Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
fayt

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 16:19 Teema: Teade Viirusest
|
|
|
Kes veel ei tea kui msn-is tuleb et kas tahad addida !tytreke01@hot.ee! ära addi sest see viirus !!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 16:44 Teema:
|
|
|
Kui pole teada, kes see täpselt on, siis vast ei "addigi", viirus või mitte  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 17:53 Teema:
|
|
|
Tegu on tõenäoliselt hoopis suust-suhu viirusega :wink:
Olen varemgi seda kuulnud, ent keegi ei oska kunagi juhatada selle teabe allikani, ega öelda, mis viirusega tegu on...
Enamasti inimesed kuulevad seda oma sõpradelt ja siis levitavad ise edasi, ilma hetkekski uurimata, kas asjal ka tõsi taga on. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 19:52 Teema:
|
|
|
Suust-suhu viirus - hehe Ropud naljad, ropud  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
lenny666

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 19:56 Teema: Ropud naljad
|
|
|
Igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel  _________________ .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 20:59 Teema:
|
|
|
Olen rõvedaim 8) _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 22:08 Teema:
|
|
|
see otsib suvalisi kasutajaid ja proovib addida. kui lahti teed tuleb viirus. ! mu sõbral tuli  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Kolm Juul 27, 2005 10:02 Teema:
|
|
|
Mida see viirus Su sõbraga tegi? _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juul 27, 2005 11:09 Teema:
|
|
|
Ükskord tuli minule ka selline hoiatus. Lisasin ta siis oma nimekirja, süda hirmust värisemas. Täitsa tore inimene oli ja siiamaani aeg-ajalt vestlen temaga. Sõbrad/vaenlased teevad "nalja".
Muidugi, seda on huvitav vaadata, kuidas viirusepaanikas inimesed kellegi msn-i aadressi kõigile oma tuttavatele saadavad ja isegi foorumisse postitavad. Nii-öelda lumepalliefekt.
Lihtsalt Msn-i lisamisest ei saa mingit viirust tekkida. Samuti ei tule viirus siis, kui sa inimesega räägid. Kui aga mingi võõras inimene sulle linke jagab / üritab faile saata, vot siis on kahtlane.
Praeguselgi juhul- kui keegi võtaks vaevaks ja uuriks järgi, kust täpselt see info pärit on, leiaksime pigem mõne seakarva inimese, kes tytreke01@hot.ee peale vimma kannab.
Ärge kuradid levitage asjatut paanikat! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|