|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 02:06 Teema: Re: lemmikfilm!
|
|
|
nosferatu kirjutas: | aga need teised pole k6ik.sest nagu n2ha on, polnd m6nel midagi t2htsat 6elda. |
kas siit paistab suur ja isekas ego? need teised ehk teised on tähtsusetud, aga MINA olen see kõik!
Tsiteerin:: | +enda eelmise texti tsiteerisin selleks et see text oli talle vastuytlemiseks,jh sellega ma ei m6tle teisi. |
valgusta rumalat, aga mis on selle lause mõte? st, mida see peaks tähendama? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 04:19 Teema:
|
|
|
he just wants to brainwash us all with his sword of verbal dementia.
thehehee |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 12:52 Teema: Re: lemmikfilm!
|
|
|
ruri kirjutas: | nosferatu kirjutas: | aga need teised pole k6ik.sest nagu n2ha on, polnd m6nel midagi t2htsat 6elda. |
kas siit paistab suur ja isekas ego? need teised ehk teised on tähtsusetud, aga MINA olen see kõik!
Tsiteerin:: | +enda eelmise texti tsiteerisin selleks et see text oli talle vastuytlemiseks,jh sellega ma ei m6tle teisi. |
valgusta rumalat, aga mis on selle lause mõte? st, mida see peaks tähendama? |
1.Siit ei paista suurt ego,isekat ammugi mitte.
kes mainis midagi t2htsusetusest?''well not me''
teise punkti juures kus sa kysisid :''valgusta rumalat, aga mis on selle lause mõte? st, mida see peaks tähendama?''
no ok,las ma valgustan sind,lause m6te on panna l6ppu punkt!
ning see t2hendab seda ,et kui lausest aru ei saa siis miks s6na sekka? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 13:12 Teema:
|
|
|
Kui mu lemmikfilm oleks "2 Fast 2 Furious", siis ma küll nii õhku täis siin ei läheks. See näitab väga selgelt, et sa ei tea headest filmidest mitte kõige vähimatki (või ei tea sa ükskõik millistest filmidest midagi). Vaata, filmid on loogilised kindla konstruktsiooniga teosed, ergo tegemist ei ole "maitse asjaga". Kui tänaval seisab kõrvuti kaks autot - olgu need siis LADA ja Porche, siis ei tule keegi ütlema, et LADA on ikka kõvasti parem auto, miks seda siis filmidega juhtub ? Filmid koosnevad täpselt sama moodi osadest, eraldi saab käsitleda stsenaariumit (nagu mootorit), näitlejatööd (nagu juhitavust), kunstniku tööd (nagu kere kuju ja välimust), operaatoritööd (nagu kiirendust) jne.
Loomulikult on mingi "maitse" küsimus ka sees, aga see tuleb ilmsiks, kui filmid (autod) on oma näitajatelt võrdsel tasemel, või on näitajate vahe kaduvväike. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 14:09 Teema:
|
|
|
ehemm...see et mulle meeldib 2 fast 2 furious rohkem kui sinu filmid on sinu lemmikud paremad?tahad sa seda 66lda?sest sellest loen ma kyll sellised asjad v2lja.
ning kui k6rvuti panna lada ja porsche,siis nagu filmgi,lada on parem sest tema on tuunitud.
iga vanaauto(film) v6ib ylelyya uue auto(filmi),kui seda tuunida(e. teine osa).ei tea kas see teemakohane aga kasutasin sinu loogikat enese v2ljandamiseks.
P.S.kuigi mulle ''meeldib'' siin vaielda,tahan ma 66lda et 2rgem lasku end teemalt k6rvale juhtida. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 18:05 Teema: Re: lemmikfilm!
|
|
|
nosferatu kirjutas: | 1.Siit ei paista suurt ego,isekat ammugi mitte.
kes mainis midagi t2htsusetusest?''well not me'' |
polegi vaja mainida. kui räägitakse teistest, kes hjargi sõnade järgi on kõik teised, välja arvatud sina (täpne quote: teistel (see on inimestel peale sinu)), siis ütlemine, et need teised pole kõik vihjab enda kergitamisele ja teiste väärtuse mahategemisele.
Tsiteerin:: | no ok,las ma valgustan sind,lause m6te on panna l6ppu punkt! |
aga milleks nii segase ja arusaamatu lausega?
Tsiteerin:: | ning see t2hendab seda ,et kui lausest aru ei saa siis miks s6na sekka? |
kas sul koolis õpetatakse niimoodi käituma, et kui aru ei saa, siis hoia mokk maas? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 19:00 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Kui mu lemmikfilm oleks "2 Fast 2 Furious", siis ma küll nii õhku täis siin ei läheks. See näitab väga selgelt, et sa ei tea headest filmidest mitte kõige vähimatki (või ei tea sa ükskõik millistest filmidest midagi). Vaata, filmid on loogilised kindla konstruktsiooniga teosed, ergo tegemist ei ole "maitse asjaga". Kui tänaval seisab kõrvuti kaks autot - olgu need siis LADA ja Porche, siis ei tule keegi ütlema, et LADA on ikka kõvasti parem auto, miks seda siis filmidega juhtub ? Filmid koosnevad täpselt sama moodi osadest, eraldi saab käsitleda stsenaariumit (nagu mootorit), näitlejatööd (nagu juhitavust), kunstniku tööd (nagu kere kuju ja välimust), operaatoritööd (nagu kiirendust) jne.
Loomulikult on mingi "maitse" küsimus ka sees, aga see tuleb ilmsiks, kui filmid (autod) on oma näitajatelt võrdsel tasemel, või on näitajate vahe kaduvväike. |
ehem. see on ikka tegelikult küll täielikult maitse asi.
tooksin näitena sellise filmi nagu el mariachi. näitlemisoskus on täiesti oelmatu. stoori on kohati absurdne. vahel tekib tunne, et terve film oleks nagu ühe kaameraga üles võetud. ometigi meeldib see film mulle väga..
samamoodi oleks ka ju-on´iga.
ja 2 fast 2 furiousi operaatoritöö on ju väga hea.
ma usun et õigel hetkel ja õiges olekus võiks see film vägagi rokkida
mina arvan, et filmid jõuavad inimesteni erinevalt. veidike õudne oleks uplinki õpetusi mööda filme üksipulgi lahti võtma hakata ja siis selle põhjal otsustama, kas see siis nüüd oli hea film või mitte. mina otsustan ikka pigem selle järgi, mida see film suudab mulle pakkuda ja mis mulje ta jätab.
maitse üle on täiesti mõttetu vaielda. igal inimesel on omad kriteerjumid. näiteks minu arvates vidocq sakkis ikka kogu täiega ja solarise usa versiooni ma ei suutnudki lõpuni vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 20:21 Teema:
|
|
|
just nii!''beauty lies in the viewers eyes'' _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 20:38 Teema:
|
|
|
kahjuks mitte sinu omades  |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Veeb 13, 2005 21:36 Teema:
|
|
|
oleneb _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 00:10 Teema:
|
|
|
Ka halb film võib meeldida, aga tuleb endale teada anda, et see ei ole mingi väärtfilm, lihtsalt meeldib. 2F2F´e operaatoritöö küll midagi erilist ei olnud, mis kunst on kohapeal sõitvaid autosid kraanaga filmida ja hiljem sinine ekraan liikuva pildiga asendada, vot kui see oleks välja näinud tõeline, nagu seda on võlts kaamera liikumine näiteks Matrixi teises osas, siis saaks seda ka ju operaatoritöö alla lugeda, antud juhul aga mitte. Mõni näiteks ei suuda pikki mõtlike stseene seedida ja ütleb kohe, et film on pask või liiga aeglane, midagi ei toimu (nagu Stanley Kubricu või Tarkovski filmid), aga mulle käivad pinda näiteks loogikavead ja detailid (fakt et 2F2F`i filmis sõidavad autod nitrot kasutades valguse kiirusel, või kiireminigi [pilt ja värvid venivad pikaks, valgus ei jõua järele], edukalt suudetakse sõita käsipidur peal jne). Kui esimene näide (pikad kaadrid)toob filmi omapära, stiili, siis teine on lauslollus ja miinuspunktide koguja (kuigi 2F2F`i puhul on plusse väga raske leida).
Ja mis krdi tuunitud autodest sa Nosferatu rääkisid ? Üldine kuldreegel on selline, et järg on alati eelkäijast kehvem, või kui vanasid filme silmas pead, siis need meeldivad mulle ka, peaasi et kõik komponendid paigas oleksid ja oma ülesannet hästi täidaksid. Väärtfilmid ei peagi massidele meeldima, nagu ei pea Sky plus meeldima neile kes seisavad massikultuurisaasta kihist kõrgemal. Või tulete te nüüd väitma, et "Baari laul" on ainult seepärast hea, sest see meeldib teile !? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 01:24 Teema:
|
|
|
kas ju-on on halb film?
ja samas mis kunst on kaamera ratastele panna ja siis sellega aeglaselt mööda koridore sõita?
uplink, sinu jutust jääb mulje, et film, mis on tehniliselt hästi teostatud ongi väärtfilm.
kuigi jah. mulle ei mahu samuti pähe, kuidas saab tõsiselt - ilma igasuguse huumorita meeldida selline film nagu 2 fast 2 furious
või siis spiderman või misiganes hollywoodi action üllitis.
nosferatu, ootad äkki juba spiderman kolme? teise osa lõpp jäi ju puha ripendama.
thehehee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 07:29 Teema:
|
|
|
Heh, nüüd närivad juba Spider-Man'i kallal. Hea maitse klubi noorte snoobide sektsiooni üldkoosolek, näikse, hullemad kui Jevgeni Onegin esimeses vaatuses. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 08:14 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | Või tulete te nüüd väitma, et "Baari laul" on ainult seepärast hea, sest see meeldib teile !? |
Muideks, kui mul oleks õrnemat aimugi, mis loom on "Baari laul" ja kui see mulle meeldib, siis järelikult ta on hea!
"Headus" kui selline on personaalne mõiste. Nagu rahvatarkuski ütleb: kellele ema, kellele tütar. Kes ootab filmidest head operaatoritööd, kes peab tähtsaks sü¾eed, kes soovib lihtsalt, et film temas hea tunde tekitaks. Samamoodi lauludega... kes naudib helistikke ja ilusat häält ja kes nõuab, et laul tema jalakese tatsuma paneks.
Seega, "Baari laul" on sellepärast hea, et ta kellelegi meeldib. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 10:24 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | kas ju-on on halb film?
ja samas mis kunst on kaamera ratastele panna ja siis sellega aeglaselt mööda koridore sõita?
uplink, sinu jutust jääb mulje, et film, mis on tehniliselt hästi teostatud ongi väärtfilm.
kuigi jah. mulle ei mahu samuti pähe, kuidas saab tõsiselt - ilma igasuguse huumorita meeldida selline film nagu 2 fast 2 furious
või siis spiderman või misiganes hollywoodi action üllitis.
nosferatu, ootad äkki juba spiderman kolme? teise osa lõpp jäi ju puha ripendama.
thehehee |
ega ootan kyll spidermani
aga jh,kui sinu arust 2F2F puudub huumor siis sul kas pole seda soont või on minul see h2sit imelik(enamasti on kyll).
ning jh praktiliselt iga filmi teine osa on esimesest parem,AGA leidub alati erandi e. siis the fast and the furious ei sisaldanud MITTE yldse huumorit,
aga 2F2F ma nagu naersin end m6nes kohas surnux.
see nagu raamatki(loe ridade vahelt),aga jh paljudele selline asi ei m6ju, minuarust 2F2F on ikka jummla v6ll film.
2 hjarg:6ige jutt,film PEAB tekitama heatunde,see teebki filmi heaks,kuidas kunagi inimesele.mulle nt. meeldib see seep2rast et mul tekib suvine tunne selle filmiga.
muusika peab kha olema hea(1 p6hjustest miks 2F2F meeldib)
v6ta ja kuula siis veendud isegi (parimad laulud selles filmis ''joe budden-pump it up'',''pit bull-oye'',''ludacris-act a fool'',''trick daddy-represent'', ''k'jon-miami''[m6eldud inimestele kellele rap meeldib]) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 12:52 Teema:
|
|
|
aga kõigeparem. lugege raamatuid. näiteks "Blade Runner"i raamat on ikka praem, kui film. kuigi filmi nägin ammu ja suurt ei mäleta, see oli üsna erinev teema. ja kuradikahju et siiamaani pole "Düün"ist ühtegi head filmi tehtud. 1984 tehti mingi ilge saast, ja nüüd on mingi miniseeria 2 esimese raamatu kohta, 6 osa, ja veel hullem saast. jube. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Veeb 14, 2005 14:49 Teema:
|
|
|
fuck, do androids dream of electric sheep? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|