Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Specter

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 22:27 Teema:
|
|
|
Lahkujate (sealhulgas ka kõhklevate) hulk on vaja välja selgitada selleks, et lõpuks oleks olemas statistiline tõestus Hjargi mõjuvõimust laiematele rahvamassidele ja ta võiks rahuliku südamega jätkata maailmavallutamisplaanide teostamist.
btw - millised on hetkel uurimistulemused? _________________ : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidy
|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 19:05 Teema:
|
|
|
Mis me ikka siin vaidleme, ega kõrgemate jõudude vastu ei saa...
*paneb vaikselt mängima 'salatoimikute' muusika*
Vahva topic mõttetust teemast. Sest et long live the Hjarg and Long live the iivilness! etc... |
|
Tagasi üles |
|
 |
udimon

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 22:36 Teema: specule vastuseks
|
|
|
... tulihingelisest diskussioonist on selgunud seda, et hjargi mölisemisvõime on tõsiselt suur, isegi antud topicu juures peab antud isend ikkagi sõna võtma ja mitte vakka olema. laias laastus ühinevad arvamused üheks tervikuks (induktiivne järeldamine, specu) ehk siis - hjarg möliseb tõesti palju (kvantitatiivselt, kuigi kvaliteet ei kannatagi niiväga mõnikord), mõnede jauks vähem ja mõnede jauks rohkem ning mõningatele läheb viimatinimetet isend vägagi korda, seda nii positiivses kui neutraalses mõttes
olgem isiklikud edasi  _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 23:15 Teema:
|
|
|
tal on vist lõug alati liimist lahti et plärab |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidy
|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 19:03 Teema:
|
|
|
hitsume kirjutas: | tal on vist lõug alati liimist lahti et plärab |
*hehe*
lollpäädeks ma nüüd küll kedagi nimetama ei hakka.
aga.
elagu vaimukused! |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Laup Dets 18, 2004 09:20 Teema:
|
|
|
no minuarust võib inimene ju palju rääkida seni kui ta mõtetult ei hakka ja siiamaani on ta jutus alati iva saas olnud, niiet muretsemiseks pole põhjust  |
|
Tagasi üles |
|
 |
riti

|
Postitatud: Esm Dets 20, 2004 00:28 Teema:
|
|
|
Vastupidiselt bakast lahkuda tahtjatele võin öelda, et mina sattusin siia ilmselt just hjargi tõttu. Mingi anime kohta informatsiooni otsides ning foorumit sirvides, jäid silma hjargi postitused. Mõtlesin siis veel, et näe, kõik ei kirjutagi stiilis: "anime on lahe" või siis"anime multikad on jumalast ägedad" (vabandust, olin siis ainult paar korda nendes foorumites käinud, jäi selline mulje) Nüüdseks olen oma pool aastat regulaarselt foorumit sirvinud (aga registreerusin alles hiljuti) |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Esm Dets 20, 2004 13:48 Teema:
|
|
|
Kas teile tundub ka et foorum on täis lolle lapsi ?
Ühel õigel foorumil peabki olema karmikäeline järelvaataja nagu hjarg seda on. Keegi peab ju sellel "Sailormoon on kawaiii" värgil silma peal hoidma ja õrnahingelised võiksid oma jutu üle teinekord järele mõelda, mitte lihtsalt solvuda ja targad õpetussõnad mölisemiseks titulleerida... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elizabeth
|
Postitatud: Nelj Dets 23, 2004 02:50 Teema:
|
|
|
Kimiko told me there is no sky in Tokyo. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Apr 13, 2005 22:24 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | "Sailormoon on kawaiii" |
Mida sa sellega mõtled?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Apr 13, 2005 23:00 Teema:
|
|
|
Star kirjutas: | Mida sa sellega mõtled?  |
Elementaarne, Watson. Kuigi ma pole mõtetelugeja, usun ma, et herr Uplingil oli oma jutus järgmine iva:
Väited teemal "Sailormoon on kawaii" või "anime on lahe" või "Yu-gi-Oh" r0x1b täiega" või "DBZ on parim" jne jne paistavad tegelikult silma asjatundmatusega või vähemalt puuduliku eneseväljendusoskusega.
Ütleme nii, et eelpooltoodutel on kõigil ühine omadus. On olemas kui lause esimene pool ehk siis väide, kuid on puudu teine pool ehk seletus. Et kusagil teemas / topicus tühja koha pealt ilmunud väidet "Sailormoon jne jne" tõsiselt võtta, peaks see välja nägema tegelikult nii: "Sailormoon on kawaii, sest (järgneb postitaja seletus, miks Sailormoon tegelikult kawaii on". Kui sa lihtsalt teatad, et tegemist on kawaii asjaga, jättes isegi mainimata selle, miks kuradi pärast ta kawaii on, läheb sinu arvamus prügikasti.
Mina võin öelda näiteks "Minu kass on kawaii" ja selles on mul 100% õigus. Kuid samas, teile ei ütle see midagi, sest kellelgi pole õrnemat aimugi, milline mu kass on. (peale selle, et ta kawaii on, loomulikult ) Kui ma väidaksin, et "Mul on hästi kawaii kass. Selline süsimust, sakris karvade ja suurte kollaste silmadega. Lisaks armastab ta üle kõige sulle kõige ebasobivamal ajal sülle ronida ja pai nõuda" jne jne, siis on jutt arusaadavam, eks?
Nüüd teine osa herr Uplingi jutust- ehk siis, miks kasutada sarnase jutu näitena just "Sailormooni"?. Väga lihtsal põhjusel- on teatud animed nagu eelpoolmainitud, mis lihstalt kipuvad selliseid kawaii-väiteid esile tooma. Või vähemalt märgatavalt tihedamini kui näiteks "Ghost in the Shell". Mina oleks küll näitena DBZ-i kasutanud, kuid ka Sailormoon ajab asja ära.
Loodan, et see teksti oli hariv lugeda,
hjarg, krooniline hjargi mölisemise teemas möliseja _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Nelj Apr 14, 2005 00:11 Teema:
|
|
|
Muudan oma arvamuse kasutaja hijarg-gi üle, ta möliseb tõesti liiga palju.
A vahest on ka naljakas lugeda ja imestada kui palju aega mõnel ikka on.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Apr 14, 2005 09:00 Teema:
|
|
|
tõsi küll, hjargil on loomulik anne möliseda. mingil põhjusel jättab ta, vähemalt mulle, sellise sooja sise tunde, et ta oleks mingi baka maskoti sarnane tegelane.
ja hjargi analüüsiv postitus, teemal "Sailormoon on kawaii" väärib hinnet viite. tubli, istu.
MÄRKUS GENKYLE: järgmine kord kui sa mu läpaka taga bakat külastad, logi pärast vlja ka  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
udimon

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 18:52 Teema:
|
|
|
ja me oleme jälle alguses tagasi hjargi mölisemisega jah  _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 21:18 Teema:
|
|
|
Öeldakse, et aeg kordub ... _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alciz

|
Postitatud: Esm Apr 18, 2005 21:03 Teema: Kas?
|
|
|
Kas siis Jõuluvana Ei ole olemas?
Vanasti anti ikka sõekivi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 18:19 Teema:
|
|
|
Ohh, mis teema!
Teeme teema jälle teemaks .)
Hjarg ei mölise, ta aeg-ajalt hoopis mõurab. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 18:35 Teema:
|
|
|
Kes on see "Hjarg" kellest te räägite ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 23:05 Teema:
|
|
|
Lol... 2 aasta taguseid teemasid siis vaja uuesti aktiivseteks teha .
Mulle isiklikult ei tundu, et Hjarg liialdaks siin foorumis millegiga. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Takama

|
Postitatud: Laup Märts 10, 2007 23:55 Teema:
|
|
|
Mulle ütles ka Hjarg et ma joonistada ei oska! ma sulle veel näitan!Kuid ausald öeldes Who the f*** cares mida ta ütleb!Netis võivad kõik ju puhuda igat möga, ütleksin et sellised võivad olla arvuti taga mingid oma arust kõvad tegijad kuid kui nendega näost näkku rääkida siis on asi vastupidine siis pole mingit hüplemist!Ega jah kui siin maailmas lolle poleks ega siis targad välja ei paistaks! Tervitustega -Takama- _________________ When I shall not Become a God I shall become a Devil
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|