Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 21:18 Teema:
|
|
|
vabandan...võtan selle 'absull' eest ära. siiski olen arvamusel, et vanus ei märgi seda, kui tark inimene on. tean mitmeid noori, kes on targemad, kui mõned vanemad inimesed ja vastupidi (seda just intelligentsi osas kuid ka koolitarkuse osas). vanusega koguneb elukogemustest saadud tarkus ja avardub maailmavaade ning vanemas eas on võimalik kooli minna ja sealt tarkust saada.
ehe näide on minu paralleelklass. no nii lapsikuid 18-19 aastasid inimesi näen ma elus esimest korda. ime, et nad 6 klassi pole jäänud. paugutavad ustega, karjuvad, lükkavad üksteist WCdesse ja klass on killustunud ning kõiki tehakse maha, kes pole nende moodi.
ma ei taha kedagi siinsetest vanematest isikutest solvata, aga vanuse järgi ei saa liigitada tarku ja lolle inimesi.
pidage mind nooreks ja lolliks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 21:28 Teema:
|
|
|
ichi kirjutas: | hjarg! aga kuna vabariigi aastapäev on kõigil vaba ning suurel osal koolilastest ka järgmine päev vist vabaks antud, kuidas oleks siis sinu pool järgm. neljapäeva õhtul? |
Kuna ma pole veel üldse kindel, et ma 24. Tartus olen, siis ei oska ma veel midagi öelda. Pigem juba reede-laupäev.
genky kirjutas: | pidage mind nooreks ja lolliks. |
Minule see ettepanek sobib suurepäraselt. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 21:31 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | ma ei taha kedagi siinsetest vanematest isikutest solvata, aga vanuse järgi ei saa liigitada tarku ja lolle inimesi. |
ega jutt ei olnudki liigitamisest, vaid sellest, et tavaliselt tuleb vanusega ikka tarkust ja kogemusi juurde. ning seda arvesse võttes ning ühe inimesega arvestades vanus mängib tarkuse ja intelligentsi juures piisavalt suurt rolli.
a muidu on su lause suht õige. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2005 21:53 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | tean mitmeid noori, kes on targemad, kui mõned vanemad inimesed ja vastupidi (seda just intelligentsi osas kuid ka koolitarkuse osas)
ehe näide on minu paralleelklass. no nii lapsikuid 18-19 aastasid inimesi näen ma elus esimest korda. ime, et nad 6 klassi pole jäänud. paugutavad ustega, karjuvad, lükkavad üksteist WCdesse ja klass on killustunud ning kõiki tehakse maha, kes pole nende moodi.
|
Njaa. Mõned tähtsad teadlased on suisa veendunud, et seesinatne intelligentsus on üsna suures osas geneetiliselt määratud - ehk siis: mida jumal sulle ei anna, seda jumal sulle ei anna, ole sa nii vana kui tahad.
Aga kasvatamatuse ( ehe näide genky paralleelklassist?) ja intelligentsuse vahel peaks üsna suur erinevus olema. Tarkuse osas oleksin valmis pikemalt arutlema (aga vast mitte siin). _________________ : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Veeb 21, 2005 16:09 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | 28. veebruar on esmaspäev. |
mul väike segadus kuupäevadega
hjarg kirjutas: | Kuna ma pole veel üldse kindel, et ma 24. Tartus olen, siis ei oska ma veel midagi öelda. Pigem juba reede-laupäev
|
ehh..vähemalt nüüd on nüüd toimumiskoht kindel...aga sellega seoses veel üks kyssa nimelt...hjarg kus sa üldse elad ?
aa mul muidu vahet polex kas reedel või laupäeval...minugi poolest kas või mõlemal päeval
jälle see kõrvaline teema:
Tsiteerin:: | ega jutt ei olnudki liigitamisest, vaid sellest, et tavaliselt tuleb vanusega ikka tarkust ja kogemusi juurde. ning seda arvesse võttes ning ühe inimesega arvestades vanus mängib tarkuse ja intelligentsi juures piisavalt suurt rolli.
|
nu mina ei pane võrdusmärki kogemuste ja tarkuse vahele...sest kõigepealt
*kogemustega saame me ainult nö. "targemax" tänu sellele, et kui midagi juhtub, siis oleme sunnitud mõtlema...ja minu meelest mõtlemine... ja seesugune arendab...
* ja kõige targematex olevustex pean ma vastsündinuid olevusi, kellel puuduvad kogemused....sest (vähemalt minu meelest) on inimeste eesmärk olla õnnelik ja rahul...ja nemad oskavad seda teha...ja jälle millegipärast suurex saades me kuidagi unustame selle oskuse... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Veeb 21, 2005 17:53 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | nu mina ei pane võrdusmärki kogemuste ja tarkuse vahele... |
ei ole ka mina pannud. loe ja proovi aru saada, mitte ära lase tekstil niisama silmadest mööda voolata.
mis muusse puutub, siis tuleb välja, et lollus on ikkagi nakkav ja skleroos aitab elus püsida. fun. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Veeb 21, 2005 23:29 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Chiisan kirjutas: | nu mina ei pane võrdusmärki kogemuste ja tarkuse vahele... |
ei ole ka mina pannud. loe ja proovi aru saada, mitte ära lase tekstil niisama silmadest mööda voolata.
mis muusse puutub, siis tuleb välja, et lollus on ikkagi nakkav ja skleroos aitab elus püsida. fun. |
nu yltleme siis nii...et vanusele ja tarkusele panen ma veel vähem võrdusmärki...sest vanus, näitab kõigest kui palju sa oled elanud...ja mitte midagi muud...
ehh...aga võix olla et vanus= tarkus...sest siis saaxin ma koju jääda istuma...ja veel niimoodi hästi targax saada
ja elus püsida on väga lihtne...sellex pole vaja midagi erilist...aga targax saada...sellega juba tekib raskusi
aga jah...kõik oma nö. "iba" võin ma ajada oma vanuse kaela...mis on NII tähtis 
aga jah..ma ylten parem ära, et siin ma rohkem ei räägi sellest..sest muidu ma hakkan liialt vaidlema (maybe aint baka kokkutulekul võix seda teemat jätkata minupoolt)... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Veeb 22, 2005 01:33 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | nu yltleme siis nii...et vanusele ja tarkusele panen ma veel vähem võrdusmärki...sest vanus, näitab kõigest kui palju sa oled elanud...ja mitte midagi muud... |
jah, vanuse järgi ei saa kindlalt ütelda kui tark või loll inimene on ning keegi pole ka vastupidist väitnud. mida on räägitud ja millest sa ei taha aru saada on see, et ühe inimese puhul on vanusel üsna suur roll targemaks saamisel. võib-olla aitab sellest aru saada kui sa mõtled, et kas sa oled viimase kümne aasta jooksul targemaks saanud? arenenud? kogemusi omandanud?
Tsiteerin:: | ja elus püsida on väga lihtne...sellex pole vaja midagi erilist...aga targax saada...sellega juba tekib raskusi |
selle peale ütleks tõesti, et saa vanemaks ja targemaks, lõpeta teiste kulul elamine ning räägi siis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Veeb 22, 2005 11:22 Teema:
|
|
|
Esialgsest teemast kaldutakse väääääga kõrvale. Paneks selle õige eraldi mingisse filosoofilse pealkirjaga teema alla? _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Veeb 22, 2005 17:55 Teema:
|
|
|
Kahjuks jääks vist minul reedel tulemata, niigi pean ühele peole minema. Laupäev vast sobiks isegi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 22:10 Teema:
|
|
|
Alguses ütles keegi, et vanus ei mängi mingit suurt rolli aga tuleb välja, et selles teemas arutatakse suurem osa ainult sellest. Niisiis ma ei saanud siiski aru, KAS vanus/noorus siis häiriks kedagi???
(väga kahtlane teema)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 22:13 Teema:
|
|
|
Nana kirjutas: | Alguses ütles keegi, et vanus ei mängi mingit suurt rolli aga tuleb välja, et selles teemas arutatakse suurem osa ainult sellest. Niisiis ma ei saanud siiski aru, KAS vanus/noorus siis häiriks kedagi???
(väga kahtlane teema)  |
Äkki on teema sellepärast kahtlane, et see on kõigest 2 aastat vana. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 22:51 Teema:
|
|
|
Sellised tuleks lukku panna, siis pole kellelgi kiusatust vana juttu uuesti elustada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Jan 31, 2007 16:30 Teema:
|
|
|
Ah nii, et kaks aastat tagasi oli Baka sünnipäev siis joomapidu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Kolm Jan 31, 2007 17:25 Teema:
|
|
|
See oli tore pidu.
Ei, oota, ei olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Kolm Jan 31, 2007 23:34 Teema:
|
|
|
lol, wut?
Vähemalt ma taaskohtusin oma õeksega sel üritusel. Et eh, tahtsin öelda, et väga hull ei olnudki .) _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 13:57 Teema:
|
|
|
Ma olen tollel ajal Viljandis, haiguse tõttu. Tahaks väga härra Hjargi näha üle pika aja. Niuks. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
mil
|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Või et kohtasid oma õekest?
Veebruar on alati selline tore. Kuidas sul läheb? |