Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ichi

|
Postitatud: Laup Aug 20, 2005 17:20 Teema: Ichi the Killer DVD tutvustus selle nädala TV ekspressis.
|
|
|
Kust saab?
p.s. Paar lehte tagasi tutvustati ka "Steamboy" nimelist anime't. Seda tahaks ka saada. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Aug 20, 2005 22:31 Teema:
|
|
|
tean kena inimest, kelle lauale uued koduvideo-release'id TV Nädalas maanduvad. võin esmasp-l üle küsida, äkki ta oskab arvata, kust ichi the killerit saab - levitaja on täiesti tundmatu, selliste kraam naljalt koduse superi või bensuka videoriiulisse ei satu.
videolaenutuste ja -poodide kohalik juhtiv turujõud e. Videoplaneti kett teadupärast kuulub VK Holdingule, kes äritseb seal eeskätt enda release'idega. teiste asju võetakse ka teatud määral - näiteks Sonatiini levitatavat Steamboyd võib proovida ka suuremast Videoplanetist küsida. teine variant seda saada on otsida üles Sonatiini oma poed/laenutused, mis tegutsevad Videoline'i nime all. (aadressid: http://shop.sonatiin.ee/et/stores/a-rent/ ) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 17:22 Teema:
|
|
|
hate to disappoint, aga tv-nädalas arvustatud ichi the killeri eksemplar oli pärit mingi tüübi käest, kes tavatsevat laenutada posti teel mingist Helsingi friigipoest.
ma ei usu kusjuures elu sees, et see variant tuleb odavam kui usast dvd osta. (soovitaks nt sellist asutust nagu dvd pacific, http://www.dvdpacific.com/search.asp?title=Ichi+the+Killer&imageField.x=15&imageField.y=8 ) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2005 12:33 Teema:
|
|
|
hm, väike kopipeist täna laekunud luureraportist...
"Ichi, the Killer olemas Stckmannis soodushindadega DVDde kastis, hommukul oli veel 3 ex." _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2005 14:08 Teema:
|
|
|
need arvustajad on väga imelikud rahvad, mis mõtet on inimestele asju soovitada, kui nad mitte kunagi kirja ei pane, kuskohast seda saab?
raamatuarvustustega on lihtsam, eestis ongi umbes kolm-neli erinevat firmat, mis nende (raamatute) müügiga tegelevad.
sama hästi võiksin ma teha parema valiku aasia ekstreemfilmidest ja neid suure hurraaga kommenteerida, kuigi ainus võimalus neid saada on kõiksugused p2p programmid.  _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2005 14:33 Teema:
|
|
|
Aga võibolla ongi nipp selles, et kui piisavalt palju inimesi hakkab müügimeestelt mingit head filmi küsima - äkki lõpuks tellitaksegi? _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Esm Aug 29, 2005 11:14 Teema:
|
|
|
ma ei usu.
ega need müüjad ju sellele, kes neid asju tellib, ette ei kanna.
eks see mees (naine) valib oma suva järgi. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2005 13:38 Teema:
|
|
|
konkreetselt videoarvustuste osas olen ma nõus, et kui filmi pole võimalik Eesti levist saada, ei peaks sellest vastavas formaadis arvustust tegema. (samas kujutan väga hästi ette, millistel asjaoludel see lehte läks... kolmveerand tundi enne trükikoja tähtaega küsib küljendaja: "mis auk see siin kolmandal küljel on, siia peab midagi tulema vä?". toimetaja, kel on korraga sada muud asja kaelas: "õu fakk!!! see-ja-see lubas ju eilseks saata!!!" ja siis selgub, et nimetatud isik pole kättesaadav, teksti pole ega tule, mille tagajärjel tuhnitakse kasutamata sodi kataloogis ja otsitakse mõni suuruselt sobiv ja veel mitte karjuvalt aegunud ebarelevantne jupp...)
samas, kui lähtuda ainult sellest, mida siin eestis üldse ametlikult vaadata saab, ei jõua ka kuhugi... näiteks selle nädala tv ekspressi miyazaki loo oleks pidanud siis suuremas osas ära unustama. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2005 17:05 Teema:
|
|
|
Kui pole kättesaadav, siis on vähemalt silmaringi avardamiseks... või umbes nii  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2005 18:49 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | samas, kui lähtuda ainult sellest, mida siin eestis üldse ametlikult vaadata saab, ei jõua ka kuhugi... näiteks selle nädala tv ekspressi miyazaki loo oleks pidanud siis suuremas osas ära unustama. | kuid nüüd on vähemalt anime natuke kuulsam ka siin eestis _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Niora

|
Postitatud: Reede Sept 23, 2005 19:53 Teema:
|
|
|
hehe. sattusin täna taas ühte videopoodi (ma satun neisse viimasel ajal üldse kahtlaselt tihti ja kõik nad paistavad kuhugile kolivat ja tühjendusmüüke tegevat).
Ennnivei. "Steamboy" oli täiesti saadaval joonisfilmide riiulis. Nägi huvitav välja, aga ei raatsinud osta. Kuigi hind polnud just väga krõbe (99.- kui ma õigesti mäletan). Et kui keegi soovib seda osta, siis videopood asub Annelinna (tartu of course) Selveris. _________________ *to be continued* |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Reede Sept 23, 2005 23:03 Teema:
|
|
|
opaaa
omme kindlalt astun läbi sealt _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Sept 24, 2005 13:16 Teema:
|
|
|
Niora kirjutas: | hehe. sattusin täna taas ühte videopoodi (ma satun neisse viimasel ajal üldse kahtlaselt tihti ja kõik nad paistavad kuhugile kolivat ja tühjendusmüüke tegevat).
Ennnivei. "Steamboy" oli täiesti saadaval joonisfilmide riiulis. Nägi huvitav välja, aga ei raatsinud osta. Kuigi hind polnud just väga krõbe (99.- kui ma õigesti mäletan). Et kui keegi soovib seda osta, siis videopood asub Annelinna (tartu of course) Selveris. | ehhee eks ma siis hüppan ka sealt varsti läbi
EDIT: ostsin just ära ja vaatasin ära. ma ei tea kas neid on seal veel. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|