Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mida teha? |
Puhata mõni nädal |
|
40%
|
[ 9 ] |
Niipalju joonistada kuni üle läheb |
|
22%
|
[ 5 ] |
112 |
|
22%
|
[ 5 ] |
Midagi muud ... kirjuta teemasse |
|
13%
|
[ 3 ] |
|
Kokku Hääli : 22 |
|
Autor |
Teade |
Will

|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 12:23 Teema: Joonistuskramp
|
|
|
On teil esinenud? kuidas lahti saada? - paistab, et mul mingisugune hetkel on, lihtsalt ei tule kudagi ükski pilt välja, alati jääb mingi imelik punkt mida ei saa muuta ja kogu töö *****  |
|
Tagasi üles |
|
 |
elajas
Liitunud: 24 Apr 2005 Postitusi: 41 Asukoht: elukate salajane urg
|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 13:31 Teema:
|
|
|
On olnud.Kahjuks on pidevalt.Sellepärast ma ei joonistagi eriti. _________________ Eluks ajaks elajas |
|
Tagasi üles |
|
 |
Forsaken
|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 14:15 Teema:
|
|
|
..ma loodan et see nakkav pole sest forsaken pole seda veel läbi põdenud |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 14:56 Teema:
|
|
|
On esinenud. Seepärast ma joonistan harva. Üldjuhul on nii, et kui ma plaanin joonistada midagi kindlat, siis see ei tule välja. Haaran pliiatsi ja paberi ning hakkan suvaliselt joonistama. Siis on suurem tõenäosus, et midagi välja tuleb  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Esm Juun 06, 2005 15:16 Teema:
|
|
|
t2pselt,kui pohhuilt midagi teha siis tleb enamasti midagi head v2lja..
aga kui v2lja ei tule siis ma lissalt joonistan niikaua kuni v2lja tuleb.
isegi kui pea akkab valutama ja muud,ikkagi panen edasi.. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 12:33 Teema:
|
|
|
ahhahaaaaa...joonistuskramp.edu.ee.joonista jah nii kaua, et pea hakkab valutama.väga mõtekas tegevus.hahahaa |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 13:09 Teema:
|
|
|
Ei jah, ei mäleta, millal viimati joonistuskramp oli... kitarrimängimine võtab ikka kordi rohkem käe krampi .P Mõelge sellele ja ärge virisege, puhake kätt natuke, minge värske õhu kätte jalutama, ammutage loodusest isnpiratsiooni... jne. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 15:38 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | kitarrimängimine võtab ikka kordi rohkem käe krampi |
Kitarrimäng jah ajab krampi  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 18:25 Teema:
|
|
|
Kunagi ammu oli ka joonistamisest krambid. Pliiatsit tuli mõnikord väga "kramplikult" hoida, kui oli vaja ilusaid sirgeid jooni üle veel tõmmata, ettevaatlikult, et jumala eest midagi viltu ei läheks, muidu oleks kõik rikutud jne. Tuleb lihtsalt pause teha, muud midagi. Ma tihti joonistasin kellegagi koos ja kuulasin muusikat ning siis pauside ajal sai muusika üle arutatud või niisama mulisetud, sest joonistamise ajal... noh, see tõsine värk  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Juun 07, 2005 20:18 Teema:
|
|
|
dr. doujima soovitab: joonistada, täpsemalt pigem "visandada" (sketch) rohkem ja seada vähem eesmärgiks konkreetsete piltide valmistegemist. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Kolm Juun 08, 2005 00:15 Teema:
|
|
|
Minul aitab alati meeldiv muusika...peale selle kuulamist või seda kuulates tulevad ka head pildid...
....samas hästi ka aitab mõnus jalutuskäik...koos pleieriga
ja seda võiksin ka mainida, et enamasti (vähemalt mul) tähendab "joonistuskramp" lihtsalt fakti, et ma ei viitsi enam joonistada... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bliz

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 11:09 Teema:
|
|
|
tundub, et vahel ei suuda midagi joonistada siis, kui on just palju aega sikerdamiseks, kui aga näiteks vaja suurteks töödeks õppida või muud sellist kiiret asja(viimasel minutil) siis tahaks ainult joonistada ja tuleb ka kergemini välja  _________________ schkucke |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kotori
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2005 01:37 Teema:
|
|
|
Mina sel ajal kui mul ka selline värk on toimunud olen lihtsalt muud tegevust tegema hakanud ja hiljem tagasi joonistama tulnud Ja mul on ka päris palju juhtunud seda , et kui hakkad mingid kindlat pilti joonistama ei tule see sugugi nii hea välja kui ma olen niisama sirkeldanud. Kuid see pole mind joonistamisest eemale küll tõuganud. Joonistada meeldib ikka edasi  _________________ Vale le pera vivir, pero siempre a yuda tener un angel que te cuide! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Juun 21, 2005 09:06 Teema:
|
|
|
Ma nüüd teen ka niisama juhupilte, mitte ei mõtle teatud tegelastele ja eile tuli lõpux üks vähemalt "rahuldav" töö ära :=) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|