Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
rika

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2004 18:25 Teema: naised kassikostyymis...
|
|
|
teate RTL2 peal oli kunagi selline anime, kus kolm naisukest (nad olid vist noored tydrukud v neiud v midagi sellist...ja õed ka vist takka otsa) panid endale selga sellised mustad v tumesinised kostyymid ja käisid vargil. v midagi sellist...kas keegi mäletab? igatahes mis selle nimi oli? ja mis teie sellest arvasite? oli meeldejääv? ma näitax ähmaselt isegi midagi mäletan...haruldane... et teie muljed  _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V-QuB

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2004 19:24 Teema:
|
|
|
Oo jaa jaa ... Ainult see on mul kuidagi uduselt meeles...See oli ka esimene anime, kus ma nägin kuidas tegelased suudlevad  _________________ "When Machines Learn to Feel
Who Decides What is Human" |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2004 20:53 Teema:
|
|
|
Katzenauge oli saksakeelne nimi. inglise keelsena siis Cats Eye.
infot aadressil http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=cat%27s&do.search.x=0&do.search.y=0
mul kusagil videol isegi vist üks osa veel alles. vaatasin seda meeleldi. vahepeal on tunne, et võiks jälle näha. suurt midagi ei mäleta kahjuks.
ahjaa...ma kunagi lindistasin telekalt tulevad anime/multika laguslauld diktofiniga kassetile. see on ka seal olemas ^.^
( märkus endale: kunagi ei lindista ma enam diktofoniga telekast. selleks pole piisavalt vaikust majas x__x ) _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
treasure

|
Postitatud: Teis Nov 09, 2004 10:40 Teema:
|
|
|
Mina jälle mäletan, et Cat's Eye animes nägin ma esimest korda elus fanserviceit.... aah, nostalgia : )
Tegelikult on seda hiljuti ka fansubbima hakatud, Animesukis on esimesed seitse osa kättesaadavad. Kahjuks pole ise muu anime kõrvalt veel tõmmata jõudnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Nov 09, 2004 16:25 Teema:
|
|
|
Jaa, nostalgia, üsna hiljuti näitas seda ka Tele 5 pealt. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
rika

|
Postitatud: Teis Nov 09, 2004 23:04 Teema:
|
|
|
hei tänud teile rahvas!! mulle hakkab nyyd ka meenuma...see oli tõesti tore asi..ma arvan, et ma tõmban nyyd kenasti endale paar osa alla   _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 15:59 Teema:
|
|
|
Ma ütlen otse ära, et kunagi ammu tundus see palju parem ja huvitavam kui nüüd vaadates.
Ärge rikkuge oma mälestusi _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 17:20 Teema:
|
|
|
Sardokaur kirjutas: | Ma ütlen otse ära, et kunagi ammu tundus see palju parem ja huvitavam kui nüüd vaadates.
Ärge rikkuge oma mälestusi |
kusjuures see on tõsi. ma rikkusin juba ära mälestused ühest animest mis kunagi tundus super. krt...hetkel ei tule mulle anime nimi meelde 0.o _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
rika

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 12:00 Teema:
|
|
|
võibolla tõesti...ja kui ma nyyd ka vaatan neid pilte isegi, tundub et mulle see joonistusstiil ei istu. vanasti ma sellest aru kindalsti ei saanud. võibolla et siis vaatan yhe v paar osa...v ka mitte  _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
 |
MeGaMe
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 22:59 Teema:
|
|
|
ohhoo.. see anime tuletab kohe vanu aegu meelde (kuigi varem ma ei teadnud, et seda kutsutakse animeks). Sai seda kogu aeg vaadatud RTL2'e pealt.. ilusad figuurid olid  _________________ b00n? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|