Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
udimon

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 16:33 Teema: Kas teile tundub kaa et hjarg möliseb liiga palju!?
|
|
|
... mulle igatahes tundub küll et möliseb, ja mitte vähe
(tervitusi muidugi kaa, ja soovilooks "Piina mind hellalt")  _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired
Viimati muutis seda udimon (Laup Dets 11, 2004 16:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 16:37 Teema:
|
|
|
Mhmh, ma olen ka tähele pannud, et rajakas muud ei teegi kui möliseb.... Kas me sellist bakat tahtsimegi??? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 16:44 Teema:
|
|
|
just sellist hjargi me tahtsimegi
ega sis ilmasjata pole ühes kohas kirjas "siiralt iivil" _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 17:04 Teema:
|
|
|
sekundeerin. möiseb jah kuidagi üle keskimise  |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 17:10 Teema:
|
|
|
nõustun enamusega :p talle peaks vitsa andma  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 17:31 Teema:
|
|
|
xin Zeran kirjutas: | nõustun enamusega :p talle peaks vitsa andma  |
jah...jõuluvana tuleb siis hjargi juurde...ja kui hjarg käed ette sirutab, lootes kingitust saada....saab hoopis vitsa...
Kuigi tegelikult peaxin mainima, et selline pidev mölisemine (nii hjargi kui ka teiste poolt) teebki baka lahedax...et tänu sellele ei ole foorum ühekülgne...et alati saab siin lugedes omaette itsitada (või siis kiruda, kui nende kriitika sinu enda pihta käib)  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 17:37 Teema:
|
|
|
mulle ei meeldi kui inimesed mölisevad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 18:11 Teema:
|
|
|
ShadowofGoth kirjutas: | mulle ei meeldi kui inimesed mölisevad  |
hmmm...ma olen just mõelnud, et maailm olex suht jube koht pigem siis kui ää jätta kõik need mölisemised...kirumised...niisama jutud...
sest see tähendax seda, et inimesed rääkiksid siis vaid päeva jooksul mingi 10 min...(kuskilt lugesin et inimene räägib päeva jookul 99 % asjadest, mis pole vajalikud...) ja siis peakisme kõik vaikuses piinlema (mitte et vaikus halb olex...mõnikord on see lausa vajalik...aa liiga palju vaikust on ka masendav) _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ran-chan

Liitunud: 1 Aug 2004 Postitusi: 116 Asukoht: Kusagil oma maailmas^-^'
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 18:15 Teema:
|
|
|
Ta võib ju palju rääkida aga ega see tähenda, et ta halb on Pigem on vahest naljakas kui inimesed liiga palju räägivad  _________________ You hate me for the things I haven't done,
And all your feelings for me are gone..
Beat me up, take away the pain,
Do not stop, soothe me again...
Knock me down, take away the pain,
Heal my wounds, soothe me again...
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 19:21 Teema:
|
|
|
Minule igatahes meeldib lugeda mida ta kirjutab...alati saab nac naerda. Ja ma ei kutsuks seda mölisemiseks. Pigem on see vigade parandamine ja/või soov aru saada miks keegi millestki just niimoodi arvab nagu ta kusagile postitanud on. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 19:43 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Minule igatahes meeldib lugeda mida ta kirjutab...alati saab nac naerda. Ja ma ei kutsuks seda mölisemiseks. Pigem on see vigade parandamine ja/või soov aru saada miks keegi millestki just niimoodi arvab nagu ta kusagile postitanud on. |
miks sulle teiste üle naerda meeldib? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Niora

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 20:01 Teema:
|
|
|
ma arvan, et see ei ole mitte teiste üle naermine, vaid teistega kaasa naermine. Ja siis veel, et see teema on üsna mõttetu. _________________ *to be continued* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 20:03 Teema:
|
|
|
Nõustun Nioraga _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 20:26 Teema:
|
|
|
Niora kirjutas: | ma arvan, et see ei ole mitte teiste üle naermine, vaid teistega kaasa naermine. Ja siis veel, et see teema on üsna mõttetu. |
Hjarg on siin nii mõnegi vastu väga jäme ja kui keegi naerab selle peale mida hjarg ütles, siis ta mitte ei naera koos teistega, vaid naerab selle üle keda solvati |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 20:36 Teema:
|
|
|
Ei mäleta küll, et ta oleks kedagi solvanud... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 21:05 Teema:
|
|
|
haige
kas te ei leia et liigne tsensuur kaotab asjast kogu lõbu
põhiline on üksteistele vastu rääkimine ja manitsemine.
minu arvates võiksite te asja nii jätta nagu ta on, muidu lõpuks ainus mille üle te siinsetes foorumites arutate on üksteise käitumine |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 21:32 Teema:
|
|
|
hjarg on lahe *. Kes nii ei arva, kasvatgu endale paksem nahk : )
* See ei tähenda aga seda, et ma temaga iga asja suhtes ühel meelel olen, hehe. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 22:22 Teema:
|
|
|
ShadowofGoth, minuga tegelemisel tuleb abiks elementaarsegi huumorimeele olemasolu. Nii vähemalt hääled mu peas ütlevad...
PS! Tõesti, vaadake rajakat! Möliseb inimeste kallal isegi teemas, mis räägib sellest, et ta möliseb liig palju! Vitsa!!! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 22:28 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | ShadowofGoth, minuga tegelemisel tuleb abiks elementaarsegi huumorimeele olemasolu. Nii vähemalt hääled mu peas ütlevad... |
Sina tegid minuga esimesena tegemist, mina lihtsalt avaldasdin oma arvamust. Ja ausalt, tänu sellele, et elu on raske puudub mul igasugune huumorimeel. Inimesed võiksid arvestada sellega, et on ka inimesi kellel puudub igasugune huumori meel |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Dets 11, 2004 22:40 Teema:
|
|
|
ShadowofGoth kirjutas: | Sina tegid minuga esimesena tegemist, mina lihtsalt avaldasdin oma arvamust. Ja ausalt, tänu sellele, et elu on raske puudub mul igasugune huumorimeel. Inimesed võiksid arvestada sellega, et on ka inimesi kellel puudub igasugune huumori meel |
baka.ee on üldtuntud kasutajasõbraliku portaalina ning ühe kasutaja probleem on kogu kommuuni probleem. Kuna asi nii jätkuda ei saa ning kasutajate soovidele tuleb vastu tulla, otsustasid adminnid edaspidi kõiki vähegi humoorikad kasutajad hoiatustega manitseda ning vajaduse korral ka rangemaid meetmeid rakendada.
baka.ee juhtkond soovib tänada ShadowofGoth'i selle tähtsa valupunkti väljatoomise eest.
edit: Mitme kaebekirja tõttu viidi läbi kolmetunnine brainstorm baka.ee peakorteris ning leiti siiski teatud kompromiss, mis lubaks pehme humoorisoonega kasutajatel siiski meie seltsis edasi viibida. Kas kasutaja ShadowofGoth oleks huvitatud alamtiitlist enda nimele, mis viitaks huumorisoone puudumisele? Säärane identifitseeriv lisatiitel (mida on üsna kerge näha) aitaks kasutajatel identifitseerida puuduva huumorisoonega inimesi ning väldiks potentsiaalseid tapatalgusid kasutajate vahel. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|