|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cored

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 09:45 Teema: uus omalooming?
|
|
|
Baka ilma omaloominguta on nagu pizza ilma juustuta
Ainus asi mis teha jääb on luua eraldi omaloomingu foorum.
Sellega seoses oleks mul mõned küsimused:
1. Kas keegi teeb juba uut foorumit.
2. Kui ei, siis kas keegi saaks uuele foorumile hostingut pakkuda.
Ja lõpetuseks üks minu Helloweeni teemaline pilt.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 09:56 Teema:
|
|
|
idee on ju hea.. ning nagu hjarg või vabarnamees juba pakkusid, võiks lausa omaloomingu saidi teha või midagi...
Kui aus olla, võin hakata ise uurima, kas leian midagi sobivat, kuid kindel on see, et kui foorum tehtud, siis yksi ma selle haldamisega hakkama ei saaks, et kui on soovijaid, kes tahaks uues omaloomingu kohas korda majja lüüa, siis andke teada, siis on mul kindlam, ning võibolla muutub rohkem reaalsemaks selle uue koha loomine
Ise küll hull omaloomingu tegija pole, kuid tore on vaadata teiste pilte ja muid vigureid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 12:37 Teema:
|
|
|
Jajaa...hea mõte on see tõesti...hakkan siis ka uurima kuhu seda üles panna saaks...
...hmm...mis võiks selle nimeks panna..... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 15:06 Teema:
|
|
|
heheh...jah...see sobix küll _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 16:52 Teema:
|
|
|
mkm, minu arust ei sobi eriti, sry 0h00
lihtsalt kui panna omalooming.ee, siis võib sinna panna eip tea kohe mida, alustades omakirjutatud lugudega kutsudest ja kiisudest, lõpetades joonistatud maastike piltidega.
Kui plaanis on ikka teha Anime omalooming, siis ka midagi taolist peaks selles lehekülje nimes peegelduma.
ning kui teha nimele .ee -siis see peaks midagi maksma. Päris tasuta taolsit asja nyyd kyll ei saa, vähemalt nii arvan mina |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 17:26 Teema:
|
|
|
Minu meelest jagati kuskil Tonga kuningriigis vms tasuta domeene. Aadressi lõpuks jääb siis küll .tk või nii. Aga ma pole kindel ja võibolla keegi teab sellest rohkem. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 17:40 Teema:
|
|
|
irw, see oleks hea  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Megahiro
|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 19:48 Teema:
|
|
|
Ma lugesin, et Teil siin võeti just äsja Omaloomingunimeline nurk maha, jah?
MIna pakuks sellise variandi, et võiks ju Omaloomingu uuesti ellu äratada, sest oleks tahtnud ka näha noorte kunstnike töid.
Võiks nii teha, et kui keegi omaloomingus mingisuguse halva/halvusatva sõna ütleb saab ainult Omaloomingust bänni(kui see oleks teostatav ),
sest siis ei visata kedagi foorumist välja ja Tema ei saa enam kedagi solvata ning kõik on õnnelikud ever after happy
See oleks pisikese Megahiro mõttekäik.  _________________ Talk, but do not speak.
Silence. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 20:01 Teema:
|
|
|
kas see aitab? ses mõttes, et ok, omaloomingusse bänn, teistesse kohtadesse mitte... aga kui seles teises kohas kohtuvad jälle need kaks/kolm/neli tegelast, mis omaloominugs enne märulit tegid.. kas arvad, et nad isis vaikselt oma asju edasi teevad.. ma arvan, et mitte.. kui yks lõke on syydatud, siis ega see nii kähku enam kustu
samas, kui nad teeksid ka muudes topicutes märulid, siis saaksid jälle bänni, nagu ma su ideest aru saan.. kuida kas on vajalik igat teemat reostada sõnavalangutega, isegi kui tyyp saa sellest alateemast bänni?
ok nyyd on ju kohe vastus, et moderaatorid saavad ju plära ära kustutada, aga nendel ka ju oma elu ning ega nad ju viitsi ometigi koguaeg igaleyhele bänni panna...
samas võibolla seda pole hiljem enam vajagi.. kõigile saab selgeks, kuidas peab käituma
hmm.. tõesti, tõesti, võibolla on sul see päris hea idee.. mida moded sellest arvaksid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2004 20:17 Teema:
|
|
|
Megahiro kirjutas: | Ma lugesin, et Teil siin võeti just äsja Omaloomingunimeline nurk maha, jah?
MIna pakuks sellise variandi, et võiks ju Omaloomingu uuesti ellu äratada, sest oleks tahtnud ka näha noorte kunstnike töid.
|
Omalooming kadus ja jääb kadunuks. Seda enam ellu ei äratata.
Aga palun, tehke oma sait Tulen isegi mõnikord piiluma.
Muu- see nimi võib küll tasuta olla, kuid hostimise ees peab tõenäoliselt ikka maksma. Baka.ee kasutab näiteks zone.ee virtuaalserveri teenuseid- läheb 100 eeku iga kuu. Pole kõikse hullem. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2004 16:10 Teema:
|
|
|
yamyy kirjutas: | mkm, minu arust ei sobi eriti, sry 0h00
lihtsalt kui panna omalooming.ee, siis võib sinna panna eip tea kohe mida, alustades omakirjutatud lugudega kutsudest ja kiisudest, lõpetades joonistatud maastike piltidega.
Kui plaanis on ikka teha Anime omalooming, siis ka midagi taolist peaks selles lehekülje nimes peegelduma.
|
ega see oligi pool naljaga öeldud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2004 16:47 Teema:
|
|
|
võin öelda, et omaloomingu foorumiga juba tegeletakse. kohe tervenisti kaks plaani. üks peaks valmima enne detsembrit ( kui õnnestub ) ja teine peaks valmima 1. jaanuar 2005 selle esimese puhul pole kindel, kas ta tuleb või ei. tegijad ütlesid, et kõik sõltub ajast. kui ei õnnestu, siis see teine foorum peaks kindlalt ilmuma.
nüüd tuleb oodata. kuna tegu pole lihtsalt default inglise keelse foorumi ülespanekuga, siis peab kannatust varuma. senikaua võiksid moded lubada teha kasvõi ühe teema, kus inimesed saaksid oma pilte üles panna. seegi oleks hea. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ran-chan

Liitunud: 1 Aug 2004 Postitusi: 116 Asukoht: Kusagil oma maailmas^-^'
|
Postitatud: Laup Okt 30, 2004 18:18 Teema:
|
|
|
nõustun genkyga ja tänan infi eest pilte mult küll enam ei tule aga meeldib teiste joonistusi vaadata  _________________ You hate me for the things I haven't done,
And all your feelings for me are gone..
Beat me up, take away the pain,
Do not stop, soothe me again...
Knock me down, take away the pain,
Heal my wounds, soothe me again...
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Püh Okt 31, 2004 10:43 Teema:
|
|
|
oh, genky, see on ju väga hää uudis.. loodetavasti tulevad ikka mõlemad, sest mida rohkem seda uhkem.. oot aga miks yldse kahte vaja on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Okt 31, 2004 11:01 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | senikaua võiksid moded lubada teha kasvõi ühe teema, kus inimesed saaksid oma pilte üles panna. seegi oleks hea. |
Sa ei leia, et see tapaks "Omaloomingu" kustutamise mõtte? See oleks ju uus omalooming, ainult mitte alafoorumina, vaid uues teemas. "Omalooming" on surnd ja nii see jääb.
Nii off-topicuna... tõesti, miks põrgu pärast on vaja kahte uut omaloomingut??? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Okt 31, 2004 16:20 Teema:
|
|
|
heh...nojah
kaks seepärast, et erinevatel inimestel erinevad ideed. nagu mainisin...ühe tulemine on kaheldav. ühe idee sündis peale omaloomingu sulgemist ja teine on juba ammu olnud ( kes teab, siis oli kunagi selline foorum nagu ELF. selle omanik plaanib uut).
igastahes mina ootan põnevusega. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 00:37 Teema:
|
|
|
kuulge olge nüüd inimesed:)
pange see omalooming siia samasse tagasi lihtsalt (tegijatele)
see ei läheks ju enam üle käte.
mis mõttega teha eesti manga sait, kui seal eesti mangat ei ole? :\
ma võin ju vabalt ka kuskil mujal ülevaateid ja hinnanguid lugeda.
sellepärast siia üldse tõmbasgi, et sai näha mida eestis osatakse.
ja nüüd enam seda ei näe:S
mõttetu ju.
olge inimesed nüüd :* |
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 13:17 Teema: läinud ta on.
|
|
|
kahju, et läinud tervikuna - oleks ikka tore olnud teiste töid näha ka tulevikus.
aga arvata on, et vähemalt sellisel kujul omalooming tagasi ei tule, see on paratamatu, et pilte kritiseeritakse ning kui juba kritiseeritakse, on tõenäoline, et nooremad/ekstravertsemad väljendavad end vürtsikamalt kui vaja. paratamatus. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 13:34 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: |
mis mõttega teha eesti manga sait, kui seal eesti mangat ei ole? :\
ma võin ju vabalt ka kuskil mujal ülevaateid ja hinnanguid lugeda.
sellepärast siia üldse tõmbasgi, et sai näha mida eestis osatakse.
ja nüüd enam seda ei näe:S
mõttetu ju.
|
No ega selle saidi eesmärk joonistama õpetamine ka ei ole minu arusaamist mööda olnud. Eriti arvestades, et enamus töid olid rohkem sketshi formaadis.
Sellise teema arendamine on tegelikult igati tänuväärne ja tagasiside on arenevale loomeinimesele vajalik, aga ei ole ju probleemi, kui selle jaoks on oma koht, mida külastavad inimesed, kes on tõesti asjast huvitatud. Minu jaoks isiklikult oli enamiku ajast omalooming igavavõitu. Eriti, kui noored kunstnikud liialt kergelt solvusid ja teised suuresti sõimasid. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|