Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kiba

|
Postitatud: Püh Apr 03, 2005 16:56 Teema: Uus omalooming
|
|
|
Ma olen siin foorumis ainult külalisena vahetevahel luuranud aga nüüd pakun välja sellise varjandi, et äki võiks kasutada omaloomingu foorumina. Foorum pole veel jõudnud täie iluni aga ehk kõlbab niimoodigi
www.spokesman.pri.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Apr 03, 2005 21:21 Teema:
|
|
|
tiptop
lõpuks ometi
aga äkki seletad, miks piltide uploadimine peatatud on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Apr 03, 2005 21:58 Teema:
|
|
|
Täitsa kena. Võiks veel vaid kuidagi sinna üles ka laadida saada, siis oleks 'sugooi'  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 10:19 Teema:
|
|
|
Tore
Kammerer, tõenäoliselt sellepärast, et sellel saidil on piiratud igakuine andmeedastusmaht. Pildid on aga parajad bandwithiõgardid. Kui need asuvad foorumis, siis vähegi aktiivse kasutamise korral kipub limiit enne kuu lõppu otsa saama. Mõistlik lahendus, kuigi pilt.ee asemel oleks hot.ee või zone.ee parem lahendus. Kui ma viimati kontrollisin, ei võimalda pilt.ee piltide otselinkimist. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 12:33 Teema:
|
|
|
Inimesed võiks hoopis imageshacki kasutada. See on tasuta ning äärmiselt lihtne ja mugav. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 13:11 Teema:
|
|
|
backin viimast väidet, imageshack on suurepärane leiutis. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 13:23 Teema:
|
|
|
Kuidas see siis toimima peaks? Laeme pildid imageshack'i ja sealt lingiga siis omaloomingu foorumisse?  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiba

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 17:41 Teema:
|
|
|
Tegin ajutise uploadimise, et lähemalt lugeda mine foorumisse ja loe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 21:20 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Kuidas see siis toimima peaks? Laeme pildid imageshack'i ja sealt lingiga siis omaloomingu foorumisse?  |
Upload'i mõni fail ja vaata mis teha saab. imageshack genereerib automaatselt BBS'i-sõbraliku koodi millega pilti foorumisse toppida saab, lisaks genereerib ta suuremaid mõõtmeid omavate failide puhul ka thumbnaili ning vastava koodi. Bandwidth'i kadu on null. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 23:19 Teema:
|
|
|
Aga põhimõtteliselt võiks siis ju ka nii teha nagu ennemuiste, et nagu... pildid, mis on hot'is ja zone's sinna linkida?
Edit:
Proovisin ära. Hetkel nagu toimis. Eks näis, kas homme ka alles veel on. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Teis Apr 05, 2005 11:55 Teema:
|
|
|
imegashack on tõepoolest tänuväärne asi.kasutan seda juba teab, mis ajast! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiba

|
Postitatud: Teis Apr 05, 2005 13:03 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Aga põhimõtteliselt võiks siis ju ka nii teha nagu ennemuiste, et nagu... pildid, mis on hot'is ja zone's sinna linkida?
Edit:
Proovisin ära. Hetkel nagu toimis. Eks näis, kas homme ka alles veel on. |
Homme ehk täna pilt on veel üleval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Apr 05, 2005 18:49 Teema:
|
|
|
Super  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|