tegemine(paki solgutamine kuskil tassis) vähendab hõrgutavat faktorit omajagu ning lõpuks - pakiasi on pakiasi. Nagu ei saa korraliku omatehtud pudru vastu ükski pakipudru või isetehtud hea supi vastu ükski pakisupp jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 00:35 Teema:
|
|
|
kulla inimene, inimesed on erinevad. mina ei saa näiteks aru, kuidas 3 päeva järjest joomine välja näeb. aga näe, mul sõber joob, 3 päeva järjest.
samuti maitseb mulle presskannu kohv. siia võib kah ju kirjutada, et kuidas see saab maitsev olla. ei ole ju ise ubasid purustanud, et ikka kõige parem oleks. jne.
ühesõnaga see "asi" on mõtetu, mis sa kirjutasid. ja see ka, mida mina kirjutan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 10:39 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | muda:
samuti maitseb mulle presskannu kohv. siia võib kah ju kirjutada, et kuidas see saab maitsev olla. ei ole ju ise ubasid purustanud, et ikka kõige parem oleks. jne.
|
Kui maitseb, siis maitseb, aga öelda millegi silmnähtavalt teistest kehvema asja kohta hõrgutav on lihtsalt minu arust overkill ja seda ma oma kirjaga ka väljendasin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 10:51 Teema:
|
|
|
Komplekteerin oma hommikueine tavaliselt järgmistest komponentidest: tee (vahel puru-, vahel paki-; vahel must, vahel roheline; vahel aga hoopis kuum mate- või puuviljajook, mida laisalt ühtviisi teeks nimetan), röstsai-, -leib või -sepik, sula-, toor-, kodu- ja/või viilutatud juust, värske kurk, sink, maksa- või muu pasteet, maisi-, neljavilja-, kaerahelbe- või mannapuder, joogi- või söögijogurt, vahel harva ka praetud või keedetud kanamuna. Mõnikord juhtub sedagi, et söön eelmise õhtusöögi jääke, mis seal salata - eriti, kui on nt sünnipäev või muu seltskondlik üritus olnud ja salatit üle. Kohvi (reeglina) ei joo, suitsu (kunagi) ei tee. Söödut seedin bussis ajakirja lugedes ja GBA-d toksides (tööpäeval) või voodis raamatut lugedes ja GBA-d toksides (puhkepäeval). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 15:26 Teema:
|
|
|
Minu hommikusöögiks on kann kohvi ja mõned röstsaiad. _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 16:14 Teema:
|
|
|
aga kõigeparem on naljahelbe puder  |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 18:25 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Komplekteerin oma hommikueine tavaliselt järgmistest komponentidest: tee (vahel puru-, vahel paki-; vahel must, vahel roheline; vahel aga hoopis kuum mate- või puuviljajook, mida laisalt ühtviisi teeks nimetan), röstsai-, -leib või -sepik, sula-, toor-, kodu- ja/või viilutatud juust, värske kurk, sink, maksa- või muu pasteet, maisi-, neljavilja-, kaerahelbe- või mannapuder, joogi- või söögijogurt, vahel harva ka praetud või keedetud kanamuna. Mõnikord juhtub sedagi, et söön eelmise õhtusöögi jääke, mis seal salata - eriti, kui on nt sünnipäev või muu seltskondlik üritus olnud ja salatit üle. Kohvi (reeglina) ei joo, suitsu (kunagi) ei tee. Söödut seedin bussis ajakirja lugedes ja GBA-d toksides (tööpäeval) või voodis raamatut lugedes ja GBA-d toksides (puhkepäeval). |
on vast ommikus66k  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hina

|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 18:30 Teema:
|
|
|
Üks kohuke ja klaas vett ja niimoodi iga päev
Kuigi hea meelega jätaks hommikusöögi üldsegi ära.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Mai 02, 2005 19:12 Teema:
|
|
|
ma tavaliselt ei jõua süüa hommikul midagi
hommikusöök on alles koolis, mis koosneb erinevatest kofeiini sisaldavatest vedelikest |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Teis Mai 17, 2005 17:12 Teema:
|
|
|
minuga on selline lugu kui hommikul tulen aeglaselt üles saan emalt tappa ja siis saan ajalehti näksida. koolis saame sea pekki ilma tai lihata süüa ja lehma lima juua. kodu tulen annab ema mulle ilusa portsiooni tappa. Kõik kordub ja kordub  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|