Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas see teema tekitas huvi anime vastu? |
Jah |
|
23%
|
[ 4 ] |
Ei |
|
52%
|
[ 9 ] |
Natuke |
|
23%
|
[ 4 ] |
|
Kokku Hääli : 17 |
|
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Okt 08, 2012 23:28 Teema: Ixion Saga DT
|
|
|
Ixion Saga DT on anime kus peategelane jääb kinni fantaasia maailmasse, ning kogu see fantaasia maailm on ülesse ehitatud nagu üks JRPG.
Kõik tegelased on suht genericud, aga sellegi poolest väga meeldivad.
Tuleks öelda, et kogu see anime on suht generic, aga see teeb kõike ikka päris hästi.
Esimeses episoodis oli huvitav näha kuidas peategelane on, ning kuidas ta suhtub sellesse, et üks 8 aastane printsess peab juba abielluma, etc.
Siit ei ole loota originaalset animed. Vaid üht animed, mis teeb kõike mida ette võttab väga hästi.
Ma väga loodan, et see anime ei lähe kerge vastupanu teed, ning ei täida oma episoode füüsilise slapstickiga nagu paljud teised animed. Muidu esimeses episoodis oli hulganisti päris korralikult head komöödiat, mis kasutas ära seda kahtlast situatsiooni milles peategelane oli.
P.S: See teema on tehtud pärast esimese episoodi vaatamist. Ning on rohkem mõeldud teistele selle tutvustamiseks. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Teis Okt 09, 2012 01:57). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2012 23:42 Teema:
|
|
|
Tekkis huvi, sest ma vaatan juba pikemat aega animet ja tean, et 'generic' on sünonüüm 'lahedale'. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2012 23:53 Teema:
|
|
|
Ma tean üht veenvat põhjust, miks ma peaksin seda vaatama: World End Ultimatum Spreading Three-Bar Charge Attack!
Btw see anime on awesome tegelt, minupoolne tugev soovitus. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Okt 09, 2012 17:31 Teema:
|
|
|
minus tekitas küll huvi kindlsti hakkan vaatama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Okt 09, 2012 23:44 Teema:
|
|
|
Boobies.
And weird hairstyles of men.
Aga jah, ajaviiteks võib ju vaadata. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2012 00:56 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Boobies.
Aga jah, ajaviiteks võib ju vaadata. |
Neid kutsutakse male-boobideks. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2012 05:55 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | teshrin kirjutas: | Boobies.
Aga jah, ajaviiteks võib ju vaadata. |
Neid kutsutakse male-boobideks. |
Meeste napakaid soenguid? Note taken then _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2012 15:04 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Meeste napakaid soenguid? Note taken then |
Mõtlesin neid ainukesi ''boobisi'', mida oli näha animes. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2012 17:05 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | teshrin kirjutas: | Meeste napakaid soenguid? Note taken then |
Mõtlesin neid ainukesi ''boobisi'', mida oli näha animes. |
Sellel tsikil olid ka rinnad, kes ta sisse imes. Lisaks oli vastasleeri tegelaste seas ka üks või rohkem naist, kellel olid kahtlemata mingisugused rinnad olemas. Lisaks ei ole ma nõus antud trapi rindade moobsideks lugemisega, sest need näevad välja nagu naiste ja mitte kogukate meeste rinnad.
Ma pole nõus ka teshrini kokkuvõttega sellest animest, kuna selle point on visata jrpg-de üle heatahtlikku nalja ja... ma võtan oma sõnad tagasi, ma olen täpselt nõus teshrini kokkuvõttega sellest animest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2012 18:08 Teema:
|
|
|
Ei noh, ma ei tea mis muul hetkel need rinnad nii ekraani ette lükati, et lisada ''boobs'' kokkuvõttesse.
Ei väitnudki, et selles animes ühtegi naist poleks. Vaid rohkem seda, et rindasi polnud mitte kusagil olnud korralikult näha, peale selle rohelise ''piiga'' rindasi.
Edit: Võtan selle tagasi, selle maailma vahetava tüdruku rinnad olid päris kogukad. Aga sellegi poolest, I've seen faaar bigger. Just sayin. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2012 19:10 Teema:
|
|
|
Tõsi ta on ja ma arvan, et me oleme üksmeelel, et tegu pole tissianimega, vaid lõbusa fantaasiaseikluskomöödiaga. Ma julgen isegi spekuleerida, et see näitab Sword Art Online'ile mitmes asjas koha kätte - mitte nüüd võib-olla kvaliteedi ja keerulisusega, vaid pigem üldise maailmaloome-kujutamise aspektis.
SAO pole küll seiklus ega komöödia, pigem märul ja romanss, aga fantaasia osas on ta justkui kasti taotud - väga limiteeritud ja MMO kli¹eedest kokku pandud maailm tundub natuke liiga..väike. Lisaks veel fakt, et Aincard on kohe alguses määratud suurusega ja seega on avastamine kuidagi lineaarne kogemus.
Ma küll ei oska antud anime kohta kindlalt öelda, mis tulemas on, aga ma arvan, et juba kontrasti mõttes tasub seda koos SAO-ga paaris vaadata. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2012 16:08 Teema: Re: Ixion Saga DT
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Siit ei ole loota originaalset animed. Vaid üht animed, mis teeb kõike mida ette võttab väga hästi. |
Mida ta siis "väga hästi" teeb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2012 16:15 Teema: Re: Ixion Saga DT
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | erik_schults kirjutas: | Siit ei ole loota originaalset animed. Vaid üht animed, mis teeb kõike mida ette võttab väga hästi. |
Mida ta siis "väga hästi" teeb? |
kõike mida ta ette võtab.
daah. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Okt 15, 2012 01:17 Teema:
|
|
|
Kaarikud ja tankid. Fuck logic.
Aga Koni uued käimad olid... eelmistega võrreldes igavamad.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Okt 29, 2012 16:45 Teema:
|
|
|
OMG Fullmetal Ballchemist. See anime muutub järjest absurdsemaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MetsJeesus

|
Postitatud: Esm Okt 29, 2012 19:20 Teema:
|
|
|
Anime on jumala fun ja see on parim reference mis ma näinud olen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Okt 30, 2012 13:48 Teema:
|
|
|
Siiamaani on väga mõnus. Kuigi see väike loomake on natuke ebameeldiv (Kasutas ebavajalikult palju screentime-i. Kuigi ta tundub olevat osa stoorist.).
4 Episood oli väga mõnus. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|