Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Aug 15, 2005 23:27 Teema: Seikai no Senki III OVA
|
|
|
Nikui me kõik teame on välja tulnud uued osad Jinto ja Lafieli seiklustega
Kahjuks küll ainult 2 osa aga parem seegi kui mitte midagi  _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Aug 17, 2005 07:20 Teema:
|
|
|
Tõsi ta on
Sai õhtal ära vaadatud ja peab tunnistama, et asi on endiselt suurepärane. Hea dialoog, visuaalselt kena, Jinto ja Lafieli suhted endiselt säherdused segased ja huvitavad. Ja algusmuusika endiselt võimas
Igatahes, kõik vaadake ühte parimat kosmoseseepi, millega jaapanlased on hakkama saanud! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
mds
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2005 07:58 Teema:
|
|
|
Kõigepealt tänud hjargile seeria ülevaadete kirjutamise eest, muidu polekski seda ilmselt leidnud.
Vaatasin 3 ööpäeva jooksul kõik 3 esimest hooaega ära, et selleks viimaseks OVAks valmistuda.
Ausõna, tegu oli väga toreda kosmoseseebiga (sellised mulle meeldivadki) kuid tegevus venis ikka metsikult. Nende Jinto monoloogide ajal võis magama jääda. Aga eks see olegi seebikate eesmärk. Üldiselt oli anime siiski positiivne kogemus. Polnud mingeid roboteid ega muid kohustuslikke nõmedaid elemente. Kuigi oleks kogu selle asja võinud mahutada 3 filmi sisse (esimesest seasonist ongi vist film ka olemas). Peategelaste suhe arenes ju ikka väga vähe edasi.
IMHO parimad seeriad olid esimese hooaja lõpus kui Jinto ja Lafiel planeedile hädamaandumise tegid. Samas naljakaim koht oli kindlasti 3 hooaja vaidlus teemal "Who's gay?". Ok ei spoilerda rohkem midagi, kui aega on siis soovitan vaadata!
PS Kas ma olin ainus kellele tundus veider, et Abhid oma kosmoselahinguid 2D-s planeerisid ja jälgisid?
PPS Kirjutage googlesse lafiel, võtke images ja kohe esimene pilt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|