Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
aliska
|
Postitatud: Kolm Aug 31, 2005 20:27 Teema: Palun vastake!
|
|
|
Ma ei tea, võimalik, et siin foorumis selline teema juba oli või on, kuid ma hetkel seda ei märganud? Vaatasin, et paljudel teie seast on suured filmide kogud. Mul on kindlasti ka midagi, kuid sealt kus ma tõmban, saab vähe ja tõmmata tuleb ka päris kaua. Küsimus selline: kust kohast te animet saate? Ja juhul, kui minu haige teema luku pannakse, vastake vähemalt enne  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acidburn13
|
Postitatud: Kolm Aug 31, 2005 21:33 Teema:
|
|
|
www.limewire.com lae sealt alla basic program.... ja downloadi filme nii palju kui tahad, sel programil on suur tõmbamis kiirus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Aug 31, 2005 21:48 Teema:
|
|
|
Nähtavasti jäi sul vaatamata anime all olevad teemad, näiteks esimene neist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
aliska
|
Postitatud: Nelj Sept 01, 2005 10:12 Teema:
|
|
|
oo jee suured tänud, ma tean et olen loll, tore , et häid inimesi veel leidub:) aitäh |
|
Tagasi üles |
|
 |
yoo

|
Postitatud: Esm Okt 24, 2005 17:42 Teema:
|
|
|
Mina soovitaksin shareazat see on ka hea www.shareaza.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Esm Okt 24, 2005 20:37 Teema:
|
|
|
Soovitused ka minu poolt siis et Bitcomet ja DC++ _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Teis Okt 25, 2005 10:27 Teema:
|
|
|
eMule _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Okt 25, 2005 10:31 Teema: Re: Palun vastake!
|
|
|
aliska kirjutas: | Ma ei tea, võimalik, et siin foorumis selline teema juba oli või on, kuid ma hetkel seda ei märganud? Vaatasin, et paljudel teie seast on suured filmide kogud. |
Oot', märkasid, et paljudel siinsetel kasutajatel on suured filmide kogud, aga ei märganud teemat nimega "Kust ja kuidas saada animet?", mis on veel pealegi alati ja igavesti foorumi "anime", kuhu sa selle teema esialgu tegid, esimene teema? Mis siis märkamist täpsemalt takistas? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Okt 25, 2005 12:19 Teema: Re: Palun vastake!
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | aliska kirjutas: | Ma ei tea, võimalik, et siin foorumis selline teema juba oli või on, kuid ma hetkel seda ei märganud? Vaatasin, et paljudel teie seast on suured filmide kogud. |
Oot', märkasid, et paljudel siinsetel kasutajatel on suured filmide kogud, aga ei märganud teemat nimega "Kust ja kuidas saada animet?", mis on veel pealegi alati ja igavesti foorumi "anime", kuhu sa selle teema esialgu tegid, esimene teema? Mis siis märkamist täpsemalt takistas? |
ma arvan et see, et see oli värviline. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Okt 25, 2005 12:24 Teema:
|
|
|
Ja miks see oli värviline - aga sellepärast, et paremini silma hakkaks... Tundub, et inimestevahelised erinevused on ikka nii seinast seina, et sama hästi võiksid meie organismid olla kardinaalselt erineva ülesehitusega, nt ühtedel räni- ja teistel süsinikupõhised. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Okt 25, 2005 12:33 Teema:
|
|
|
kuidas kellelegi...  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Okt 25, 2005 14:33 Teema:
|
|
|
Kardetavasti on tegu põlise foorumikülastaja sündroomiga - Ah see värviline asi või?? Sticky vä? Kas seda peab lugema vä??!
Miks ma seda nii hästi tean, on muidugi see, et ma ise ka väldin sticky'de lugemist :wink:
Rääkides antud arutelus küsimuse all olevast sticky'st, sain seda hiljem kibedalt kahetsema, et algselt foorumiga liitudes selle tähelepanuta jätsin  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
lenny666

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2005 15:22 Teema: Wazzzup
|
|
|
Mina katsun k6ige peal otsida direct downloade ja siis kui ei leia siis torrent faile (Azereus või Bit Tornado). Harvem kasutan ka eMule-i.
Kahjuks selliseid lehti on muidugi v2he kust saab niisama lihtsalt t6mmata kraami ilma regamatta. Mina n2iteks t6mban muffindomainist (url-i ma ei hakka panema, sest see vist l2heks reeglitega vastu......hmm...peakski neid vist lugema ja m2lu v2rskendama)
PS: Vabandan et ma t2pit2htedega ei tryki, kuid see ei ole minu teha, sest ma olen hetkel inglismaal raamatukogus ja krdi inglise klaveril ju pole t2pit2hti:) (Nyyd siis teate, miks ma mingi kuu aega ei ole postitusi teinud) _________________ .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|