OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

uus omalooming?
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Dets 16, 2004 22:25    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Edit: Ning ruri, palun diskuteeri terminite väärkasutust omaette teemas : ( Iga topic läheb allamäge kui algab järjekordne analüüs teemal "mis on anime(stiil)?", eriti kui seal diskuteerivad ühest otsast kogenud animevaataja ja teiselt poolt mingi suvaline kunstidiletant.


see oli küll väga valusasti öeldud.
üldse siin foorumis ollakse liiga kurjad ja öeldakse üksteisele äärmiselt halvasti.
sa ei tea minust midagi ja mina ei tea midagi sinust, mina ei ole sind vähemalt solvanud. emm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Nelj Dets 16, 2004 23:24    Teema: Vasta viitega

kammerer kirjutas:
see oli küll väga valusasti öeldud.
üldse siin foorumis ollakse liiga kurjad ja öeldakse üksteisele äärmiselt halvasti.
sa ei tea minust midagi ja mina ei tea midagi sinust, mina ei ole sind vähemalt solvanud. emm


Ma tõesti ei tunne sind päriselus ning see, et ma sind diletandiks pean oli tõesti minupoolne lõõpimine, mistõttu ma vabandan. Sellegipoolest leian ma, et siiamaani on sinu postitused siin topicus olnud üsna mittevajalikud, kuna 1) sa oled uus ning 2) kuna sa sarnaselt genky'le ei arvesta baka adminnide soovide ning eesmärkidega baka.ee suhtes. See on minu arvamus, mille kaitsmiseks mul enam jaksu pole.
(ning solvamise koha pealt ei ole sa ise ka just puhas poiss, või mis?)

Ja muidugi laskusid sa ruriga vaidlusesse kõige mõttetumal teemal üldse : )
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Dets 17, 2004 00:41    Teema: Vasta viitega

Vabandan väga, fushi, et ma valesti aru saanud olen. Ma pole eriti nõus sellega, et Omaloomingufoorumit enam kasutada ei saa. Nii parem?

Uurisin siis nüüd selle nö vaidluse või diskiteerimise ( nimetage kuidas tahate ) algust. Kõik algas sellest, et mõni uus liige avaldas soovi Omaloomingufoorumit taastada. Võin kinnitada uutele, et see, mis seal toimus, ei olnud tõesti kena. Peale Kinda bännimist olukord ikkagi ei muutunud. Saan aru, miks adminnid seda ei taha jälle avalikuks teha.
Ma mainisin juba algul, et tegeletakse uue foorumiga. Minu vaidluse/diskuteerimise põhjus peitub selles, mis põhjustel Omaloomingufoorumit enam kasutada ei saa. Kuna mul on sellest vaidlemisest villand ( näha on, et inimesed suht tülli minemas juba), siis panen ma lühiülevaatena kirja selle, mis mulle ei meeldinud:

+ kommuuni kasvades jäädi lootma uute kasutajate käitumisele
+ enamik joonistajaid olid noored ja sellega ei arvestatud. Noortel on teatavasti raske kriitikat taluda. Isegi kui asi on naljaga pooleks.
+ kui kommuun kasvas, siis adminnid ei pannud ametisse mode, kes oleks viitsinud ja osanud asjaga tegeleda.
+ fushi ütles mulle, et ma ei respekteeri adminnide otsuseid. Ma respekteerin inimesi, keda ma olen tundnud juba üle 2 aasta ja keda ma pean enda sõpradeks. Ma polnud rahul otsusega ja see ei tähenda, et respekt kadunud oleks. Kuigi alati on selleks võimalus.
+ ma ei nuta juba ammu enam Omaloomingufoorumit taga, sest valmimas on uus ja üleüldse kunstile mõeldud.

Minu poolt oleks lisada mõni soovitus:
+ need, kes võtsid siinsest vaidlusest/diskusioonist osa, paneksid konkreetselt punktidena oma seisukoha üles. Keegi vastu vaidlema ei hakka. Kõik lepivad sellega, et erinevatel inimestel on oma vaatepunkt. Olgu see milline tahes. Vähemalt saaks lõpuks kõik rahu. Läksin ka üle piiri, kui üritasin oma mõtteid selgeks teha. Siin on koos piisavalt suured põikpead. Mõttetu närvide raiskamine ja foorumi spämmimine.
+ palve adminnidele: kas seniks, kuni ''Riiul'' valmib, oleks võimalik teha täiesti uus alafooru omaloominguks? ( täiesti puhas ) Ainult ajutine. Ma tean, e see on teile täiesti vastumeelt, kuid sellega säätaks närve päris palju. Uue foorumiga ei tohiks kaua minna. 1. jaanuariks peaks olema üleval. Siis võtke see omaloomingu nurk ära. Kustutage ära..mida iganes. Ma küll tean, et vastumeelt on, kui ma ennast modeks pakun, aga ma võin 'natsipilguga' asjadest üle käia.

NB! Nõustun zorkiga...anime on jaapanis tehtud animatsioon. Joonista kuidas tahad, kuigi mõningad sellised vihjed on mingile stiilile ( levinud pikad jalad ja suured silmad ( joonistatud üldjuhul sellise katkendlikuma joonega ) ). Shin Chan ( või mis anime see oligi ) tundub küll suts kubistlikuna, kuigi on sellest kaugel :P
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ruri
hammustab rrrRRRRRrr


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 1645
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 17, 2004 02:35    Teema: Vasta viitega

acousmatique kirjutas:
Edit: Ning ruri, palun diskuteeri terminite väärkasutust omaette teemas : ( Iga topic läheb allamäge kui algab järjekordne analüüs teemal "mis on anime(stiil)?"

ei viitsi eraldi teemat teha, eriti kuna ei kavatsenud seda ka kuidagi praegusest edasi venitada. ja mul puudub vist tõesti väljendusoskus, kui lisaks genkyle ka sina said aru, et ma "anime stiili" pärast sõna võtsin.

genkyle: teema, teema, teemat, ... tüüpsõna tubli :), tähendab teise sõnaga ka sisu. praegu ei viitsi, aga peaks ehk ka mõtlema selle üle, kas kokku- või lahkukirjutatult väljendi tähendus muutub.

kammerer kirjutas:
lausa valus on vaadata, kui keegi arutleb temal, millest tal ilmselgelt mingit aimu ei ole.

tunnen kaasa su valule, kuigi ma enda arust pole kubismi teemal proovinudki sõna võtta ja öelda, et ma tean sellest midagi.
Tsiteerin::
et animed lihtsalt ei saaks kubistlikult kujutada, sest sellisel juhul kaotaks see kõik animele omased jooned ja ei oleks enam anime.

seda lugedes tekib mul tunne, et mul on kubismist isegi rohkem aimu kui sul animest.
Tsiteerin::
tavaline animatsioon.

ma ütleks, et just seda üks anime ongi.
ma saan aru, et sul on mingi õilistatud arusaam animest (välimuse poole pealt, tundub). soovitan, et unusta see ära. anime on täiesti tavaline joonistatud multifilm - kuidas ta on joonistatud, see ei oma tähtsust.
Tsiteerin::
picasso ühe töö järgi on näiteks tehtud animatsioon - ja nüüdsest saab seda sinu jutu järgi ka animeks nimetada?

ma kuuleks hea meelega põhjuseid, miks seda ei saaks animeks nimetada? eeldusel, et see on jaapanlas(t)e poolt tehtud ja põhiaudientsiks on jaapanlased.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 17, 2004 15:56    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
mis paralleelide tõmbamisse puutub - kui kuhugi on midagi joonistatud, siis ma ei näe mingit põhjust miks seda joonistust (joonistusi, maale, kritseldusi või mida iganes) ei peaks saama animatsiooniks teha. ja peale seda animeks nimetada. või sa näed mingeid takistusi selles? mingit suuremat jõudu mis keelab ühel jaapanlasel Pablo Picasso maalide tegelased animatsiooni abil "elama" panna?


sinu postituses, ruri, ei maininud sa kordagi jaapanlasi. sa rääkisid animeerimisest ja siis selle animatsiooni animeks "nimetamisest". see oli ainus, millele ma reageerisin, kuna minu arvates ei saa igat suvalist animatsiooni animeks nimetada.
kui eeldada et animaatoriteks on jaapanlased, siis on sellega ju hoopis teine lugu. sinu postitusest ma seda välja ei lugenud.

miks ma siin üldse sõna võtma hakkasin?
sest baka.ee omaloomingut olin ma juba palju varem märganud. mulle see meeldis. mulle meeldis, kuidas eestlased ka midagi teha üritavad - olgu need ponnistused siis head või halvad. mulle meeldis lihtsalt see idee. oleksin ilmselt ka ise midagi tagasihoidlikult üles riputanud jne.

registreerisin ennast lõpuks ära ja avastasin, et omalooming on maha võetud. algselt lihtsalt avaldasin teema kohaselt oma arvamust, et minu arvates tuleks omalooming taastada. häirima hakkas mõndade üleolev ja totaalselt eitav suhtumine. sellest tuli kogu see vaidlus jne.
igatahes sellega, et siin enam mingit omaloomingut olema ei saa leppisin ma juba päris kaua aega tagasi, aga mõned lihtsalt ei jätnud järele ja kiskusid diskusiooni vägisi üles.

minu arvates omaloomingu plussid ja miinused:
+ võimalus näha, kuidas kaasmaalased joonistavad
+ üldine eesti anime kultuuri idee
+ oma tööde kellegi kriitilise pilgu alla pistmine

- fakt, et anonüümsed eestlased võivad olla vägagi vastikud

sellega olen mina lõpetanud ja arvan et võiks igasugused kauneid kunste ja animed segavad arutelud ära lõpetada. :)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ruri
hammustab rrrRRRRRrr


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 1645
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 17, 2004 16:47    Teema: Vasta viitega

kammerer kirjutas:
ruri kirjutas:
mingit suuremat jõudu mis keelab ühel jaapanlasel Pablo Picasso maalide tegelased animatsiooni abil "elama" panna?


sinu postituses, ruri, ei maininud sa kordagi jaapanlasi.

me rääkisime kubistlikust animest, seega ei pidanud kohe vajalikuks korrata, et joonistamisel loomulikult tegu jaapanlastega. aga sellegipoolest panin selle igaksjuhuks lõppu. mis omakorda tõestab, ja kinnitab ka eelnevat arusaama, et loed diagonaalis ja ei saa aru sellest, mida teised oma tekstiga öelda tahavad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 17, 2004 17:05    Teema: Vasta viitega

upsideisi
okei see oli nüüd küll valus möödalask LaLaLaa

minu vabandused ruri
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cored



Liitunud: 6 Juul 2003
Postitusi: 37

PostitusPostitatud: Kolm Jan 05, 2005 13:17    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:
võin öelda, et omaloomingu foorumiga juba tegeletakse. kohe tervenisti kaks plaani. üks peaks valmima enne detsembrit ( kui õnnestub ) ja teine peaks valmima 1. jaanuar 2005 selle esimese puhul pole kindel, kas ta tuleb või ei. tegijad ütlesid, et kõik sõltub ajast. kui ei õnnestu, siis see teine foorum peaks kindlalt ilmuma.
nüüd tuleb oodata. kuna tegu pole lihtsalt default inglise keelse foorumi ülespanekuga, siis peab kannatust varuma. senikaua võiksid moded lubada teha kasvõi ühe teema, kus inimesed saaksid oma pilte üles panna. seegi oleks hea.



Genky: 1. jaanuar 2005 on juba möödas. Kas sa oskad ehk uue tähtaja välja pakkuda? Või on Riiuli tiim juba hoopiski asjale käega löönud?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Jan 05, 2005 14:08    Teema: Vasta viitega

cored kirjutas:
Genky: 1. jaanuar 2005 on juba möödas. Kas sa oskad ehk uue tähtaja välja pakkuda? Või on Riiuli tiim juba hoopiski asjale käega löönud?

ei ole käega löönud, aga meil tekkisid tehnilised probleemid ja see, kes foorumiga tegeleb, on voodis haige. täpset tähtaega i oska öelda veel. vabandan väga.
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
BukonoNugashi



Liitunud: 14 Veeb 2004
Postitusi: 581
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 05, 2005 19:13    Teema: Vasta viitega

Vot sulle siis :P
_________________
Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
hjarg
Post count matters!


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1207
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Veeb 07, 2005 13:57    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:
ei ole käega löönud, aga meil tekkisid tehnilised probleemid ja see, kes foorumiga tegeleb, on voodis haige. täpset tähtaega i oska öelda veel. vabandan väga.


No nüüd on juba veebruar... kaua siis aega läheb veel?
_________________
Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
xin Zeran
Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 556
Asukoht: Kirik

PostitusPostitatud: Esm Veeb 07, 2005 19:07    Teema: Vasta viitega

hjarg kirjutas:
No nüüd on juba veebruar... kaua siis aega läheb veel?
Mis pistmist sull uue omaloominguga on? Tahad ka seal modeks saada? Või on sul hoopiski soov enda teoseid ülesse riputada?
:P
_________________
$> cd /pub
$> more beer

$> man woman
No manual entry for woman
$> exit

Church of Scientology
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
hjarg
Post count matters!


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1207
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Veeb 07, 2005 20:23    Teema: Vasta viitega

xin Zeran kirjutas:
Mis pistmist sull uue omaloominguga on? Tahad ka seal modeks saada? Või on sul hoopiski soov enda teoseid ülesse riputada?
:P


Kuidas oleks kõige lihtsama inimliku uudishimuga? Et mis tuleb, millal tuleb, kas tuleb, milline tuleb jne jne. Jessas, huvi ei või ka tunda, kohe karatakse ninna. :P Tõsi, piisava põhjusega.
_________________
Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
xin Zeran
Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 556
Asukoht: Kirik

PostitusPostitatud: Esm Veeb 07, 2005 21:32    Teema: Vasta viitega

irw
*/me hüppab hammastega hjargile ninna kinni Armas kuri *
Lihtsalt, sinu poolne huvi omaloomingu vastu on minu jaoks liiga ootamatu.
_________________
$> cd /pub
$> more beer

$> man woman
No manual entry for woman
$> exit

Church of Scientology
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
hjarg
Post count matters!


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1207
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Veeb 07, 2005 21:39    Teema: Vasta viitega

xin Zeran kirjutas:
Lihtsalt, sinu poolne huvi omaloomingu vastu on minu jaoks liiga ootamatu.


D'ooh. Kui ma poleks huvi tundnud, siis poleks ma selle kallal ka virisenud. Huvipuudus ja mõtlemine, et see asi on tsipa valesti tehtud, ei ole sünonüümid. Ja siiski, kuidas sellega on?
_________________
Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Veeb 07, 2005 21:50    Teema: Vasta viitega

hjarg kirjutas:
D'ooh. Kui ma poleks huvi tundnud, siis poleks ma selle kallal ka virisenud. Huvipuudus ja mõtlemine, et see asi on tsipa valesti tehtud, ei ole sünonüümid. Ja siiski, kuidas sellega on?

tasa ja targu...nagu ikka. tänan huvitumast.
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
BukonoNugashi



Liitunud: 14 Veeb 2004
Postitusi: 581
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 09, 2005 20:10    Teema: Vasta viitega

Aeglaselt sõuad, kaugele jõuad wink

LaLaLaa
_________________
Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
cored



Liitunud: 6 Juul 2003
Postitusi: 37

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 10, 2005 07:50    Teema: Vasta viitega

BukonoNugashi kirjutas:
Aeglaselt sõuad, kaugele jõuad wink


Riiuli tiimi puhul on pigem aerud paati tõmmatud ja jäädud lootma et vool neid õigese kohta kohale kanab. URRRRRR
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 10, 2005 18:50    Teema: Vasta viitega

cored kirjutas:
BukonoNugashi kirjutas:
Aeglaselt sõuad, kaugele jõuad wink


Riiuli tiimi puhul on pigem aerud paati tõmmatud ja jäädud lootma et vool neid õigese kohta kohale kanab. URRRRRR

esiteks peaks see asi olema "kaua sõuad, kaugele jõuad"
teiseks: kui sul nii kiire on, siis tee ise midagi. meie teeme seda omast vabast ajast, mida kahjuks ei ole palju.
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hjarg
Post count matters!


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1207
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 10, 2005 20:42    Teema: Vasta viitega

Kolm on kohtu seadus, eks :P

Tegelikult on see "Tasa sõuad, kaugele jõuad"
_________________
Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: