Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chan_chen

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 00:54 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Chan_chen kirjutas: | Ajaa siis on veel Fullmoon Wo Sagashite endingud lahedad, hmm esimese endingu nime mai tea aga teine on Myself  |
Esimene on "New Future", kolmas on "Eternal Snow" ja neljas "Love Chronicle", kõigi esitajaks on Changin' My Life' |
emm esitajat ma teadsin aga jh domo arigato teiste laulude eest^^
*asub nyyd laule ocima ja tõmbama* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 16:37 Teema:
|
|
|
Spirited away- Itsumo Nando Demo on mõnus lugu.
Gundamite op'id ja en'id meeldivad ka jubedalt.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Reede Dets 10, 2004 11:17 Teema:
|
|
|
jubedalt on meeldinud mulle Yuki Kajiura lood. Eriti Hack Sign omad (The world, fake wings, key of the twiight, in the land of twilight).
Samuti Midori No Hibi lõpulugu.
Niisiis Chrno Crusade OP (Minami Kuribayashi - Tsubasa Wa Pleasure Line)
Fullmetal Alchemist ending lood on alati head olnud, Ayumi Hamasaki oma oli parim. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Joanna

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 15:06 Teema:
|
|
|
Ilmselt teen hardcore-anime fännide ees nüüd margi põhjalikult täis, aga mul on arvutis üks selline lugu, mis kannab nime "Noir - Ending Theme". Arvan, et ju see siis sellest Noiri seriaalist pärit on (ise pole näinud kahjuks). See on mul pidevalt klappides kõlamas.  _________________ Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 16:43 Teema:
|
|
|
Joanna kirjutas: | Ilmselt teen hardcore-anime fännide ees nüüd margi põhjalikult täis, aga mul on arvutis üks selline lugu, mis kannab nime "Noir - Ending Theme". Arvan, et ju see siis sellest Noiri seriaalist pärit on (ise pole näinud kahjuks). See on mul pidevalt klappides kõlamas. |
Vahva kokkusattumus, kuulasin seda lugu eile just. Artistiks on Akino Arai ja loo nimi on "Kirei na Kanjou". Kel vähegi jaksu, see hankigu ka tema albumeid, need on tõesti ilusad. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Joanna

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 19:46 Teema:
|
|
|
Huvitav... Teate, ma annaks ühe suure naeratuse inimesele, kes mulle selle laulu sõnad annaks (soovitavalt ikka siis ladina tähestikku ümberpanduda). Ma ei saa lihtsalt, sõltuvus. _________________ Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
Viimati muutis seda Joanna (Püh Dets 12, 2004 20:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Joanna

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 20:23 Teema:
|
|
|
Kui piinlik viga
Aga muidu - tänud, babe!
Sealt saidilt leidsin veel ühe väga armsa laulu sõnad: Oh My Goddessi "Ending theme".  _________________ Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|