Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cored

|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2004 11:18 Teema: wtf.
|
|
|
baka.ee - Animeteemaline foorum kuhu on keelatud postitada enda joonistatud animeteemalisi pilte? Ja kusjuures kui pilt pole enda joonistatud, siis võib postitada?
See foorum hakab ikka täiega oma nime õigustama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2004 15:08 Teema:
|
|
|
Omaloominguga on kõik, eks. Saa sellest aru. Tahad postitada, proovi www.deviantart.com.
Poleks mitte kui mingit mõtet kaotada ära Omaloomingut, kui need teemad ilmuksid uuesti Üldises. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2004 16:24 Teema:
|
|
|
Ega omalooming ainuke hea asi siin ju polnud...internetis on nii paljusid kohti kuhu sa oma pilte postitada saad.Siia lihtsalt enam ei saa! Ja ega sinu vingumine eriti midagi ei mõjuta ka!
Teised on kõik juba ammu maha rahunend. Rahune sina ka, ok?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cored

|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2004 16:34 Teema:
|
|
|
OK.. Vabandan et ärritusin.
Ärge unustage ainult foorumi reegleid täiendada punktiga mis keelaks enda joonistatud piltide postitamist. Edaspidised Bakaga liitujad ei pruugi muidu teada et see keelatud on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Reede Nov 12, 2004 16:03 Teema:
|
|
|
Aga miks peaksid edaspidised liitujad üldse huvituma oma piltide postitamisest?
Kuskil pole mainitud ju et anime foorumitesse tuleb enda joonistatud pilte postitada.Või on see piltide postitamine mingi imelik teadmine, mis mul on puudunud? _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 01:54 Teema:
|
|
|
Coredi jutus on point. Võiks küll reeglitesse kirja panna selle fakti, ja lisaks visata mõne lingi, kuhu oma allasurutud loomingulist kirge legaalselt välja elada saab :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 02:47 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: |
Teised on kõik juba ammu maha rahunend. |
ei ole...mina näitex ikka õnnetu selle üle...aa lihtsalt tean et vingumine olex suht mõttetu... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2004 14:06 Teema:
|
|
|
minge lugege kõik korraks üldise all minu küsitlust. ma tegelen sellega, kui te mulle piisavalt infot annate, kas ja kuidas.
aga muidu on cored'il õigus küll.
mõtet pole ärrituda. eks? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|