Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ichi

|
Postitatud: Nelj Märts 17, 2005 12:16 Teema: aasia horror- ja splatterfilmid.
|
|
|
Hei!
Rumal oleks arvata, et jaapani kultuurist huvitunud isikud ainult animet vaatavad. Mu enda aasia (sest ka mujal kui jaapanis on lahedate asjadega hakkama saadud) filmikollektsioon ületab hulgalt animekollektsiooni juba ammu.
Hea koht aasia horrorkinoga tutvumise alustamiseks oleks
http://mandiapple.com/snowblood/index2.htm
Mu enda lemmikud hirmufilmide vallast oleksid
Audition
Battle Royale
Dark Water
Electric Dragon 80000 Volts
Full Metal Yakuza
Ichi the Killer
Ring seeria
Tetsuo: The Iron Man
Wild Zero
jänkud on siis mulle eriti hea mulje jätnud filmidel
Praegu lambist/mandiapple nimekirjaga võrreldes ei tule rohkem meelde  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Märts 17, 2005 13:52 Teema:
|
|
|
Battle Royale on tõesti üks hea film!
Siia maani pole ma eriti palju häid horror filme kahjuks näinud...jaapani omadest siis ainult ringu ja Ju-on The Curse...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Märts 17, 2005 14:00 Teema:
|
|
|
battle royale on jah väga hea. üks tuntumaid ka vist
koomiksivägivald üldse rokib teatavasti.
aga tetsuo: the ironmani ma ei ole suutnud siiamaani lõpuni vaadata.
see on ikka väga haige minu arvates. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Nelj Märts 17, 2005 14:25 Teema:
|
|
|
Wild Zero oli tõesti päris tore. Miike Gozu läheb ka lõpuks täitsa käest ära  _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Reede Märts 18, 2005 14:29 Teema:
|
|
|
ei ichi the killer rokkis sajaga
uncut versioon  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 16:55 Teema:
|
|
|
dark water on selline film mida soovitan soojalt ja kahe käega. vaatamiselamus garanteeritud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 17:10 Teema:
|
|
|
ichi kirjutas: | dark water on selline film mida soovitan soojalt ja kahe käega. vaatamiselamus garanteeritud. |
sedand küll.sai iljuti vaadatud.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2005 23:49 Teema:
|
|
|
Dark Water sai ka mul paar päeva tagasi vaadatud. Tõesti hea!
Ichi the Killer uncut versioon oli ka väga emm...huvitav!
Aga see tseen kus uksest täigega palju verd välja pritsis oli küll suht naeruväärne lol. Ja see keelega koht oli täiega hea! XD
Vaatasin ära ka filmi Suicide Club. Hmm...vääga verine. Ja ma ei saa aru miks need õpilised (koolimaja katusel) nii rõõmsalt iseennast tappa tahtsid. Lõpupoole läks asi ka natuke imelikuks (lapsed?!?! ).
Võibolla on see film näide sellest kuidas popkultuur tänapäeval noori mõjutada võib? Ei tea...palju asju jäi arusaamatuks...
Kindlasti on sellel filmil ka mingi sügavam mõte. Kui keegi veel on seda näinud siis äkki oskaks seletada? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Püh Märts 27, 2005 13:47 Teema:
|
|
|
Mmm keegi rääkis siin midagi Suicide Circle ist. See on hetkel mu lemmikfilm, isegi kui ma eriti aru ei saanud mis seal toimus. Ma ei väsi seda vaatamast, äkki seekord ma hakkan seda rohkem mõistma ??!! Ma ei tea ma arvan et see film on sellest kui mõjutatavad me ühiskonna [pop kultuuri] poolt oleme...
Battle Royale oli hea. Teistkorda vaadates tikkus uni peale ainult.... Battle Royale 2 oli ka hea.
Ichi the killerit hakkasin ka vaatama.. aga millegipärast oli sinna hispaania keelne tõlge peale loetud.. nii et asi jäi ära.
Mm ma ei tea kas Uzumakit või horror filmiks lugeda? I found it quite funny. Üks veidramaid filme..... mm ja siis ma olen neid Ju-one ja asju ka näinud...
mm ja Dark Water peaks varsti minu postkasti jõudma....  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Püh Märts 27, 2005 13:52 Teema:
|
|
|
tegelikult ma nüüd tagantjärgi lugesin seda kõige esimest postitust korralikult. Ja siis ma otsutasin et peaks mainima filmi nimega The Eye. See on vist mingi Hiina film? taiwani.. ehh.... Igatahes olin ma pärast selle filmi vaatamist paanikas ja kartsin end liigutada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Märts 27, 2005 18:38 Teema:
|
|
|
Kimikoyu kirjutas: | Mmm keegi rääkis siin midagi Suicide Circle ist. See on hetkel mu lemmikfilm, isegi kui ma eriti aru ei saanud mis seal toimus. Ma ei väsi seda vaatamast, äkki seekord ma hakkan seda rohkem mõistma ??!! Ma ei tea ma arvan et see film on sellest kui mõjutatavad me ühiskonna [pop kultuuri] poolt oleme... |
Kui sind huvitab, siis The Hawks on täies mahus ära tõlkinud manga, millel osaliselt film põhineb. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Püh Märts 27, 2005 20:49 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Dark Water sai ka mul paar päeva tagasi vaadatud. Tõesti hea!
|
kusjuures minu meelest polnud nüüd nii hea ka. tavaline jaapani õudukas. ringu + ringu2 korraga ära vaadata oli märksa jubedam. ja ju-on tekitas ka rohkem värinaid st. dark water polnud paha, aga polnud ka midagi erilist. im_h_o. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Esm Märts 28, 2005 15:08 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Kui sind huvitab, siis The Hawks on täies mahus ära tõlkinud manga, millel osaliselt film põhineb
|
sellest mangast olen ma ne kuulnud. Leidisin kuskilt mingi lehe kus see ka oli.. but it was down.. aga see mis seal The Hawks`is veel on, pean ma uurima. nii ,et mu tänane päev on siis sisustatud. Huvitab , aitäh. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Märts 29, 2005 20:04 Teema:
|
|
|
btw, Dark Water tuleb järgmisel teisipäeval ETV-st... _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2005 13:28 Teema:
|
|
|
hmm...full metal yakuza,ei ole just selline film mida meeleldi vaatax...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2005 17:09 Teema:
|
|
|
kuidas nii? full metal jakuza on üks naljakamaid asju, mida viimasel ajal näinud olen (defesive stance! ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Märts 30, 2005 19:03 Teema:
|
|
|
Vaatasin sellest teema tõttu üleeile Ringu ära. Vinge film oli küll, kuid lõpp ajas mind naerma Samas natuke pettusin ka selles lõpus, mõtlesin, et nii igavat lahendust nad sellele ei paku välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 09:12 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Vaatasin sellest teema tõttu üleeile Ringu ära. Vinge film oli küll, kuid lõpp ajas mind naerma Samas natuke pettusin ka selles lõpus, mõtlesin, et nii igavat lahendust nad sellele ei paku välja. |
vaata ringu2 ka kohe takkajärgi ära, muidu tõesti jääb teema natsa poolikuks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 16:32 Teema:
|
|
|
Ongi plaanis seda teha varsti  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 19:53 Teema:
|
|
|
Hetkel olen ma Ichi the killeri ja Battle Royale vahel..et kumb siis parem on..aaapppii..ei suuda öelda mulle meeldivad mõlemad...Dark water'it pole muretsend kuid kuna avastasin ka tv lehest et see tuleb teisipäeval siis ei suuda oodata
esimese Ringu vaatsin ka ära..täiega normaalne oli...
hetkel hakkan vaatama mingit Korea õudukat "Nightmare" loodan et on hea...
Aap see The Eye sai kah kunagi ammu vaadatud..ja see ajas vahepeal tõesti judinaid peale..
Aga jah..soovitage mida veel vaadata!!! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|