Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juul 21, 2005 16:16 Teema: tenten
|
|
|
nüüd on siis anidb-sse jõudnud ka tenjou tenge täispika anime inglise keelsete subtiitritega variant. tenjou tenge: the past chapter-it olen juba kaua oodanud. parakau ei jõua ma ise päris tükiks ajaks veel koju, et film ka endale tõmmata. kes on näinud ja mis on arvamused ? (ilma igasuguste spoileriteta, ala "lõpus oli jama kui see vend surma sai" paluks)
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Nelj Juul 21, 2005 16:37 Teema:
|
|
|
Pole kuulnudki sellisest  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juul 21, 2005 19:11 Teema:
|
|
|
vot see on see
anime. põhimõtteliselt on tegemist seeriale
ja ovale
järgnenud filmiga. tenjou tenge on mulle paljugi meelelahutust pakkunud. ja soovitan kõigile kes otsivad suhteliselt ajuvaba ajaviidet ja naeru  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Nelj Juul 21, 2005 19:20 Teema:
|
|
|
Ajuvaba ja naer - kõlab hästi  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
EvilMarik

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 16:34 Teema:
|
|
|
Se on parim anime ..kõik osad nähtud , soovitan kõigile =)
(Aualt ka..its teh BEST!) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Aug 12, 2005 16:13 Teema:
|
|
|
mnjah see osutus hoopiski kokkuvõtteks seeriast. aga kusjuures suhteliselt andekalt tehtud kokkuvõte. üritatud tenjou tengele dramaatilisemat alatooni anda. säilitatud on ainult nö flashbackid ja igasugused vähemtähtsad võitlused on kas täiesti kokku lõigatud või täiesti ära jäetud.
iseenesest kerge pettumus. lootsin et film toob seeriale viimaks ometi mingi lõpplahenduse. algul tundus et seda teeb suht kiiresti pärast seeriat välja antud ova, kuid see jättis otsad hoopis veelgi lahtisemaks, kui nad enne olnud olid.
hmh. ma ei teagi miks ma sellesse animesse nii kiindunud olen. objektiivselt võttes ei ole tegemist millega eriti originaalse ega kõrgelennulisega, kuid selles lihtsalt on midagi mis mulle meelelahutust pakub. oeh. jään ühesõnaga pikkisilmi lõpplahendust ootama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|