Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Joanna

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 13:31 Teema: Kas olete oma välimust muutnud?
|
|
|
Kas olete peale animega lähemalt tuvumist oma välimust muutnud? Soengut, riideid...? Enda kohta võin öelda, et soeng on küll nagu mõnest anime filmi lolital - kaks hobusesaba ja lopsakas tukk. Plisseeritud seelikutest ärme üldse räägimegi  _________________ Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 14:04 Teema:
|
|
|
Vabanda mu ignorantsi, aga mida tähendab plisseeritud? ._.
Minu välimuseks on jäänud enam-vähem sama nerd casual, raske on idenfitseerida end animefiilina läbi riietuse ilma et väljanägemine absurdseks muutub (minu arust). Aga kõnemaneer ja sõnavara on kindlasti rikastunud erinevate obskuursuste võrra (animukawaiiii). _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ran-chan

Liitunud: 1 Aug 2004 Postitusi: 116 Asukoht: Kusagil oma maailmas^-^'
|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 14:14 Teema:
|
|
|
Sihilikult pole ma tegelikult midagi enda välimuses muutnud. Kuid sõnavara on suurenenud ja kasutan tihtipeale jaapanikeelseid väljendeid Tegelt sõbranna väidab et näen välja nagu Chise Saishuu heiki kanojost kuna mul umbes taoline soeng ja kalduvus pidevalt vabandada  _________________ You hate me for the things I haven't done,
And all your feelings for me are gone..
Beat me up, take away the pain,
Do not stop, soothe me again...
Knock me down, take away the pain,
Heal my wounds, soothe me again...
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Joanna

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 14:39 Teema:
|
|
|
Plisseeritud seelik on selline koolitüdruku seelik, teravad voldid sees  _________________ Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 14:58 Teema:
|
|
|
On küll muutunud aga mitte anime tõttu... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 15:16 Teema:
|
|
|
Hmm...kohati käitun nagu mõnes animes Teen lolle grimasse või jäljendan kedagi. Mõnda üksikut sõna kasutan kah. Välimuses midagi ngu muutunud pole....veel _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 16:48 Teema:
|
|
|
Aga mul on üks särk, mida ma vist ilma animelike välitegurite mõjuta ei kannaks:
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 20:31 Teema:
|
|
|
eelmine suvi käisin ma küll ilusasti koolitüdruku riietes ringi... seelik oli aga 14-aastasele mõeldud ja lühike-lühike
aga drastilisemad asjad, mida ma oma välimusega olen teinud, ei ole küll animega seotud.
proovisin kord oma imeilusaid musti juukseid punaseks värvida (halb), blondeerisin ja värvisin endale kaks valge-hõbedast salku meelekohta (hea), ajasin juuksed maha ja raseerisin korrapäraselt, noh, nii iga paari nädala tagant, kulmu sisse võltsarmi
võiks öelda et huvi anime vastu ei ole mu välimust eriti mõjutanud, pigem mu punkarikalduvustega periood, tõsine arvutifriiklus, kerge militartistlik huvi ja veealuste vesinikpommikatsetuste fetish
ahjaa. plisseeritud seelik on selline, nagu koolitüdruku seljas (seda küll harva :wink: ) näha võib |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 20:37 Teema:
|
|
|
ichi kirjutas: | eelmine suvi käisin ma küll ilusasti koolitüdruku riietes ringi... seelik oli aga 14-aastasele mõeldud ja lühike-lühike
|
Pilte! Pilte! Pilte!  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 22:17 Teema:
|
|
|
ei ole.
pigem on see mind laisemaks teinud ja ma ei viitsi niiväga enam juuksurisse kõmpida.sellest ka äärmiselt kohev karvkate (peas) xD
kõnemaneeri ei viitsi ma ka muuta.jaapanikeelseid väljendeid ei kasuta.ikka sama lodevas stiilis olev eesti keel... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 23:58 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: |
Pilte! Pilte! Pilte!  |
POLE!
järgmine suvi ehk tekivad mõned  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 00:37 Teema:
|
|
|
ichi kirjutas: | POLE!  |
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 09:21 Teema:
|
|
|
Thats one big crying cat :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 22:16 Teema:
|
|
|
hiehiehie....mind on kõvasti muutnud..eriti välimus.
püüan ikka animelikult riides käia, kasutada Jaapani keelseid väljendeid(okei see ei kuulu välimuse alla), soeng on ka pea iganädal erinev(blondist mustani, poisipeast pikkade juusteni on ära proovitud)...olenevalt tujust.
Kuigi hommikuti umbes 11'ni meenutan ma rohkem zombit kuna vahin liiga palju animesid, eriti öösiti(siis on ju hea vaadata, keegi ei sega sind)
Kuigi (ma ei tea miks) ma tahan alati anime meessoost tegelasi meenutada..nad lihtsalt on ägedamad...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bliz

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 15:19 Teema:
|
|
|
ma arvan et minu välismus pole muutunud seoses animega, kuid olen selle üle natuke mõelnud küll, vaatab, peaks mõningaid katsetused tegema  _________________ schkucke |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 15:31 Teema:
|
|
|
nu ma käisin küll pügalas, aga mitte anime pärast, kuigi anime koolivormide järgi olen küll ikkaveel hull! kuigi ei ole endal  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 18:40 Teema:
|
|
|
ehhh...mulle ka hakkasid meeldima sellised jaapani plikade koolivormid....koguni suvel tatsasin sinise-musta ruudulise seelikuga ja lipsuga ringi...(ja vahepeal ka hiljuti koolis)
ja ma kardan et selle vaimustuse ma saingi animest...  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 23:25 Teema:
|
|
|
Noh...vanasti olid igasugused kleidikesed ja seelikud ja asjad minu lemmikud riideesemed.
Nüüd üritan aga nii vähe kui võimalik naise moodi välja näha. Paljud väidavad, et olrn nagu punkar...erm...yeah right!
Soeng on mul ka muutunud. Juuksed oleks nagu pikad aga nagu ei oleks ka, aga see ei ole tegelt anime tõttu vaid rohkem mõjutasid mind Shinya ja Toshiya Dirust ja Meevster...
...midagi roosat ma enam mitte mingil juhul selga ei pane!
Käitumine on ka nac erinev. Olen kinnisemaks muutunud ja noh....minuga normaalselt juttu ajada on sama hästi kui võimatu. Ma tahaks ollaselline rõõmsameelne inimene, aga väga raske on oma iseloomu muuta. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chan_chen

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 23:34 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: |
Käitumine on ka nac erinev. Olen kinnisemaks muutunud ja noh....minuga normaalselt juttu ajada on sama hästi kui võimatu. |
emm minu arust saab sinuga küll vägagi hästi normaalset juttu ajada:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 23:42 Teema:
|
|
|
nujah üks asi on kirjavahetus interneti teel, teine aga rääkida otse teinetese silma vahtides. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|