Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 03:56 Teema:
|
|
|
ajaraiskamine pigem.
kui teemast rääkida sis mingi et lükkan kokku mingi exceli tabeli kus mu anime ilusti üles loetud. hoiatan ette CD peal enam midagi ei ole, ainult dvd või kõvaketas _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 10:37 Teema:
|
|
|
hitsume kirjutas: | Tead mees ära mölise. GET A LIFE muidu sa siin ju ei istuks ja ei käiks kõikidele närvidele. Pea üks kord oma lõuad.
Meeldetuletus sa käid närvidele... ja seda mitte ainult minule.
aga no jah hoian vast selle teema RP13 all |
Noh, ma ei tea, kuidas teised arvavad, aga ma ei kurvasta enam sugugi, et kasutaja hitsume kokkutulekule ei jõua. Ei midagi isiklikku, loomulikult, etc. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 13:26 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Tead mees ära mölise. GET A LIFE muidu sa siin ju ei istuks ja ei käiks kõikidele närvidele. Pea üks kord oma lõuad.
See näitab mu arust ainult kasutaja hitsume vaimset piiratust, kui ta sellisel ajal milles me elame, ei suuda leida viisi anime hankimiseks kas raha või ilma eest.
hjargi ülesanne modena on hoida foorum piraviidetest ilusti puhas, ja ta ei saa teha ühtegi konkreetset viidet mõningate programmide suunas. Siis pole ka imestada, et ta kergelt frustreerub, kui hitsume-sugused noored põmmpead siin röökima kukuvad, et kättesaadavus on sitt... ausõna, leia ISE püssinühkimise kõrvalt veidi aega ja avasta, et elame infoühiskonnas, eksju? Teised ei pea sulle midagi selgeks tegema, kui sa ise käituda ei oska  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2004 15:54 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Tsiteerin:: | Tead mees ära mölise. GET A LIFE muidu sa siin ju ei istuks ja ei käiks kõikidele närvidele. Pea üks kord oma lõuad.
See näitab mu arust ainult kasutaja hitsume vaimset piiratust, kui ta sellisel ajal milles me elame, ei suuda leida viisi anime hankimiseks kas raha või ilma eest.
hjargi ülesanne modena on hoida foorum piraviidetest ilusti puhas, ja ta ei saa teha ühtegi konkreetset viidet mõningate programmide suunas. Siis pole ka imestada, et ta kergelt frustreerub, kui hitsume-sugused noored põmmpead siin röökima kukuvad, et kättesaadavus on sitt... ausõna, leia ISE püssinühkimise kõrvalt veidi aega ja avasta, et elame infoühiskonnas, eksju? Teised ei pea sulle midagi selgeks tegema, kui sa ise käituda ei oska  |
Njah mida oskan öelda. minu hobid ple apsull sinu asi...
hankida suudan ma kah seda omale.
põmmpea ma ple ja fuck you all. ok?
mida ma vajan kätte saamise suhtes, siis seda ma ka saan. kui ma leian et anime pakkumised teatavatel lehekülgedel on liiga kallis siis palun...
kuid eelnevalt vaadeldes ja ehk ka mõttega lugedes jõuab ehk ka kõige debiilsemale isikule kohale et hinna suhtes ei rääkinud ma endast.
Tõsiselt pange ennast põlema.
Selliste saitide probleem ongi see et kasutajaid on vähe, kedagi ei kutsutagi eriti siia juurde, reklaam puudub ect.
i mean come on. kõik mida räägitakse võetakse kõige otsesemal teed isiklikult.
Ja ei aitähh mingit fucked up bänni mul tõesti ple vaja sest sellisele abikale ja haigele lehele ma küll ei kavatse oma nägu näidata. parem mulle, parem teile.
Üpris mõtetu site kus keegi oma otsest arvamust avaldada ei saa ja mode möliseb liiga palju. Kui teil elus pasalt läheb palun laske see välja.
worms
head aega
haiged vennad
vot see oli nüüd põnnpäisus |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2004 15:57 Teema:
|
|
|
Head aega!
Hüvastijätukingiks saad siiski endale ka bänni. Võta seda kui viimast lugupidamisavaldust su suurepärasele eneseväljendusoskusele ja peenele viisakustundele. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2004 16:04 Teema:
|
|
|
hitsume kirjutas: | Tead mees ära mölise. GET A LIFE muidu sa siin ju ei istuks ja ei käiks kõikidele närvidele. Pea üks kord oma lõuad. Meeldetuletus sa käid närvidele... ja seda mitte ainult minule. |
hitsume kirjutas: | i mean come on. kõik mida räägitakse võetakse kõige otsesemal teed isiklikult. |
Jah, tõesti nõme koht, kus ei saa inimestele kõike eeltsiteeritut vastu vahtimist paisata, ilma et seda isiklikult võetaks. Me kõik peaksime häbenema. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2004 17:26 Teema:
|
|
|
hitsume kirjutas: | i mean come on. kõik mida räägitakse võetakse kõige otsesemal teed isiklikult. |
lihtsalt järelkajana lisaks, et tüübile meeldib vist kõiges ainult teisi süüdistada, kuna isiklikult hakkas võtma tema oma "mölisemise" kommentaariga.
ja sihukest pole siia tõesti vaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2005 00:18 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Ehk siis: I smell a ban coming |
haige |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2005 16:41 Teema:
|
|
|
Huvitav kust sellised inimesed tulevad...
Mis neid selliseks võiks küll muuta... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Teis Jan 04, 2005 18:46 Teema:
|
|
|
noh yks põhjus võib kindlasti olla, et nad pole kriitikaga varem kokkupuutunud |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2005 01:15 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Huvitav kust sellised inimesed tulevad...
Mis neid selliseks võiks küll muuta... |
ma arvangi kusjuures et see on endeemiline probleem
peaks eestimaa erinevate paikade inimeste iseloumust ja käitumisharjumustest kokkuvõtte tegema:P ja erandid kinnitaksid reeglit |
|
Tagasi üles |
|
 |
|