Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Apr 16, 2005 23:31 Teema: reaalsuses olevad animetüüpi tegelased...
|
|
|
Siiamaani mõtlesin, et sellised tüübid, kes alati püüavad midagi teha, kuigi selleks pole lootuski,esinevad ainult animedes...aga paistab, et ma eksisin...sest nagu siin tuleb välja..
http://kender.pri.ee/stuff/ ja sealt siis "isa soovitusel"
NB: hoiatan, et otseselt pole midagi animega siin seotud... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 10:15 Teema:
|
|
|
See on mingi jama ju  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 12:29 Teema:
|
|
|
Jaa... "Isa soovitusel" ehk "Pronksitänava juhtum" on juba ammu tõeline klassika. Ühe sõbra juures ei möödu vist ühtegi pidu, kui me seda jälle ei vaataks. Tsiteerimise materjali on ka videos palju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 13:24 Teema:
|
|
|
ma olen seda kah enne näinud. aga siin on üks aga, mul on selline tunne, et seda teksti on sinna peale loetud. ma seda telekast ei näinud, nii et vb panen pusse. aga vahel tal suu ei liigu aga sõnad tulevad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 14:59 Teema:
|
|
|
See võib olla arvuti ja jõudlusega seotud või siis video- ja helikaart ei saa omavahel hästi läbi. Heli on tavaliselt kiirem kui liikuv pilt. Mul on nii juhtunud. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
udimon

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 18:37 Teema:
|
|
|
domo arigato, chii-sama
see on täitsa kabe vaatamine. nüüd peaks tõesti vasara asemel kirve võtma ja keskkooli minema, õppelaenu saab ju kaa. keegi veel huvitet?  _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Püh Apr 24, 2005 00:53 Teema:
|
|
|
Olen ka seda kunagi varem näinud. Igatahes see vend jättis küll sellise mulje, et on Viljandi hullumajast plehku pistnud.  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Püh Apr 24, 2005 18:06 Teema:
|
|
|
Mis selle teema mõte on Chiisan esimest korda nägid politsei kroonikat või? Selliseid tüüpe näidatakse seal pea koguaeg, nii et tõesti ei saa aru kuidas see baka foorumisse sobib
või ehk siiski... bakad oleme siin kõik ju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Apr 26, 2005 17:18 Teema:
|
|
|
Uranus kirjutas: | Olen ka seda kunagi varem näinud. Igatahes see vend jättis küll sellise mulje, et on Viljandi hullumajast plehku pistnud.  | Jämejalast tõesti ära põgenend vict Vaatasin 3x ja naersin 11 minti naer on tervisex kahju kohe nii ambitsioonikast inimeseset, kes tahab saada kohe firmajuhiks ja 8)
ikka jh tõesti |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Teis Apr 26, 2005 18:49 Teema:
|
|
|
You[k]Now kirjutas: | Uranus kirjutas: | Olen ka seda kunagi varem näinud. Igatahes see vend jättis küll sellise mulje, et on Viljandi hullumajast plehku pistnud.  | Jämejalast tõesti ära põgenend vict Vaatasin 3x ja naersin 11 minti naer on tervisex kahju kohe nii ambitsioonikast inimeseset, kes tahab saada kohe firmajuhiks ja 8)
ikka jh tõesti |
Hehe,ega jh,ta isa ju ''ullem'' 2rimees  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|