Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Esm Mai 15, 2006 11:39 Teema: AINULT suured pildid.
|
|
|
Ok...miks ma sellise teema tegin on sellepärast ,et mul kõrini kui on suured ja väiksed pildid koos. Liigu ühele poole ja teisele poole. Ja äkki mõtlesin ,et miks mitte teha sellise teema kus on AINULT SUURED pildid. Ja ärge hakkake mulle seda jama ajama, et selline teema on juba ...ma tean seda niigi ,aga seal ka väikseid pilte. Siin AINULT SUURED. Selge? Kui ei siis mina aidata ei saa.
Siin mõned näited:
P.S: Ma oleks saand nad veel suuremana panna,aga see oleks vist juba liig olnud.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Esm Mai 15, 2006 16:06 Teema:
|
|
|
Suured pildid, tähendab siis nagu wallpaperid. A wallpaperite teema on olemas juba. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Mai 15, 2006 17:24 Teema:
|
|
|
Pealegi miks yldse nii palju neid igasugu pilditeemasid? Paarist v6iks aidata ju... Aga t6esti see on rohkem nagu wallpaperite poole... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Esm Mai 15, 2006 23:40 Teema:
|
|
|
Ma palusin ,et te ei ütleks ,et selline teema olemas on...aga ei...ikka on siin pimedaid või lihtsalt lolle. Ega kõik ka wallpaper-id pole mis suured. Ja miks pildi teemasid? Sest ma tahtsin...ma tahaks nagu näha mida inimesed ka leiavad.Ega see mingi pahategu pole siis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Teis Mai 16, 2006 08:28 Teema:
|
|
|
Nojah. Pole vaja närvi minna, kuid siiski, nii palju igasuguseid pilditeemasid pole hea. Ja ikkagi wallpaperite teema on olemas.
PS. Ja siiski enamusajast on wallpaperid suured. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Teis Mai 16, 2006 09:05 Teema:
|
|
|
Kriitikast ette loobumine enda tegude õigustamiseks ei tähenda, et kõik ongi kohe korras.
Ritsikas, su enda postitatud pildid on ka erineva suurusega. Mis see suur ja mis väike siis on?
Minu meelest pole mõtet Baka.ee ribalaiust raisata ja tohututes kogustes pilte spämmida. Kas linkidest siis ei piisaks? _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Mai 17, 2006 17:52 Teema:
|
|
|
Eks ma siis postitan ka ühe suure pildi kui teema juba olemas on...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Mai 17, 2006 23:13 Teema:
|
|
|
yoshy võitis selle teema, mistõttu võin nüüd teema sulgeda. Palun edaspidi suured anime-pildid postitada anime wallpaperite teemasse. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|