Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 21:02 Teema: Kes killis omaloomingu???
|
|
|
Ei näe teist enam...
Kes tappis?
Ja kui tapeti permanentselt, siis palun tapjalt euloogiat/matusekõne...
Ma loodan et siin foorumis ei käi need asjad nii vaikselt ja salaja nagu Lihulas ühe kivimürakaga  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 21:05 Teema:
|
|
|
Kallis erick, kõne on ju siin. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 21:18 Teema:
|
|
|
Suured tänud, Vabarnamees, lugu nüüdsest palju selgem.
Näed, ei käi 2 päeva foorumis, ja juba toimuvad niivõrd drastilised muudatused
Aga pean siinkohal samuti protestima sulgemise vastu. Vaidlema ei hakka, aga teen oma seisukoha teatavaks.
Ühtlasi loon uue bakasmi: Kus Mr. Cinnamon ees, seal killud taga.
Ei jõudnud ise seda vastuolulist teemat lugedagi, ent võin kihla vedada, et kui tema poleks hakanud liig julgelt-ülbelt oma arvamusi välja pritsima, oleks meil omalooming alles. Noored on lihtsalt noored, kes teinekord ei tea paremini, aga minu andmete põhjal on Kaneel juba 18 eluaasta künnise ületanud, ning seega peaks juba mõistus peas olema, ja võime oma keel õigel hetkel hammaste taga hoida.
Kui olen millestki valesti aru saanud, parandage. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mr Cinnamon

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 147 Asukoht: Uchuu Senkan Yamato!
|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 21:47 Teema:
|
|
|
Ma ei või veel valimas käia. _________________
Avatar tehtud Mr Cinnamoni poolt, suured tänud talle.
I was a VIP at a Trance party! |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 13:32 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: |
Ei jõudnud ise seda vastuolulist teemat lugedagi, ent võin kihla vedada, et kui tema poleks hakanud liig julgelt-ülbelt oma arvamusi välja pritsima, oleks meil omalooming alles. Noored on lihtsalt noored, kes teinekord ei tea paremini, aga minu andmete põhjal on Kaneel juba 18 eluaasta künnise ületanud, ning seega peaks juba mõistus peas olema, ja võime oma keel õigel hetkel hammaste taga hoida.
Kui olen millestki valesti aru saanud, parandage. |
Nohh, omalooming oleks ajutiselt kauem püsinud. Meil oli mõte see lõplikult sulgeda siis, kui baka2 valmis saab. Nii et noored ei hävitanud omaloomingut, nad tõid selle hävingu vaid tsipake lähemale. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2004 00:37 Teema:
|
|
|
Mr. Cinnamon wrote:
Tsiteerin:: | Ma ei või veel valimas käia. |
......ja Eesti Vabariik tundub korraga palju parem koht elamiseks
Hüva teed minna sul igatahes...
As a personal favour: Ole hea, ära enne tagasi tule, kui oled 18 aastat täis ja omad täielikku kontrolli oma väljendusviisi üle. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
t30
|
Postitatud: Teis Nov 23, 2004 20:46 Teema:
|
|
|
mul tekkis omal mõte et võiks oma saidi teha kuhu võiks pilte üles riputada. _________________ The one who owns a minigun
fears not! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Teis Nov 23, 2004 20:50 Teema:
|
|
|
Nu me võime ju oma-algatuslikult omaloomingu tagasi kutsuda |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Kolm Nov 24, 2004 08:57 Teema:
|
|
|
ShadowofGoth kirjutas: | Nu me võime ju oma-algatuslikult omaloomingu tagasi kutsuda |
irw.. sul on vist miskit kahe silma vahele jäänud siia ei tule omaloomingut tagasi, aga palun.. tee foorus ja sinna omalooming.. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Kolm Nov 24, 2004 14:56 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | ShadowofGoth kirjutas: | Nu me võime ju oma-algatuslikult omaloomingu tagasi kutsuda |
irw.. sul on vist miskit kahe silma vahele jäänud siia ei tule omaloomingut tagasi, aga palun.. tee foorus ja sinna omalooming.. |
nu mu vabanduseks on see, et ma olen siin veel uus ja eriti ei jaga jah mis see omalooming oli. Aga ikkagi, kui tagasi tahate, siis võiks ju teha foorumis uue pealkirja nimega omalooming ja omamoodi siis ongi ju omalooming taas elustatud. Noh, kuhu inimesed saavad oma tehtud pilte ja lugusid panna või nii.. A äkki ma magasin midagi veel maha? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Nov 24, 2004 17:38 Teema:
|
|
|
ShadowofGoth kirjutas: | yuna kirjutas: | ShadowofGoth kirjutas: | Nu me võime ju oma-algatuslikult omaloomingu tagasi kutsuda |
irw.. sul on vist miskit kahe silma vahele jäänud siia ei tule omaloomingut tagasi, aga palun.. tee foorus ja sinna omalooming.. |
nu mu vabanduseks on see, et ma olen siin veel uus ja eriti ei jaga jah mis see omalooming oli. Aga ikkagi, kui tagasi tahate, siis võiks ju teha foorumis uue pealkirja nimega omalooming ja omamoodi siis ongi ju omalooming taas elustatud. Noh, kuhu inimesed saavad oma tehtud pilte ja lugusid panna või nii.. A äkki ma magasin midagi veel maha? |
Nii see alguses oligi, aga rahvas hakkas seal kõvasti sõimama ja muid asju tegema nii, et seda enam pole. Kui sama asi tagasi tuleks siis arvatavasti hakkaks sama jama ka jälle pihta. Kõige parem oleks selline asi, et rahvas paneb pilte kusagile üles ja kommenteerida neid ei saa...kui väga vaja siis võib talle ju teatega oma arvamuse edastada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
republic

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2004 17:12 Teema:
|
|
|
tra..kuivikud rääää |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2004 20:05 Teema:
|
|
|
Hoiatus: mõttetule sõimule järgneb bänn. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
republic

|
Postitatud: Laup Dets 25, 2004 21:12 Teema:
|
|
|
nonoh
sõim ei ole kunagi mõttetu
pealegi ei ole ma siiani aru saanud miks siis ikkagi omalooming maha võeti.....kas te põdesite mingi sõimu ja kriitika pärast ? jama ju...
sama hästi võiks siis ka kogu foorumi maha võtta ....
pealegi peaksid moded tegelema lehega mitte foorumis ähvardamas ja oma võimu näitamas käia.
Hoiatus:liigsed reeglid ja põhimõtted teevad inimesest kuiviku.
pilku |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Püh Dets 26, 2004 00:03 Teema:
|
|
|
republic, isegi mina, iroonia- ja sarkasmilemb (eriti algajate kunstnike suhtes) pean tunnistama, et lapsikust ja mõttetut tigetsemist/lamisemist/väljaelamist oli seal liigagi palju, nii autorite kui ka kommenteerijate poolt.
negatiivsed küljed hakkasid positiivseid üles kaaluma. tõesti andekad kunstnikud on liikunud parematele jahimaadele ning postitasid viimasel ajal tõsiselt vähe. viimaste kuude kasvav kombinatsioon algajad kunstnikud + puudulik enesekontroll kriitikutel viisidki sulgemiseni.
kuigi ma pole üks esimesi liitujaid foorumiga, olen näinud selle aja jooksul selgelt omaloomingu allakäiku. olen hoolimata oma kiindumusest omaloomingu vastu ajapikku aru saanud, et selle sulgemine oli õige samm.
veel: reeglid selles foorumis on minimaalne käitumiskoodeks, millest küpsed inimesed peaksid kinni pidama. reeglid ON minimaalsed, pigem tuleks neid karmistada. anarhia töötab teoorias, mitte praktikas.
female side of ichi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
republic

|
Postitatud: Püh Dets 26, 2004 15:21 Teema:
|
|
|
nojah..põhimõtteliselt on su jutt õige, aga just algajatele olekski omalooming hea...igaüks on suuteline õigeid arvustusi lollist ja alusetust mölast eristama ja kriitika panebki aru saama mida ta valesti on joonistanud jne...
kui keegi sõimamisega üle piiri on läinud siis on alati ju võimalus ta ära bännida...
tegelikult ei oleks ma muidugi tohtinud sellel teemal sõna võtta kuna ma olen uus jne aga "esimeselt eestikeelselt animeportaalilt" tahaks ka eesti mangat saada |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Dets 26, 2004 15:47 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | nojah..põhimõtteliselt on su jutt õige, aga just algajatele olekski omalooming hea...igaüks on suuteline õigeid arvustusi lollist ja alusetust mölast eristama ja kriitika panebki aru saama mida ta valesti on joonistanud jne...
kui keegi sõimamisega üle piiri on läinud siis on alati ju võimalus ta ära bännida...
tegelikult ei oleks ma muidugi tohtinud sellel teemal sõna võtta kuna ma olen uus jne aga "esimeselt eestikeelselt animeportaalilt" tahaks ka eesti mangat saada |
(7) word (s)
genky kuidas selle uue omaloomingu asjaga edeneb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2004 00:11 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | genky kuidas selle uue omaloomingu asjaga edeneb? |
serveriruum on olmas. nüüd asjatame rahalise osaga ja ka kujundusega  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2004 01:40 Teema:
|
|
|
sweet  |
|