Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 18:11 Teema:
|
|
|
Sa ajad vist päris jaapanlased ja anime tegelased nac segi...ega nad tegelt küll midagi sellist ei teeks...vähemalt mitte avalikult...
Nujah...oled ise ka üks paras ecchi kui midagi sellist tõesti teha tahad!  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nataku

Liitunud: 5 Juul 2004 Postitusi: 45 Asukoht: Die korteris ennast mitte liigutamas.
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 13:12 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Kyo korterisse sisse murda...ja igaveseks sinna jääda..........
Ükskõik kui palju ta ka ei paluks ja vinguks...mina sealt enam ei liigu!!  |
see on sul küll super tore mõte. ma teeks nii Diega. mwohahahahaha |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 21:37 Teema:
|
|
|
Sake! Sake! Sake! Ja palju laua all olevaid jaapanlasi.
A HotPapa... je¹o raz, ban pudjet. Dogadalsa? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 21:50 Teema:
|
|
|
da lana tebe...che 4utok neponemajesh stoli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 08:22 Teema:
|
|
|
HotPapa kirjutas: | No siis oleks seal ostnud ja postiga Eestisse saatnud...see oleks muidugi kallis lõbu. |
mm...sellise mõõga mõõga omamiseks peab sul siis luba olema, kuna tegemist on külmrelvaga.
kuigi jah...katana võiks endale muretseda ka. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 09:47 Teema:
|
|
|
Offtopic:
Mitte päris, Genky
Relvaseadus:
§ 18. Piiramata tsiviilkäibega relvad ja laskemoon
(1) Piiramata tsiviilkäibega relvad on:
6) ajaloolise kultuuri-, võitlus- või sporditraditsiooniga seonduv külmrelv (mõõk, pistoda, rapiir jt) või selle koopia;
(8) Käesoleva paragrahvi lõike 1 punktis 6 nimetatud külmrelva võib ohutust tagades kanda ja kasutada ajaloolise kultuuri-, võitlus- või sporditraditsiooni järgimiseks ning traditsioone järgiva võitluse imiteerimiseks.
Nii et, no problems
Võid rahhulikult enda toa mõõku täis riputada, toll ei ütle midagi... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Laup Aug 28, 2004 00:17 Teema:
|
|
|
Õppida nelja-aastases vangistuses...
Nõustudes Hjargiga: ohtrasti saket...ja keegi võiks läbi hüpata ning A Le Coq Premiumi tuua. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Laup Aug 28, 2004 16:13 Teema:
|
|
|
ja tuli mul mõte juurde anime serjaalist:
otsida üles ja hüpata sisse sinna kaevu, kuhu Kagome kargas
(hubitav kas siis saab ka sinna keskaegsesse jaapanisse ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Teis Aug 31, 2004 20:49 Teema:
|
|
|
HotPapa kirjutas: | Mõõka tahaks ka...kindlasti tahaks originaalset.Mitte neid mis ebays paarikümne $ eest müüakse. |
netist on võimalik ka täiesti korralikku tera saada, isegi paarikümne tuhande taala eest, kui tahad
nt:
www.nihonto.ca |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Teis Aug 31, 2004 20:53 Teema:
|
|
|
zero kirjutas: |
Otsiks selle Hattori Hanzo üles ja varastaks temalt mõne mõõga
|
Hattori Hanzo muideks läks loojakarja juba 1596 aastal... tegu on vist ühe ajaloo kõige kuulsama ninjaga (või shinobiga - et mitte tekitada siin väärarvamust justkui ta oleks mustades riietes ja terroristimaskiga ringi karanud ja shurikene lennutanud), üsna kummaline, et Quentin-poiss just sellise nime oma mõõgasepale andis... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Teis Aug 31, 2004 20:55 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Sake! Sake! Sake! Ja palju laua all olevaid jaapanlasi.
A HotPapa... je¹o raz, ban pudjet. Dogadalsa? |
hehee, mis need jaapanlased seal laua all peavad tegema? või pead sa silmas tüdrukuid?
ei aga tegelt ei ole need jaapanlased nii papist poisid ühti. aja jooksul nii-ja naapidi nende alkoholitaluvust proovitud ja peaksin mainima, et täiesti võrreldav on. kui vaja, võivad su laua alla ka juua. ära unusta, et tavaline jaapani kontorirott lõpetab ju oma päeva karaokebaaris bossiga õlle libistades  |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Püh Sept 05, 2004 16:59 Teema:
|
|
|
oi kui mina 1kord jaapanisse satuks.
noh esiteks kolaks igalpool pudi-padi.muusika.raamatupoodides.
kindlasti käiks kuskil rahvuspärases restos söömas mingit rahvuspärast jaapani rooga
raiskaks jeene nagu segane ühesõnaga.
ei noh.tutvuks jaapaniga nii sees kui väljaspoolt. või nii... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kraan
|
Postitatud: Nelj Sept 09, 2004 11:18 Teema:
|
|
|
Mes seal ikka pikalt mõelda, tarvis testament valmis kirjutada ja siis kohe fugut ehk maakeeli kerakala pugima. Ennem tarvis ka sedasinast jaapani viskit mekkida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Nelj Sept 09, 2004 17:58 Teema:
|
|
|
No niisama võiks ikka käia aga kuskilt kuulsin ja nägin, et need japsid ikka päris ära pööranud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Sept 09, 2004 18:48 Teema:
|
|
|
Star kirjutas: | No niisama võiks ikka käia aga kuskilt kuulsin ja nägin, et need japsid ikka päris ära pööranud. |
Ära sa räägi...paljud väidavad seda ka minu kohta. Ettevaatlikult tõstaks väite, et 1/3 baka aktiivsetest kasutajatest on väikese kiiksuga. Kuid ma ei pea seda üldse halvaks.  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
desu
|
Postitatud: Laup Sept 11, 2004 02:40 Teema:
|
|
|
HotPapa kirjutas: | No siis oleks seal ostnud ja postiga Eestisse saatnud...see oleks muidugi kallis lõbu. |
Õiged jaapani mõõgad maksavad vähemalt 3.000 - 5.000$. Pealegi on sul vaja litsentsi, et seda mõõka omada ja see jaapanist välja transportida. Originaalid pole roostevabast terasest, nii et sul oleks veel tükk tegemist selle korrashoiuga ja siis on veel see väike probleem, et sa peaksid paar kuud ootama ennem kui sa selle kätte saad.
Lihtsam oleks tellida mõõk kuskilt väljaspoolt jaapanit, see ei oleks küll jaapanis tehtud, kuid kvaliteedilt ei tohiks ta just eriti alla jääda.
http://www.nihonto.ca/norishige/index.html
cheers |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Püh Sept 19, 2004 11:49 Teema:
|
|
|
läheks ja hakkaks iidoliks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Müstik
|
Postitatud: Nelj Sept 23, 2004 16:16 Teema:
|
|
|
Ma olen jaapanis käinud.....
väga lahe oli. Olin seal umbes kaks kuud.  _________________ Apokalüpsis tuleb..... Aga see ei ole tingimata halb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fressix
|
Postitatud: Laup Sept 25, 2004 08:20 Teema:
|
|
|
Ma ei hakka pakkuma igasugu toredaid väljareklaamituid tegevusi, sest nendest pole eriti teadlik, aga lihtsalt tahaks näha toredaid jaapanlasi, ehk tunda end hästi, hingata Jaapani animelikult värskendatud õhku, teha väike drink jaapanlastega, võib-olla sebiks kampa ehk mõne toreda Jaapani noore neiu või noormehe, kes tutvustaks mulle ehk natuke Jaapani kultuuri ja milline on sealne noorus ja värki.
Ühesõnaga ma ehk võib-olla ei oleks mingites punktides kinni, et selle ja selle anime tegelase riided ja värgid jne peab muretsema.. läheksin sinna (muidugi üksinda mitte , ei tunne piisavalt seda riiki) ja eks siis näeb, ma olen suht kindel, et see riik köidaks mind.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Teis Okt 05, 2004 15:20 Teema:
|
|
|
desu kirjutas: |
Lihtsam oleks tellida mõõk kuskilt väljaspoolt jaapanit, see ei oleks küll jaapanis tehtud, kuid kvaliteedilt ei tohiks ta just eriti alla jääda.
http://www.nihonto.ca/norishige/index.html
cheers |
sellel saidil pole küll ühtegi mõõka, mis _ei oleks_ jaapanis tehtud. dzhiis, ma ei kujutaks ette eriti, et ma peaksin maksma 50k taala mõõga eest, mis ei ole jaapanis tehtud
litsentside osas räägid tõtt, kuid reeglina selle eest hoolitsetakse müüja poolt. ning autentsete jaapani mõõkade diilereid on üle maailma ikka mõned kümned küll, niiet kui raha on, siis probleemi pole.
ainult netioksjonitest tasub eemale hoida seni, kuni ei ole väga täpselt teada millega tegu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|